Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kaip elgtis, kad išgirsti teisybę

Kaip elgtis, kad išgirsti teisybę

atvirumas

A

4 įrašai

2012/08/28 20:28:11 20:28:11

Mano draugas aiškiai nepatenkintas mūsų santykiais. Jam aš bambeklė, amžinai nepatenkinta, kritikuojanti ir ttt. Jo elgesys iš tikrųjų man dažnai nepatinka, ir aš apie tai su juo bandau kalbėti, tada susilaukiu jo puolimo, kad aš tokia ir tokia. Kaip žinom, puolimas geriausia gynyba. Tai, kuo jis mane kaltina, beveik viską galima pritaikyti ir jam. Bet nesuprantu, kodėl jis vis dar su manim. Turiu bjaurų įtarimą, kad todėl nes neranda kitos, galinčios pakęsti jo keistą ir gan sunkoką būdą. Sakiau jam ir užuominom, ir tiesiai, kad ko gero jam bloga su manim, mes netinkame vienas kitam, bet jis lyg sutinka, lyg ne, bet vis tiek yra prie manęs prilipęs. Ir prie daiktų jis labai prisiriša, niekada neišmeta be reikalo, tai gal jam gaila mane išmesti taip sakant:).Noriu kad jis atvirai pasakytų ką mano apie mūsų santykius, kodėl jis vis dar su mnim, noriu jo atvirumo. Kaip tai pasiekti, gal kas galite patarti? Būtų didelis dėkui.

ieva

I

96405 įrašai

2012/08/28 20:35:37 20:35:37

o ko pati jo nepalieki? Vadinasi tu lygiai taip pat prisirisi ir prie geru, ir prie blogu daiktu. Paimk ir palik ir susirask gera, vietoj to, kad cia skundiesi. Kas tau cia pasakys, ko jis su tavim? Ot tai zmones - mato, kad netinka ienas kitam, bet vistiek prilipe kaip muses prie sudo. Abu vienodi esat.

atvirumas

A

4 įrašai

2012/08/28 20:40:50 20:40:50

Svečias: o ko pati jo nepalieki? Vadinasi tu lygiai taip pat prisirisi ir prie geru, ir prie blogu daiktu. Paimk ir palik ir susirask gera, vietoj to, kad cia skundiesi. Kas tau cia pasakys, ko jis su tavim? Ot tai zmones - mato, kad netinka ienas kitam, bet vistiek prilipe kaip muses prie sudo. Abu vienodi esat.

Taip, ir aš prisirišu, nes juk nėra vien tik blogo ar vien tik gero žmogaus. Nesu tikra kad netinkame vienas kitam, nes labai daug kur esame darnoje. Man terūpi sužinoti jo nuomonę, o palikti jo nesiruošiu pati, nes myliu jį. Paliksiu tik kai jis pasakys, kas mes ne pora. Jūsų ironija apie muses ir šūdą ne vietoj, gal jūs įskaudinta, bet kiti dėl to nekalti.

ieva

I

96405 įrašai

2012/08/28 20:42:41 20:42:41

Nu tai bachurui patogu su tavim, nes sekso dykai gauna, ko jis cia turi kazkur eiti, kai dar neturi kur eiti. Susiras pana faina ir paliks tave, nepergyvenk. As ir neiciau,jei dar nebuciau susirades,gal dar ir valgyt duodi? Kam bernui buti su tavim, jei nepatenkintas santykiais? O sekso jaunam reikia.

Svetlana

S

980 įrašai

2012/08/28 20:47:31 20:47:31

Žmogus nesiskundžia, o prašo patarimo, kaip elgtis, kad sužinotų teisybę. Skubate tik mesti ir mesti, patys kažin ar metate taip iš niekur nieko? Įtariu, kad tokie komentatoriai patys priskretę prie ko nors ir pyksta patys ant savęs.

Tau, atvirume, patarčiau pačiai būti kuo atviresnei su savo draugu. Nors nežinau ar padės. Keistų yra vyrukų, o jis matyt iš tokių. Arba pasiūlyk laikinai pabūti atskirai.

ieva

I

96405 įrašai

2012/08/28 20:49:34 20:49:34

Siulyciau Jums paciai pasikalbeti su juo,o ne su forumu, kuris Jusu vyro nepazista.

atvirumas

A

4 įrašai

2012/08/28 20:53:15 20:53:15

Svečias: Nu tai bachurui patogu su tavim, nes sekso dykai gauna, ko jis cia turi kazkur eiti, kai dar neturi kur eiti. Susiras pana faina ir paliks tave, nepergyvenk. As ir neiciau,jei dar nebuciau susirades,gal dar ir valgyt duodi? Kam bernui buti su tavim, jei nepatenkintas santykiais? O sekso jaunam reikia.

Nerūpi jam seksas tiek daug kiek reikėtų vidutiniam vyrui, maistas irgi ne pirmoj vietoj. Jis ieškojo draugės moters visada, pirmiausia draugės. Nežinau, visai pasimečiau, gal gerai svetlana sako, kad atskirai kažkiek reikia mums pabūti. O atvirai kalbėtis neišeina, gaunasi kivirčas, kad aš bambeklė.

ieva

I

96405 įrašai

2012/08/28 20:57:31 20:57:31

Gal tikrai tik bambat ir priekaistaujate, vietoje to, Kad zmogu priimtumete toki, koks yra,. Ismeskit is galvos, kad galite pakeisti zmogu. Arba priimkit su viskuo ir nebambekit, nes jam, matyt, jau bloga nuo jusu kalbu arba apsispreskit, kad negalite susitaikyti su jo trukumais. Jis neprivalo buti toks, kad jums patiktu, jis yra savimi, o jus arba priimate ji toki arba ne.

atvirumas

A

4 įrašai

2012/08/28 21:16:09 21:16:09

Svečias: Gal tikrai tik bambat ir priekaistaujate, vietoje to, Kad zmogu priimtumete toki, koks yra,. Ismeskit is galvos, kad galite pakeisti zmogu. Arba priimkit su viskuo ir nebambekit, nes jam, matyt, jau bloga nuo jusu kalbu arba apsispreskit, kad negalite susitaikyti su jo trukumais. Jis neprivalo buti toks, kad jums patiktu, jis yra savimi, o jus arba priimate ji toki arba ne.

Ačiū, jūs teisus(teisi). Pasitrauksiu ir tada nebambėsiu, pamatysim kaip bus.

ieva

I

96405 įrašai

2012/08/29 15:33:53 15:33:53

Svečias: Siulyciau Jums paciai pasikalbeti su juo,o ne su forumu, kuris Jusu vyro nepazista.

Aš tai siūlau pasinaudoti šituo patarimu.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume