o as pirmiausiai noreciau,kad tas vyras,kuris bus mano vyru-butu geriausias mano draugas ir,kad man nereiketu ieskoti kitu draugu. yra geras pasakymas,rusiskai geriau skamba:o kad kiekvienas galetume buti su tuo,su kuo bunant sirdis neiesko kitu

svete3
2013/10/28 08:07:41 08:07:41
o as pirmiausiai noreciau,kad tas vyras,kuris bus mano vyru-butu geriausias mano draugas ir,kad man nereiketu ieskoti kitu draugu. yra geras pasakymas,rusiskai geriau skamba:o kad kiekvienas galetume buti su tuo,su kuo bunant sirdis neiesko kitu
ieva
2013/10/28 10:53:08 10:53:08
Taip nebūna - tik pasakose.
ieva
2013/10/28 16:25:17 16:25:17
Buna, bet retai. Na bet ir aukso gatveje beveik neimanoma rasti, bet nesakom kad jo nera pasaulyje. Geriausia kai vyras ir zmona yra geriausi darugai, tai idealu, bet deja reta.
Svete rase del moters vyro isnaudijimo, jokia cia draugyste, sako. Is dalies taip, nes vyras padeta tai draugei moteriai pvz kazka sutaisyti, o moteris pasikalba kokia jam svarbia tema, tokiu santykiu esu maciusi. Stai ir darugyste, ne visai cia isnaudojimas. Juk ir moterys drauges isnaudoja - tai issipasakoti reikia, tai pabuti su jomis, tai patarti. Draugyste yra plati savoka. ji imanoma tarp abieju lyciu.
deepsorow
2013/10/30 12:19:59 12:19:59
Draugystė baigiasi, kai vienai iš pusių atsiranda stipresni jausmai ar emocijos, kad ir tas pats seksualinis potraukis. Tada arba ji baigiasi labai greitai, nes aiškiai pasakoma jok santykiai negalimi arba apie jausmus nepasakom ir tampomasi ilgą laiką, tikintis jog draugė/as susipras, tačiau dažniausiai pakitęs elgesys sukelia trintį, atsiranda pavydas, priekaištai - galų gale rezultatas tas pats. Tiesa draugas draugui nelygu - tie vadinami "patogūs" draugai, kurie mums naudingi yra reikalingi tik tol, kol teikia naudą, kad ir natūrinių mainų principu, tačiau vos tik netenka šio statuso - visada išmetami, kaip musė iš barščių, nes tokie santykiai prasidėjo ir rėmėsi ne simpatijomis, charakterių sutapimu ar kuo kitų , o griežtai racionalia logika - jis/ji gali būti man naudinga/as, tolesnis ar artimesnis tokių santykių vystymasis ar lygmuo labai mažai tikėtinas.
ieva
2013/10/30 16:49:23 16:49:23
Pav. mano brolis liko draugais su buv. jo moterim. Dabartim=ne jo moteris apie tai zino, ir buvusi zino, bet jiedu tikrai tik draugai, retai susitinka, net ne viename mieste gyvena. Abu sako, tai tik draugiski santykiai ir nieko daugiau. Ir matosi kad tai tiesa. taip kad nereika viska suvulgarinti. Imanoma draugyste, bet tam turi buti subrende zmones.
Bronė
2013/11/05 18:36:35 18:36:35
kiekviena situacija skirtinga.savo gera drauga praradau tada kai pasakiau jam,kad gera drauga gera tureti,bet isimylejau tave.po sito pokalbio jis dingo tai ir galvoju ar buvo jis mano draugas
Svetlana
2013/11/06 17:09:54 17:09:54
Taip, būtent jis ir buvo jūsų draugas, dėl to ir dingo, kad nenorėjo būti mylimuoju. Nepainiokime dviejų labai skirtingų dalykų: draugystės ir meilės. Tai tikrai ne tas pats.
svete as
2013/11/06 17:49:21 17:49:21
Priklauso nuo abieju susitarimo kaip toliau bendraus, viska nutrauks ar zinodami ka kitas jaucia liks draugu zonoje. Man buvo atvirksciai, mes du metus buvome geri draugai, viena diena jis pasake, kad myli. As jo nemylejau, iki sios dienos taip ir bendraujame kai pasiilgstu pokalbiu su juo skambinu ir jis visada yra salia. Turbut labai egoistiskai elgsiuosi, zinodama, kad tuo paciu negalesiu atsakyti net kai jis sako liekam draugais suabejoju ar jis neturi dar uzsleptu lukesciu,kad gal viena diena ir as jam pasakysiu myliu. Kaip neskaudinti saves ir kito tokiame bendravime?
ieva
2013/11/07 19:36:03 19:36:03
Aišku, kad nebuvo jūsų draugu.
ieva
2013/11/08 13:29:28 13:29:28
Žinoma, kad gali. Žinokit, kad taip kartais ir būna. Meilėje va nėr draugystės, va čia tai aišku. Kam seksui ar santuokai draugystė reikalinga? Jos ten nėr - nerasta.