Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → kodėl jis mane vadina žmonele

kodėl jis mane vadina žmonele

Tiesiog moteris

T

3 įrašai

2012/10/04 09:07:29 09:07:29

3 mėnesius bendrauju su vyru, su kuriuo susipažinome internetu.
Santykiai intensyvūs nuo pat pradžių, nes daug laiko leidome kartu, važiavome į keliones ir pan. Šiaip mums visai gera kartu, nors esame pakankamai skirtingi, Man įdomu štai kas - jis dažnai sako, kad jam su manimi gera būti, kad esu jo ramybė, vadina žmonele (ne piemenys jau esame, abiem virš 30).
Aš esu gan uždaras žmogus, todėl jausmų per daug iš karto nerodau, t.y. reikia laiko atsiverti ir pradėti pasitikėti žmogumi. Nors noriu tik normalių santykių, t.y. paremtų meile, kad ir kaip banaliai tai skambėtų

Todėl man įdomu, kodėl jis taip kalba po tokios ganėtinai trumpos pažinties, vyrai gi paprastai nesimėto tokiais epitetais, ten visokie "mažytė, katytė" ir pan.

Ką manot?

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/04 14:47:01 14:47:01

O kodėl Jūs pati savo draugo nepaklausiate, kodėl jis vadina "žmonele"? Nejaugi jūs manote, kad svetimi žmonės nepažįstantys jūsų draugo galėtų kažką pasakyti (nebent pafantazuotų). Man labai keista, kad žmonės bendrauja, susitikinėja, o tokių dalykų tiesiai šviesiai nesugeba paklausti.

Jei vadintų vištele, pupyte ar dar kažkaip, nusistebėjimo nekeltų?

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/05 17:44:13 17:44:13

o nori, kad vadintu mano kiaulaite arba mano kalyte Dar neblogai skamba - mano gegute

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume