Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Reikia patarimo

Reikia patarimo

Klaidietis

K

2 įrašai

2012/08/19 09:55:01 09:55:01

Sveiki, atnaujinome santykius su drauge, su kuria draugavome pries 8 metus, dar buvome labai jauni, dabar mums 20-23 metai. 6 metus tiesiog buvome draugai, o dabar vel nusprendeme draugauti, nes santykiai klostosi nuostabiai, nors ir dazniausiai tenka bendrauti per atstuma, o susitike laika isnaudojame nuostabiai, ko niekada nebudavo ir esame patenkinti. Beda yra tame, kad as labai jausmingas zmogus ir ji man labai svarbi, sunku man buti be jos, o blogiausia tai, jog ji susitikineja su kitais vaikinais (kaip ji sako tai draugas ar pan) ir kad nieko tarp ju nera, bet as labai delto pergyvenu ir nuolat labai blogai jauciuosi (labai). Ir ji yra tokio salto budo, neprisirisa taip kaip as, nors teigia, kad tiems "draugams" pasako kad ji draugauja su manimi, bet man vistiek labai nemalonu, kai ji sugalvoja su "draugu" eiti i kluba ir ten buti iki pariciu, tad noreciau patarimo, kaip butu galima sumazinti stresa del to ar ka reiketu daryti... Aciu

45443id_enjoyer

4

18 įrašai

2012/08/19 11:11:26 11:11:26

Na, o negi ji gali i klubus eiti tik su draugem? Jei kartu gyventumet ir ji eitu i kluba, o tu negaletum/nenoretum, tai jos irgi neleistum? Reiskia truksta pasitikejimo. Beje, jei zmogus nores "nueiti i sona" , tai jis ir nueis. Neislaikysi.

Klaidietis

K

2 įrašai

2012/08/19 11:23:46 11:23:46

Na as visiskai sutinku su tuo, ka sakote. cia ir yra didziausia beda, kad as ja visiskai nepasitikiu, ir mes apie tai kalbejome, sakiau jai tai, kad neturiu pasitikejimo ja, o ji mane kaip ir ramina, jog neturiu pagrindo, bet tokie veiksmai mane tiesiog zudo, kai ji budama 20 susitinka su 28 metu vaikinu ir sako, kad cia mes tik draugai, galbut taip ir yra, tikriausiai taip, tiesiog jausmas yra baisus viduje, kaip tvarkytis tokiuose santykiuose ju nenutraukus neturiu supratimo...

gta86

G

6 įrašai

2012/08/19 11:53:30 11:53:30

As buvau atsidures panasioje situacijoje kaip ir jus. Mano atveju tai baigesi issiskyrimu. Galiausiai vistiek supranti, kad niekas siaip sau is niekur neatsiranda. Jei jauciamas nepasitikejimas tam yra pagrindas.

Ne tas

N

27 įrašai

2012/08/19 20:47:05 20:47:05

Nelabai ka ir patarsiu autoriui, nes pats nepernesu tokiu situaciju. As irgi smarkiai prisirisu prie zmogaus ir man kitos neidomios. Neidomu jokie siaip sau susitikimai su kitomis, o tuo labiau flirtai. Todel norisi, jog ir antra puse nesusitikinetu su kitais. Gal neteisingas mastymas, bet man rodos tokiu siaip sau susitikimu nebuna, kazkiek manau vistiek kirba zmoguje, jog gal ras geresni varianta, todel ir vaiksto i kitus pasimatymus. Cia tik saves ir kitu apgaudinejimas, jog eini tik siaip sau atsigerti kavos su kitu. Sumasciau patarima, o jei autorius irgi pradetu kitas kviesti i pasimatyma? Kazin kaip tada reaguotu jo drauge? Bet as tai nesugebeciau kita kalbinti, kazkoks prievartavimas saves butu. Jei viena galvoi tai viena.

54367id_Lorenzo1895

5

114 įrašai

2012/08/20 08:24:21 08:24:21

Draugai ar ne draugai tie jos vaikinai, bet faktas, kad paprastai žmonės, jeigu jau turi porą, tai su kitais, netgi su draugais, nelaksto gerti kavučių ar į klubus iki paryčių. Kažkas man čia nepatinka iš jos pusės. O autoriui patarčiau mažiau ją sureikšminti - panašu, kad pana nelabai to verta ir ne per rimčiausiai žiūri į jūsų santykius.

tiesiog paprasta

T

1 įrašai

2012/08/20 12:05:03 12:05:03

Klausimas autoriui, o ka jus planuojate su ta mergina? Jei per atstuma bendraujat? Ar planuojat bendra ateiti, vedybas, vaikus?

marisonak

M

2 įrašai

2012/08/21 05:21:14 05:21:14

Iš patirties-vaikinai draugais nebūna,nebent tai- gėjus.Na ir jūsų amžiui meilė per atstumą,tai išliks tik tada,jei tai bus trumpas laiko tarpas.Galima prisivajoti,bet tokia realybė.Nebūnant kartu,mylima kaip ir vaiduoklį to žmogaus,mylima pati meilė,svajonės,tačiau nematoma kita pusė-tamsioji žmogaus pusė kurią be išimties turime visi.Nežinau,turi keisti situaciją,turi ir pats gyventi savo gyvenimą,leisk partnerei laisvai kvėpuoti,tą daryk ir pats,juk kaip supratau įsipareigojimų vienas kitam neturit,tad belieka pasitikėti.

54367id_Lorenzo1895

5

114 įrašai

2012/08/22 05:11:47 05:11:47

marisonak: Iš patirties-vaikinai draugais nebūna,nebent tai- gėjus.

Nesąmonė.

O kaip tokie variantai:
1. Vienas kitam nepatinka kaip partneriai, bet patinka is bendravimo.
2. Vienija bendri interesai ar bendra aplinka (darbas, mokslai, kaimynyste).
3. Abu yra užimti.
4. Draugauja nuo senų laikų (mokykla, studijos ir t. t.)

Yra daug merginų su kuriomis draugiškai bendraujame, tai ką, jos jau visos mano meilužės? Gėjus nesu.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume