Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → ar tai neištikimybė?

ar tai neištikimybė?

1342038764

1

6 įrašai

2012/07/21 21:33:29 21:33:29

mano vyras dirba paromis, todėl dažnai išsimiegojęs dieną nemiega naktį. aptikau, kad kol aš miegu, jis siunčia sms į pažinčių tarnybas ir bendrauja su moterimis. pasiaiškino, kad taip daro iš neturėjimo ką veikti. ar aš teisi kad juo netikiu? jis net nesijaučia esąs kaltas

ieva

I

96405 įrašai

2012/07/22 09:48:21 09:48:21

Vyrui vienos zmonos visada bus per mazai - turetum suprasti ir su tuo susitaikyti.

Sigita_L

S

2 įrašai

2012/07/23 06:48:37 06:48:37

Reikia nukopinti pas vyra pazinciu saitus ir paieskoti ko nors sau, nes su vyru kuris dairosi kitu moteru laimes jau nebus...

Svetlana

S

980 įrašai

2012/07/23 19:57:41 19:57:41

Gal paaukokite savo miego valandelę ir užimkite savo vyrą? Galbūt jis signalizuoja jums apie savo poreikius, apie tai, ko jam trūksta iš jūsų? O paskui jūs vėl užmigsite...

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2012/07/24 08:43:17 08:43:17

Aš manau, kad tai neištikimybė. Ir ką čia jau bepakeisi, jei tavo žmogaus mintys jau nebe su tavimi.
Ir dar truputį nuo temos. Aš niekaip nesuprantu, kodėl dėl partnerio neištikimybės atsakomybė dažnai primetama išduotajam, esą, jis kažko nedavė savo partneriui. O ar šis viską davė? Santykiai dviejų žmonių rankose.

medutis

M

403 įrašai

2012/07/24 08:51:30 08:51:30

Juokinga yra tai, kad čia labai svarbu yra apsibrėžt ar vat tai yra neištikimybė ar nėra. Jei bus uždėta etiketė, tai jau vadinas problema ir tada jau skirsimės ar dar ten kažką darysim

Gal tiesiog galima priimt tą faktą, jog yra santykiuose kažkokia problema ir ją reik spręsti.

senas hrienas

S

540 įrašai

2012/07/24 10:03:36 10:03:36

Kai vyras neturi ka veikti, visokios mintys lenda I galva. Per daug laisvo laiko matyt pas ji ir per mazai pas tave laiko jam. Tu Jo paklausk , kaip jis supranta neistikimybe. Reiketu jums patiems issiaiskinti kas yra kas, o ne cia ieskoti tiesos. Kiekvienas gi turi savo supratima apie tai.
Siaip geriausiai tokius klausimus butu aptarti pries pradedant gyventi kartu nes dar nera emociju ir kaltinimu, dar girdi vienas kita.
Kita vertus, kai zmogus nebetiki kitu ,nebera prasmes klausti ar tai neistikimybe.

Be saibu

B

623 įrašai

2012/07/24 15:50:44 15:50:44

Lady-scorpio:
Ir dar truputį nuo temos. Aš niekaip nesuprantu, kodėl dėl partnerio neištikimybės atsakomybė dažnai primetama išduotajam, esą, jis kažko nedavė savo partneriui. O ar šis viską davė? Santykiai dviejų žmonių rankose.

Tai labai paprasta. Pvz siuksliu isnesima suprantinkaip meile, o tavo partneris meile supranta kaip botagelius ir kitus pridetinius prie sekso.
Jis neisnese siuksliu, kaltas. Ji nenaudoja botageliu, kalta.
Apie kaltintoja nesiplesiu.
Kazkur ir kazkada buvai rasiusi, kad meile saves dovanojimas. Saves dovanojima as suprantu kaip laiko ir savo valios palenkimas sutuoktiniui. Tada nesuprantu kaip tau kyla klausimas.
Taip dvieju zmoniu rankose bet be Jo malones tai sintetika.

Be saibu

B

623 įrašai

2012/07/24 16:10:47 16:10:47

1342038764: mano vyras dirba paromis, todėl dažnai išsimiegojęs dieną nemiega naktį. aptikau, kad kol aš miegu, jis siunčia sms į pažinčių tarnybas ir bendrauja su moterimis. pasiaiškino, kad taip daro iš neturėjimo ką veikti. ar aš teisi kad juo netikiu? jis net nesijaučia esąs kaltas

Nieko nedarymas taip pat veiksmas.
Panasiau ir nenori tiketi juo.

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2012/07/25 09:52:04 09:52:04

Be saibu:
Lady-scorpio:

Tai labai paprasta. Pvz siuksliu isnesima suprantinkaip meile, o tavo partneris meile supranta kaip botagelius ir kitus pridetinius prie sekso.
Jis neisnese siuksliu, kaltas. Ji nenaudoja botageliu, kalta.
Apie kaltintoja nesiplesiu.
Kazkur ir kazkada buvai rasiusi, kad meile saves dovanojimas. Saves dovanojima as suprantu kaip laiko ir savo valios palenkimas sutuoktiniui. Tada nesuprantu kaip tau kyla klausimas.
Taip dvieju zmoniu rankose bet be Jo malones tai sintetika.

Na, vis tiek man kyla klausimas.
Jis tik padidina malonę tiems, kurie ją JAU TURI. Jis nėra dovanų karalius.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume