Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Santykiai su buvusios žmonos naujuoju vyru

Santykiai su buvusios žmonos naujuoju vyru

kopustas

K

6 įrašai

2008/07/09 08:05:00 08:05:00

Esu issiskyres jau 5 metai. Su buvusia zmona turime 2 dukras. Ji mane paliko del kito vyro, su kuriuo neseniai susituoke. Man labai skaudu, nes as ja mylejau. Kadangi noriu bendrauti su savo dukromis, nuolat susiduriu su tuo vyru. Neseniai buvo dukrytes gimtadienis. Ji labai norejo, kad dalyvautu abu teciai... Ta svente man tapo didziausiu isbandymu... Negaliu ziureti i savo mylima moteri su kitu, o dar kai dukros ji irgi vadina teciu...

Kaip istverti? Atsiriboti negaliu, nes dukros geriausia kas man dar liko is buvusio gyvenimo...

kriste

K

29 įrašai

2008/07/11 16:48:44 16:48:44

Nemaloni situacija :(
Turbut cia nieko patarti neiseis. Gal savaime begant laikui skausmas praeis. Surasi kita moteri ir nebebus taip skaudu del buvusios zmonos seimos.
Bet siaip sveikintina, kad lankai dukras ;)

Agne

A

1659 įrašai

2008/07/12 19:03:15 19:03:15

Gasyte, aš supratau, kad mergaitės ne tiek nori, kad tėvai būtų kartu, bet kad visi trys (ir naujas tėvelis) būtų kartu... Vaikai matyt nesusigaudo, kaip čia yra...
Kopūste, aš įsivaizduoju, kad labai sunku, bet paaiškink kaip nors vaikams, kad tu jų tėtis, o naujas mamos vyras yra... dėdė ar pan.

pi

P

77 įrašai

2008/07/20 13:57:06 13:57:06

Tokios situacijos dar nebuvau girdėjus... Vaikai čia turbūt labiausiai pasimetę ir labiausiai nukenčia, nes neaišku, kas tėvas... Abu kaip tėvai.

Agne

A

1659 įrašai

2008/07/23 08:43:48 08:43:48

O tu bandei su dabartiniu buvusios vyru kalbėtis apie šią situaciją? Manau, kad jis irgi turėtų vaikams paaiškinti kas ir kaip, o ne tiesiog paprastai būti jų tėvu, tave ignoruojant...

Vaivita

V

290 įrašai

2009/01/13 16:15:55 16:15:55

Cia tai jau pats vyras saves visiskai negerbia,kai eina pas savo buvusia zmona i namus ir mato ja su kitu.. Absurdas!! Su dukromis galima ir uz jos namu slenkscio bendrauti,nebutina juk eiti ir rodytis pries visus!! P.s. Cia tas pasakymas "uz jos namu slenkscio"-tai,aisku,perkeltine prasme,o ne tiesiogine":)

sirdutew

S

53 įrašai

2009/01/13 17:46:57 17:46:57

O dėl ko manote, kad bendrauti tai savęs negerbti? Vakarų Europoj, o tiksliau Danijoj, taip bendrauti labai įprasta ir niekas iš to nedaro kriminalo. Ten susirenka daugybė tarpusavy susijusių naujai susiformavusių šeimų su vaikais iš įvairių santuokų ir puikiai bendrauja.
Tikrai manu, kad nėra lengva, jei vis dar mylite savo buvusią žmoną, bet sakoma, kad tikra meilė, kai mylimą žmogų sugebi paleisti ir atleisti visas skriaudas. Ir net pasidžiaugti, jei yra kuo džiaugtis (jei mylimam žmogui gerai). Ir dukros matys, kad santykiai normalūs, kiek jie gali būti išsiskyrus. O vaikam kažką aiškinti, jei jos nėra didelės, būtų nelabai etiška. Paaugs pačios susidėlios taškus. Ir įvertins. Jums stiprybės ir nestovėti vietoj, kažkuo užpildyti tuštumą, kad nebūtų perdaug laiko gailėti praeities. Nors iš pokalbių su savo vyru žinau, kad gali būti įvairių situacijų... Ne visada lengva tikrą jausmą išrauti, jį įmanoma pakeisti kažkuo dar stipresniu... Tik galima įklipti dar labiau ir giliau. Stiprybės jums.

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/13 18:18:32 18:18:32

Jeigu kaikurioms cia esancioms merginoms atrodo jog yra blogai kad tevas bendrauja su savo vaikais tai turetu prisiminti toki dalyka... Tevas nera kaltas del skyrybu ir jeigu noretu, galetu nesunkiai mergyciu globa prisiteisti SAU!

vaidilana

V

46 įrašai

2009/01/13 19:14:29 19:14:29

Šaunu kai tėvas bendrauja su savo vaikais, o pamiršti kažkada mylėtą žmogų, nėra jau taip lengva...siūlyčiau susitaikyti su įvykusiu faktu ir tvarkytis savo gyvenimą, nesigręžiojant atgal. Užaugusios dukros įvertins tėvo meilę.

SanRa

S

18 įrašai

2009/01/14 12:45:53 12:45:53

Situacija sunki,bet tokie gyvenimo desniai, verciantys subresti.
Svarbu dukros laimingos, svarbu tu jas matai ir gali jom parodyti savo esybe.Dukrom paaugus, jos pasirinks pacios, ner ko skaudintis del to kad jos ji vadina siai dienai teciu. Nes biologiniu tevu lengva tapti, sunku buti tikruoju. Sekmes tau.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume