Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Dabartine mergina isdave savo buvusi del manes

Dabartine mergina isdave savo buvusi del manes

Domas

D

7 įrašai

2012/11/29 15:59:07 15:59:07

Sveiki,
Draugauju su mergina,su kuria susipazinau pries tris metus,abiem iskart patikom,susitikinejom,bet kai pasiuliau draugauti,ji nesutiko ir po savaites suzinojau jog ji su kitu draugauja.Jie pradraugavo metus,po to isejo taip jog mes kartas nuo karto susirasydavom,paskuj susitikdavom,jau buciniu net buvo,kartu miegojom,bet tik miegojom.O ji visdar su draugu savo buvo,as uzsienyje ji lietuvoje,rasynedavomes kekviena diena,skambindavomes,tikrai rimta atrode,issiskyre su draugu,bet isejo taip jog susipykome ir nebendravome apie metus,paskuj gryzes vasara sutikau ja ir atsiprasiau jog su ja taip isejo ir vel uzsimezge santykiai,bet suzinojau jog kai bendrvome pries susipykdami ji ir su manim bendraudavo ir su savo buvusiu draugu toliau susitikdavo,ji sako jog sunku ji palikti buvo,o taip graziai su manim kalbedavo,.Bet dabar draugaujame buvo labai grazu,bet as uzsienyje,o ji Vilniuje ir man tie praeities atsiminimai pradejo galva kamuot,jog ji isdave savo buvusi su manim,o as su ja susitikeinejau kai ji turejo drauga.Jau pasakiau jai kad mane kamuoja tokios mintys,ji sako jog nusiraminciau,jog as vienintelis jai.Norisi ja pasitiketi,bet tokie dalykai neuzsimirsta.Kaip elgtis?

Svetlana

S

980 įrašai

2012/11/29 16:59:37 16:59:37

Pasitikėk ja, juolab jei nori pasitikėti. Kas buvo iki tavęs ir kurį laiką po to nėra taip svarbu. daug svarbiau kas yra dabar, o dabar ji su tavim. Kol neįrodyta kitaip - pasitikėk.

ieva

I

96405 įrašai

2012/11/29 19:59:34 19:59:34

Kaip ir sakai tokie dalykai taip langvai neuzmirstami ir tave kamuos. Pasiulysiu savo patarima, o ar tave jis sudomins nezinau. Jei nori buti su ja, tai bandyk gal taip elgtis: tu jai neparodyk, kad ja abejuoji, sakyk, kad tavim pasitikiu tu esi sauni ir t.t. Sako zmogus giriamas darosi geresnis ir nenori nuvilti, bet paslapciomis ja pastebek ar pasidomek, pabandyk parasineti gal jai per interneta prisistates kitu vaikinu ar pan., jei dabar atstums nepazistamaji, pabandyk vel po keletos men. parasyt. O jei toliau eisis viskas gerai, tada jau pilnai ja pasitikek, gyvenk ramiai ir laimingai.

Domas

D

7 įrašai

2012/11/29 20:10:48 20:10:48

Na jo,sunku istikro,susiskambinam ir nera ka pasakyti,vis tos mintis kamuoja,visokie itarinejimai.Myliu as ja noriu but su ja,bet kodel man taip.O tikrinti nemokeciau,nezinau net kaip pradet reiktu.)Ji bendrauja tik Facebooke,o kaip jai pradet rasyt,apsimetant kitu,taigi drauguose netures ir itarimas bus

Domas

D

7 įrašai

2012/11/29 20:53:41 20:53:41

Nusprendziau netikrinti,jausiuos nusikaltes,nes tai zema

ieva

I

96405 įrašai

2012/11/30 14:20:20 14:20:20

Domas: Nusprendziau netikrinti,jausiuos nusikaltes,nes tai zema

Gerbiu tavo nuomone, cia as tik patariau, sakau gal tau tai pades. teisingai elkis taip kaip tau sirdis sako, bet va ta beda kaip tau tas mintis ismesti, gal pasistenk jas tiesiog stumti i sona, kai tik pradesi galvoti, tai iskarto stenkis galvoti apie kazka grazaus, prisiminimus ar svajones kokias turi ir gal einant laikui jos dings

Domas

D

7 įrašai

2012/12/01 12:20:46 12:20:46

Turiu dar viena problema.Palikau pavydus labai.Kadangi ji studijuoja lietuvoje,as dirbu uzsienyje,ji leidzia laika su savo drauge ir drauges draugu su draugais.Man tai nepatinka,as jai tai sakiau,bet sakiau jog nenoriu jos varzyti.Prisigalvoju jog ji gali mane isduoti,jog ji flirtuoja su jais.Kaip elgtis.

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/01 19:46:25 19:46:25

O pažiūrėk į viską iš kito kampo: gal problema ne merginoje, o tavyje - pats jau nebe pirmą "atmuši" nuo kito vyro, tai ir įsivaizduoji, kad visi tokie aplink medžiotojai.
O ir išvis, kažkokia nesąmonė - pats kažkur išrūkęs ir dar bandai per atstumą kontroliuoti, su kuo ji turi bendrauti.

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/02 05:44:40 05:44:40

Svečias: O pažiūrėk į viską iš kito kampo: gal problema ne merginoje, o tavyje - pats jau nebe pirmą "atmuši" nuo kito vyro, tai ir įsivaizduoji, kad visi tokie aplink medžiotojai.
O ir išvis, kažkokia nesąmonė - pats kažkur išrūkęs ir dar bandai per atstumą kontroliuoti, su kuo ji turi bendrauti.

Jo, jei mane taip pakontroliuotu, tai mesciau ji ir tiek arba dar ant kersto. Jei nori taip jau kontroliuoti, tegul grizta ir salia buna, o ne kazkur toli ir dar aiskins kaip gyventi.Aisku, atsiras geresnis, salia, kasdie, aisku, kad tai visai kitas reikalas.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume