Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → pavydas santykiuose

pavydas santykiuose

rasiciuxxx

R

1 įrašai

2013/10/25 11:41:14 11:41:14

tokia jau istorija, kad susitaikiau su buvusiu vaikinu bet nuolat primenu jam jo buvusia, klausineju apie ja (santykiai, bendravimas su jo artimais ir pan.) tai ka isgirstu man nepatinku ir tarsi as pykstu ant jo kaskart... nzn ka galiu padaryti? nes tai skaudina ir mane nuolat galvoju kad ji buvo geresne jis apie ja galvoja ir pan... jis mane paliko del kitos, o veliau ji ji paliko del kito.

ieva

I

96405 įrašai

2013/10/25 18:10:12 18:10:12

[email protected]: tokia jau istorija, kad susitaikiau su buvusiu vaikinu bet nuolat primenu jam jo buvusia, klausineju apie ja (santykiai, bendravimas su jo artimais ir pan.) tai ka isgirstu man nepatinku ir tarsi as pykstu ant jo kaskart... nzn ka galiu padaryti? nes tai skaudina ir mane nuolat galvoju kad ji buvo geresne jis apie ja galvoja ir pan... jis mane paliko del kitos, o veliau ji ji paliko del kito.

Tavo vietoj niekada negrizciau pas isdavusi mane vaikina. Nebus tau su juo gerai, isduos ir vel, ir nebutinai su ta pacia. Ieskok kito.

ieva

I

96405 įrašai

2013/10/26 09:38:26 09:38:26

Ar jis bent gailisi kad taip pasielge? kokie jusu santykiai dabar? Ar jis tau skiria daug demesio, ar tiesiog buna kad butu?
As manau, kad tu protinga panele, ir jis ne tavo lygio. Tu juk jo nepaliktum del kito tiesa? Jei taip, daryk isvadas, ir ieskok kito.

psichologė

P

3 įrašai

2013/10/26 10:19:18 10:19:18

Tu esi visai kvaila pana. Jei nusprendei grįzti pas vaikina, vadinasi padarei pasirinkima. Ir viskas, taskas. Tada turi neklausineti, nepavydeti, nes TU, NE KAS KITAS, nuprendei atleisti ir grizti.
O jei negali nepavydeti, tai mesk ji ir ieskok kito.
Dabar jau tavo problema, kad nusprendei likti su juo, o negali nepavydeti.
Jei negali nepavydeti, negadink nei jam gyvenimo, nei sau ir ieskok kito,

Rokas

R

4 įrašai

2013/10/26 10:56:44 10:56:44

Pagrūzintų mane tokia pana su savo klausinėjimais, tai pagalvočiau, kad ne be reikalo ją tada palikau ir kaip mat pamesčiau.....

A

113 įrašai

2013/10/26 18:03:21 18:03:21

suprantu kaip jautiesi. tik nesuprantu,kam vel esi su juo?padejau taska pries penkis metus.jis po tiek metu sugrizo.tada jam patiko bendrauti su manim,o sau ieskojo modelio. modeliai baigesi nori vel bendravimo su manim,bet as nebenoriu,dedu taska.sunku atlaikyti jo atkakluma,bet zinau,kad antra karta tokio paties isejimo isgyventi nenoriu

ieva

I

96405 įrašai

2013/10/28 08:09:33 08:09:33

taip jis stengesi ir daug, tik dabar jau galvoju kad visgi mazai, palyginus su tiek kiek iskaudines buvo. Kalbam apie vedybas tik nzn kaip klosis reikalai toliau tada kai priemiau ji buvau vienisa ir tai pasirode daug paprasciau nei susirasti kita vaikina, o ji visada mylejau... manau reikia man maziau kalbeti apie praeiti ir daugaiu apie ateiti ir dar labaiu puoseleti santykius.

SUGRIZES

S

2 įrašai

2013/10/28 08:19:21 08:19:21

[email protected]: tokia jau istorija, kad susitaikiau su buvusiu vaikinu bet nuolat primenu jam jo buvusia, klausineju apie ja (santykiai, bendravimas su jo artimais ir pan.) tai ka isgirstu man nepatinku ir tarsi as pykstu ant jo kaskart... nzn ka galiu padaryti? nes tai skaudina ir mane nuolat galvoju kad ji buvo geresne jis apie ja galvoja ir pan... jis mane paliko del kitos, o veliau ji ji paliko del kito.

TIKRAI NEVERTA TO DARYTI, NIEKAS SUDUZUSIOS GELDOS NEBEKLIJUOJA, JI VISTIEK JAU KIAURA, AS TAI SAKAU IS SAVO GYVENIMISKOS PATIRTIES, BANDEM SULIBDYTI BET PO 2 METU JAU NEBEREIKEJO ISDUOTI VISTIEK ISSISKYREME, NES PASTOVUS PRIMINIMAS IR PAVIDULIAVIMAS LABAI ISVARGINO

ieva

I

96405 įrašai

2013/10/28 16:37:53 16:37:53

SUGRIZES:

TIKRAI NEVERTA TO DARYTI, NIEKAS SUDUZUSIOS GELDOS NEBEKLIJUOJA, JI VISTIEK JAU KIAURA, AS TAI SAKAU IS SAVO GYVENIMISKOS PATIRTIES, BANDEM SULIBDYTI BET PO 2 METU JAU NEBEREIKEJO ISDUOTI VISTIEK ISSISKYREME, NES PASTOVUS PRIMINIMAS IR PAVIDULIAVIMAS LABAI ISVARGINO

Gal tu buvai sudares salygas pastoviam priminimui ir pavyduliavimui? jei zmogus ne ligomnis, is niekur nieko jis nemines to, kas buvo negerai. Tik jei uzgaunama skaudi vieta tycia ar ne. tokiu atveju reikia ugdyti pasitikejima ir rodyti daug meiles. Jei yra meile, ji pades istverti.

SUGRIZES

S

2 įrašai

2013/10/29 07:43:18 07:43:18

na aš tikrai to nesudariau ,juk dingo pasitikėjimas kekvieną minutė ,buvo sekama stebima ir ieškoma kažko tokio, lig ir praeities ir taip 2 metus,tada ji pati palūžo, taip besielgdama ,ir nutarėm išsiskirti

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume