Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Vyras mažesnio ūgio už moterį

Vyras mažesnio ūgio už moterį

Vilmis1

V

8 įrašai

2009/01/07 07:32:26 07:32:26

Noriu paklausti moterų nuomonės kaip jos jaučiasi kad draugas yra žemesnio ūgio už ją

Radastele

R

82 įrašai

2009/01/07 08:31:19 08:31:19

manu jausčiausi nekaip, bet ir su gerokai aukštesniu taip pat. Vis delto tamtikri stereotipai veikai, bet jeigu tai tavo žmogus manau jokio skirtumo. Juk tai tik prezentacija kaip čia mudu atrodom aplinkiniam. O jeigu asmenybė stipri tai tegul tie kiti galvoja kaip nori

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/07 08:41:16 08:41:16

Man asmeniskai tai nesudaro jokiu problemu. Nesu aukstauge, bet neretai pasitaiko zemesniu ir uz mane vaikinu. Taciau nematau cai jokios problemos. Man tik buna nesmagu, kai vaikinas nepatogiai jauciasi salia, bet as del to aukstakulniu neatsisakau. Manau, kad svarbiausia yra ne tiek, ar vyras aukstesnis ar zemesnis uz moteri is esmes, bet koks to skirtumo santykis. Jeigu mergina 185, o vaikinas 165 tada tikrai gali pasirodyti juokinga. As pati turiu pazystama labai auksta mergina tai su ja visada nejaukiai jauciuosi - uzvertus galva sneketi. Tai ka kalbeti apie vidutinio ugio vaikina salia tokios merginos...

Vilda

V

9 įrašai

2009/01/07 08:42:00 08:42:00

Anksčiau, t.y., kai buvau labai jauna, jausdavausi nepatogiai, bet tikriausiai metai prideda išminties ir dabar jaučuosi visai normaliai, dėl tokių nereikšmingų dalykų nekompleksuoju.

ilgakoje

I

17 įrašai

2009/01/07 08:59:35 08:59:35

Va cia ir man idomu tema, su kuria daznai susiduriu. Esu auksta, ir tikrai vidutinio ugio vaikinai salia jau man yra issukis:D Anksciau tikrai maniau, kad butinai turi buti pora arba bent jau lygi ugio pincipu, arba vaikinas is vis turi buti aukstesnis. Bet gyvenimas megsta mus isbandyti, ir kaip nekeista aukstos merginos traukia zemaugius (man jau 180 yra zemas:D), bet tai nesudare problemu puikiai bendrauti, ir pan. Bet koks bebutu ugio skirtumas yra labai didelis privalumas, kad bent jau galetai akiu kontakta palaikyti, nes kalbeti su dangum arba zeme arba tieog i ora yra nepatogu. O vaikinu reakcijos, tai ivairios, vieni tiesog akyse paauga ir svyti eidami salia aukstesnes uz save, kiti jaucias nepatogiai, tarsi truputi nepilnavertiskumas, o kiti jei protingi ir mastantys, tai jie jauciasi, kad bendrauja ir eina salia merginos, ir tas ugis visai neimponuoja. Tad kaip bebutu keista, vienos taiko ivairius kriterijus ieskodami vaikinu, net plauku salva, akiu, ir pan:D, o pas mane vienas is ju ugis:)

smilgute

S

253 įrašai

2009/01/07 09:26:32 09:26:32

Na aisku, galbut ir smagiau, kai vyras yra aukstesnis:) tada kazkaip moteriskiau jautiesi salia aukstesnio, stipresnio vyro, galima ir su aukstakulniais eiti. Bet cia nuo zmogaus priklauso, jei koks nevykelis ilgsis, tai geriau saunus mazesnio ugio (na, aisku, gal ne Deivio ugio, bet vienas kitas cm - tikrai nieko nereiks;)))

ak1303584654_db

A

476 įrašai

2009/01/07 10:06:01 10:06:01

na nzn. ash vistiek nekomfortishkai jauchiuos shalia zhemesnio vyro, netgi su lygiu. Nes vistiek aukshtakulniai ir tt..... O kai nesijauti gerai, tai ir geriau pazhinti ta zhmogu nesusidaro progu Chia kaip ir priklauso prie fizinio patrauklumo faktoriau.

URTĖ

U

15 įrašai

2009/01/07 20:26:01 20:26:01

Man svarbu ne tiek vyro ūgis, keik.. stambumas. Esu ne tik apkūni, bet ir stambių kaulų, plačių pečių. Nesijaučiu jaukiai šalia vyro, už kurį esu didesnė. Kažkodėl tokie nelabai ir veržiasi mane "pagloboti"

Ališa

A

90 įrašai

2009/01/09 19:56:01 19:56:01

Jei žmonės sieja tik fiziniai santykiai, tada turbūt moterys mato tik menką kūnelį. O jei jos mato jo sielą, tai galbūt jis dvasios galiūnas. Asmenybės stiprumas nepriklauso nuo fizinių duomenų. Ūgis neparodo net fizinės jėgos. Man asmeniškai jaunystėje patikdavo aukštesni vyrai, dabar tai visiškai nesvarbu.

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/10 11:45:33 11:45:33

Kur toks aukstesnes merginos!!!
Beproto grazus derinys.
Auuuu aukstauges kur jusssss....

P.S. Stereotipai? Tai lai jie ir lieka stereotipiskiems zmonems. Anie neidomus...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume