Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Nieko nesuprantu!

Nieko nesuprantu!

1369290166

1

11 įrašai

2013/05/23 08:42:19 08:42:19

Sveiki, man nutiko taip susipažinau su mergina, kuri man labai patinka, kai sakau rimtai turiu omenį kad tikrai ji man patinka, atrodo kad netgi aš ją myliu. Viskas buvo taip mes bendravom apie 3 savaites viskas buvo labai faina, smagu, bet per dvi dienas jos bendravimas pasikeitė, nebendravom beveik dvi dienas tik šeip buvau užbėgęs pasirodyt. Nuėjas pamačiau, kad ji visiškai nenori su manim bendraut, Todėl aš ten ilgai ir nebuvau. Todėl vakare aš jei parašiau, tikriausiai liksime draugais. Ji atrašė, manau tai geriausias variantas. TIkriausiai suprantat kad aš uždaviau daugybę klausimu ir prikalėjau tokių dalyku kuriu tikrai nesakyčiau, bet taip jau gavos. Mes nebendravom 1 savaite ir paskui vėl susibėgom, net pats nesupratau kodėl ir kaip tiesiog viskas vėl buvo gerai. Bet paskui prasidėjo tokie akivaizdus pavydo požymiai tarkim. Ji prie mano akių vienam vaikinui glosto galvą ir žiūri į mane. Nu aišku ir aš ten "truputį" pasirodžiau, o gal daugiau nei truputį. Tai va neiškentęs ta pačia dieną aš pasikviečiau ją pas save ir pasikalbėjom. Paklausiau kas mes esam, ką mes darom. Ji pasakė, kad daugiau nei draugai, BET!!!! Tas nelemtas bet...
Ji nenori isipareigoti... Bet nori toliau su manim bendrauti. Buvom vėl nebendrave keleta dienų, vieną diena aš jei rašiau tris sykius ji man neatrašė. Tad neiškentęs nusiunčiau žinutę "Nebendrauji su manim ir kodėl tu man taip patinki..." Ji atrašė ""Mano vardas", nesinervink taip, juk žinai kad ne visada turiu laiko atrašyt. " Tai nuo to laiko dabar susirašinėjam lyg draugai. Tad kaip manot kas čia vyksta?

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/23 10:06:53 10:06:53

Cia bachuriuk tave pavasaris veikia. Suprantama, kad sunku buna atsispirti gamtos sauksmui, bet nieko gero su ta mergycka tau nesviecia, nebent pasitusint kuri laika, be jokiu pretenziju. O jei nori nervuotis ir bartis, bet turet tipo panele, tada pirmyn!

Simon

S

12 įrašai

2013/05/23 16:35:27 16:35:27

Po triju savaiciu pamilai? Normalu, kad zmogu isgasdinai. Bet toliau prasidet ir vaidint saltesni apskritai nepatarciau - matos, kad mergina nerimta, arba parasciausia mazvaike.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2013/05/23 18:59:18 18:59:18

Gavai atviras kortas - bet neskubėk pasuot. Nenoriu įsipareigot, bet man patinka toliau bendraut, tolygu - praeis kiek laiko, kol užpavydėsiu. Padėjo lyg ir į draugo padėtį, o tu taip ir elkis, žinoma subtiliai, bendrauk taip lyg paviršutiniško erzinimo-flirto lygmeny ir vis pasiteirauk nuomonės, ką ji mano apie tą ar kitą panelę. Pakviesk kurią pasimatymui, kad būtų aišku - jog draugai= draugai. Pagalvok garsiai jog turėčiau jai nusiųsti gėlių, o gal pasikviesti romantiškam savaitgaliui (kažkur ) žinoma ir nepamiršk jos, nežymiai užsimenant pastebėk jog su ja būtų lengviau, laisviau it etc. O toliau žiūrėk kaip iškris kita korta - jeigu sušvelnės tai susibendrausite, ji ne tai tavo pasirinkimas - pakankamai užsispyręs gali ir galva sieną pramušt, bet nepamiršt ir pasekmių reikia.

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/23 19:04:54 19:04:54

deepsorrow: Gavai atviras kortas - bet neskubėk pasuot. Nenoriu įsipareigot, bet man patinka toliau bendraut, tolygu - praeis kiek laiko, kol užpavydėsiu. Padėjo lyg ir į draugo padėtį, o tu taip ir elkis, žinoma subtiliai, bendrauk taip lyg paviršutiniško erzinimo-flirto lygmeny ir vis pasiteirauk nuomonės, ką ji mano apie tą ar kitą panelę. Pakviesk kurią pasimatymui, kad būtų aišku - jog draugai= draugai. Pagalvok garsiai jog turėčiau jai nusiųsti gėlių, o gal pasikviesti romantiškam savaitgaliui (kažkur ) žinoma ir nepamiršk jos, nežymiai užsimenant pastebėk jog su ja būtų lengviau, laisviau it etc. O toliau žiūrėk kaip iškris kita korta - jeigu sušvelnės tai susibendrausite, ji ne tai tavo pasirinkimas - pakankamai užsispyręs gali ir galva sieną pramušt, bet nepamiršt ir pasekmių reikia.

Prabilo ekspertas Toks pasakymas reiškia - nifiga tu man nepatinki ir jau, ginkdie, kaip vaikinas YPAČ nepatinki Mąstau kaip tau tai pasakyti ar parodyti, tiesiogiai neįžeidžiant. O šiaip man tu patogus dėl kompanijos praleidimo, kad užmoki už vakarienę ir pavežioji po miestą. Žodžiu, atleisk už nžodyną - bet loxelis pasipinigauti ir pasitąsyt.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2013/05/23 20:25:08 20:25:08

Svečias:
Prabilo ekspertas Toks pasakymas reiškia - nifiga tu man nepatinki ir jau, ginkdie, kaip vaikinas YPAČ nepatinki Mąstau kaip tau tai pasakyti ar parodyti, tiesiogiai neįžeidžiant. O šiaip man tu patogus dėl kompanijos praleidimo, kad užmoki už vakarienę ir pavežioji po miestą. Žodžiu, atleisk už nžodyną - bet loxelis pasipinigauti ir pasitąsyt.

Matai kritiką - vadinasi teisingam debesį. Drakonai visad ugnim spjaudysis, klausimas tik ar todėl, kad gali ar todėl, kad tą tesugeba.

Autorius

A

27 įrašai

2013/05/26 18:23:51 18:23:51

Tai neiškentęs parašiau kad myliu, net nežinau kodėl bet tiesiog taip padariau, Parašė kad nesisvaidyčiau tokiai rimtais žodžiais be reikalo, Parašiau gerai nesisvaidysiu. ir dabar jei neberašau dvi dienos

jhonmartin374

J

1 įrašai

2013/06/03 12:54:07 12:54:07

I'm comfortable with the company you are conducting, to pay for dinner and pavežioji the city. In short, I'm sorry for nžodyną - but Loxelis pasipinigauti and pasitąsyt.

37697id_vavan4uk

3

4 įrašai

2013/06/17 10:34:47 10:34:47

test test test

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume