Sveiki,
pastaruoju metu mane kamuoja ivairios mintys apie dabartine situacija su mano mylimuoju, konkreciau pasakius apie gyvenima pas jo tevus... Draugaujame apie 3 metus, planuojame gyvenima kartu, ne per seniausiai atsikrausciau i jo namus, priezastis kodel apsistojau, nes nuo sausio tesiu studijas ir jis pasiule apsistoti pas ji, jo tevu namuose, kol susirasiu darba ir pradesiu mokytis, kadangi gyvename skirtingose salyse ir plius mano studijos uzsienyje(ten kur gyvena jisai)- atsikrausciau as... ir karts nuo karto pradedu gailetis kad gyvenu su jo tevais...
Is pradziu kai susipazinau su jo tevais; tetis pasirode labai fainas- toks jis yra ir dabar aciu dievui! mama- nera labai emocionalus zmogus,tikra namu seimininke, atrodo miela, supratinga- dabar man atrodo kad taip tik atrode :)
Kaskart viesedama gaunu atskira nuo mano mylimojo kambari, gyvename atskiruose kambariuose- del sito nepriestarauju, visi turime savo paziuras ir principus. Pradzioje viskas kaip ir visada buna labai saunu...bet ne per seniausiai pradejau jausti tvyrancia itampa tarp jos ir manes: jeigu ji vaziuoja i miesta apsipirkti, niekada nepasiulys man prisijungti,pakalbame apie kasdienius ir iprastus dalykus kap ora, zinias ir knygas... nu nera ji labai kalbi, as nepriestarauju- visi zmones yra skirtingi... as domiuosi kulinarija, ir kai bandau parodyti iniciatyva kad man idomu ir noreciau suzinoti daugiau, niekada nepasiulys prisideti prie maisto gaminimo.kelis kartus bandziau kviestis ja i sporto kluba i kuri jinai megsta vaiscioti bet atsakymas- ne. kartais nuskamba tokios replikos man: kad as nestabdyciau savo mylimojo daryti tai ka jis nori daryti, kad kai studijuosiu universitete as galesiu ji aplankyti,(aplankyti- mes ruosiames gyventi kartu!!!) neperseniausiai keite vonios kambary, vaiksciojo ir visu klausinejo ar tinka tas ir anas, bet prie manes nei karto nepriejo ir nepaklause. jauciuosi kartais taip tarsi ji nenori manes priimti i savo seimos rata. Bandziau apie tai kalbetis su saviskiu bet jam atrodo kad as suprantu ja klaidingai... kai mes liekame dviese su jo motina mes labai mazai bendraujame, pati netgi pradejau stengtis maziau rodytis jai akyse...po truputi digsta tas noras bendrauti...
buciau labai dekinga jei ka nors patartumete! aciu