2010/04/28 04:31:42 04:31:42
svecias: Aš pasakyčiau, kad myliu ta žmogų, jei būčiau tikra, kad jis netsakys priešingai. Nors vienam žmogui kartais vos susilaikau neparašius sms , kad jį myliu. Bet nežinau ar tai verta daryt tokia forma. Geriau palauksiu tinkamo momento, jei toks aplamai išauš
BET AŠ JĮ MYLIU IR NORIU BŪT SU JUO ....................
Taip, reikėtų išlaukti ir matysite, ką jis jaučia, kaip elgiasi, ar ieško pirmas su jumis kontaktų. Gal atsitiks taip, kad jis pirmas tai pasakys... Pastebėjau, kad šis žodis populiaresnis pas jaunus, o vyresni (ir buvę įskaudinti)jo vengia - nors ir jaučia.
2010/04/28 14:56:06 14:56:06
Aš šio žodžio nesureikšminu, man svarbui tai kas vyksta tarp partnerių, o netai, kaip tai pavadinta.
2012/11/15 21:50:23 21:50:23
Mea jau buvome pora bet jis mane paliko ir praejo 2 dveji metai as aisku buuvau susiradus kita bet su tui kitu as praleidau tik 5 dienas ir jis paliko mane del mano klasiokes praejo metai as vel pajutau kad as pamilau ta pirmaji ir nezinau kaip man jam tai pasakyt padekit man prasau
2012/11/16 17:36:10 17:36:10
simona 123: Mea jau buvome pora bet jis mane paliko ir praejo 2 dveji metai as aisku buuvau susiradus kita bet su tui kitu as praleidau tik 5 dienas ir jis paliko mane del mano klasiokes praejo metai as vel pajutau kad as pamilau ta pirmaji ir nezinau kaip man jam tai pasakyt padekit man prasau
Jis tave paliko jau, nejaugi tu manai, kad jei pasakysi jam tai jis parbegs pas tave atgal. Nemanau, kad turetum jam kazka sakyti. Pakentek truputi, jaunyste tokia nenuspejama, ziurek po keliu menesiu jau kita isimylesi arba atsals jausmai. O jei vis tik taip niezti, pasakyk, taip tarp kitko, kad kazkada buvai isimylejusi, bet jei paklaus , o ka dabar jauti, nieko nesakyk, apsimesk, kad neisgirdai ar panasiai. Nemanau, kad mergina turetu apie tai pirma kalbeti, kad ir labai noretusi.
2013/08/04 10:25:52 10:25:52
Sunku todėl, kad bijai tai pasakęs jos netekti, arba bijai , jog ji tau neatsakys tuo pačiu
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume