2008/10/31 23:15:20 23:15:20
Na, yra tokių žmonių, kurie nuolat tik apie poravimasi galvoja.... tokie niekada su priešingos lyties atstovais nebūtų draugais. Na, o jei žmogus nėra poruoklis, tai jis pilnai gali negalvoti apie kiekvieną priešingos lyties atstovą kaip lytinį partnerį. Tad, viskas priklauso nuo žmogaus tipo.
2008/11/06 12:31:47 12:31:47
Netikiu draugyste tarp vyro ir moters. Yra tik patinka arba ne.Yra tik priimi arba ne. Visada santykiuose tarp vyro ir moters viena pusė nori daugiau, nei paprastos draugystės...
2008/11/13 08:52:00 08:52:00
O as tikiu, kad moteris ir vyras tikrai gali buti tik draugais. Sneku is savo patirties. Su klasioku bendravom tik draugiskai. Na, tikrai galiu pasakyt buvom geriausi draugai. Viens kita paguosdavom, kai to reikedavo, kartu linksmindavomes ir leisdavom laika, taciau niekada, niekada bent jau is mano puses jokiu siltu kaip vyrui jausmu nebuvo. Mes net viens kita broliu ir sese vadindavom.Net nekarta esam miegoje vienoje lovoje ir jokiu gasliu minciu nera kile,kaip galima pagalvot taip apie broli. Bet pas ji atsirado nesupratinga panele ir viska supainiojo..labai isizeidziau kai ji pareiske, kad esu ji isimylejus. Taciau kaip ir visos pasakos si istorija baigesi gerai ir mes tebebendraujame ir vis dar vadiname viens kita broliu ir sese:)
2008/11/13 09:19:43 09:19:43
As irgi buciau linkusi netiketi, bet... 15+ metu turiu 2 draugus-kursiokus. Kaip susidraugavom univere, taip ir iki siol, geriausi draugai. Jau jie ir zmonas//drauges pakeite, bet kaip buvome draugais be jokiu pasaliniu minciu, taip ir likome. Daznai susiburiam pasnekesiams kartu, daznai jie buna su savo ex ir dabartinemis vienu metu. Visi sugebejome islikti tikrais draugais ;) Bet tai turbut labiau isimtis, nei gera praktika :)
2008/11/17 08:48:24 08:48:24
2008/11/17 08:57:30 08:57:30
Gali buti. Jei zmogus idomus, bet seksualiai netraukia, taip ir atsitinka.
2008/12/02 16:52:27 16:52:27
Aš turiu tikrą draugę, su kuria laikas nuo laiko susitinkam linksmai praleisti laiką. Mane ji gal ir traukia, bet iš jos pusės - jokios simpatijos nesimato, tai draugaujam platoniškai ;)
2008/12/02 17:22:10 17:22:10
GAli gali! ir pritariu nifkai :) tikriem draugam juk visko nutinka, bet jei jie kaip suauge zmones viska issiaskina, tai laisvai gali likt ir toliau tikrais draugais :)
o ir draugu, geru draugu vaikinu turiu. ir tikrai nei man, nei jiem jokiu minciu nekyla.
Bet turiu ir tokiu geru draugu, kur, atvirksciai, arba mane nuolat kamuoja tokios mintys, arba juos :)
2009/01/04 20:29:24 20:29:24
manau gali turejau net ne viena, tik labai ilgai draugystes nesitesdavo. Baige mokslus, isvaziavo... Vede, vyrui nepatinka... Daugelis ju net labai grazios buvo su viena vis dar pazystamas kokius 8 metus.... Anksciau tikrai tik draugai buvom. Dabar kartais net is proto varo... kazkaip nebe taip ziuri Matyt daugeliu atveju tokios draugystes prieina liepto gala
2009/01/06 11:14:21 11:14:21
Moteris su vyru gali draugauti, tik i mylejimasi nereiketu ziureti kaip i kazka, tai reiketu priimti paprastai, kaip platesne pazinties forma. Tokia draugyste ji bus kur kas produktyvesne, nei kai abi puses laikysis kazkokios isgalvotos morales. Jug bet koks procesas, koks bevyktu, svarbu, kad ji duotu kuo daugiau naudos. Taip ir cia, jei draugyste apkarpysit principais, morales normomis, tuomet tokia ji ir tebus. Be to, jei myli, tai myli sirdimi, o kai myliesi, tai jau aistra, tai visiskai skirtingi pojuciai, kam juos plakti i viena, o paskui meginti atskirti.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume