Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → ir ka golvot apie tai?

ir ka golvot apie tai?

Moonart

M

1 įrašai

2012/05/04 22:46:23 22:46:23

tai aš ir nežinau ką galvoti ir kaip elgtis. O situacija banali iki kaulo, bet sdako kas banalu ir glumina kartais. pažystamas su mergina nuo rudens, iki naujų metų ji bėgo, aš vijausi, paskui iš viso nebendravom , kokį mėnesį, po naujų metų vėl pradėjome bendrauti, bet ka=koks keistas tas bendravimas. Lyg ir kalbam4s kai susitinkame, bet visda lieka daugiau klaustuk7 nei atsakym7. tas pats su skambinimu, paskambini tai kalba - tai skuba, pasakydama , kad pasuks vėliau, o vėliau tai yra 1,5 paros intervalas, nuo to vėliau man kažkaip liūdnoka darosi:) . Kiti momentai dar įdomesni, kai tik pajaučia kad kažkas gali nutrūkti, tuoj duoda apie save žinoti - suras na tokią neįtikinamą motyvą paskambinti arba anksti rytą arba vėlai vakare. pasitikrinti ar dar kalbu. va čia ir nesuprantu, tiesiai nieko nesako , o žaidžia ,o kam ? ir ko jai iš manęs tada reikia? meluočiau jei nesakyčiau kad ji man nepatinka, kad patinka tai ir pakenčiu tokį žaidimą, nors jaučiu kad tai jau mane erzina, lyg visą laiką turėčiau spręsti kažkokį tai rebusą:) ir ką manote gerbiamos merginos, kokius žaidimus žaidžiate ir kodėl? ir ką man toliau daryti?:)

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/05 07:55:29 07:55:29

spjauk i ja. Pasibrangink, tada sitas zaidimas baigsis ir bus arba arba. O jei nieko nekeisi, tai taip ir zais su tavim kaip su durneliu.

jaucianti

J

452 įrašai

2012/05/05 10:15:08 10:15:08

Susirask tokią, kuri ras tau laiko, ir tiek

kavatina

K

81 įrašai

2012/05/05 13:42:44 13:42:44

Labas mėnuliomene, man panašu, kad pagrindinė priežastis tokio bendravimo - kalbėjimas klaustukais.
Galiu pasakyti , kad kai po Labas rytas padedi tašką, o ne kablelį, žinok, kad bendravimui taškas. Žmogus su kuriuo pasilabinai, nebekviečia tavęs kalbėtis, jis sako - pasilabinau, bet tik tiek

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/05 15:23:04 15:23:04

Autoriau, kame reikalas? Tu vyras tu ir rodyk iniciatyva: skambink, kviesk susitikti. Ar jau jums vyrams visai nuo lygiu teisiu galva apsisuko. Juk matai, bendrauti su tavim nori. Bet kokiai merginai malonu paciai ant kaklo kartis? Tai ir laukia 1.5 paros kol paskambinsi. Jei lieka klaustuku, tai klausk jos, kas tau neaisku. Tam zmogui kalba duota, kad kalbetumet.
Viskas su tavo pana normaliai, tik pats imkis vadovauti santykiams.

Evita

E

22 įrašai

2012/05/05 20:35:18 20:35:18

Mano panaŠi situacija:D Ir ką man galvoti,kai taip elgiasi vaikinas?:)

Valtininkas

V

6 įrašai

2012/05/06 15:46:06 15:46:06

Iš anksto perspėju, kad tai tik mano kukli asmeninė nuomonė, kaip viskas vyksta, kuri gali būti anaiptol ne teisinga. Taigi kaip viskas atrodo mano akimis.

MoonArt: Na, aiškiai išreikštas pasyviai agresyvus, narcizistinis elgesys. Kai ji kontroliuoja situaciją, nes tu: skambini, nerviniesi, pyksti, nerimauji, blaškaisi, ji jaučia pasitenkinimą, kad yra situacijos valdovė. Kai tik tu atitolsti, ją pradeda imti nerimas, kad tavęs jau nebekontroliuoja, jos pasaulis griūva, ir ji padaro viską, kad jos emocijas: nerimą, pyktį, pavydą jaustum už ją tu.

Evita: tau galioja greičiausia tas pats, tik vietoje Ji pakeisk žodį Jis.

Ką daryti? Pirmiausia susiraskite žmones kurie jus palaikytų, patikimus, nuoširdžius, galinčius išklausyti (Palaikytoją). O tada išbraukite tą sociopatinę asmenybę, kuri jus "laiko" iš savo gyvenimo. Užblokuokite numerį, ištrinkite iš visų savo kontaktų, kad jūsų nebepasiektų. Kai bus "lomkės", skambinkite prašykite pagalbos pas Palaikytoją.

O kai aprims "lomkės", prisėskite prie savęs pačių ir pagalvokite apie visą situaciją, pasigilinkite į save. Jei reikia, kreipkitės pagalbos į profesionalus. Pagalvokite, ar norėtumėte, kad toks žmogus, kurio pagrindinis tikslas - kontroliuoti jūsų gyvenimą, tam kad tenkintų savo neišreikštų emocijų poreikį reikalingas jūsų gyvenime?

kavatina

K

81 įrašai

2012/05/06 17:17:44 17:17:44

Valtininke, nei jis blaškosi , nei nerimauja, jį graužia jo paties susikuri pabaisiukai. Klausimai, klausimai : Kam ? ką ? kodėl ? kada ?
Pats sau užduoda ir pats atsako, gal geriau užduot klausimus žmogui , kuriam klausimai skirti ir gaut atsakymą Ne visada gi savarankiškai rebusą išspręndžiam, teisingam atsakymui reikia pagalbos. Tik geriau kai valtyje dviese, trečiojo (Palaikytojo) nereikia . Valtyje trise - pavojinga

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2012/05/06 20:53:17 20:53:17

Jei jau bandei išsiaiškinti situaciją tarpusavyje ir vistiek nelaimingas tada prisiregistruok į DP, na gal irgi teks palaukti, o gal visai greitai laimė nusišypsos, pvz po 1,5paros

O jei rimtai, tai iš tiesų verta pasigilinti į save užuot laukus iš kito.

Valtininkas

V

6 įrašai

2012/05/06 21:13:32 21:13:32

@Kavatina: Akivaizdu, kad žmogus neigia (in denial), kad jis yra destruktyviuose santykiuose, tad labiau tinkamas priėjimas, tiesiog dabar duoti tai, ko žmpgus prašo - atsakymą į kausimą, ką daryti.
Kodėl manote kad, čia šitoje erdvėje, kuri tikrai netinkama saugiai atrasti atsakymus, turėtų būti uždavinėjami klausimai? Beje, "valtyje" jie ir bus dvese - Jis ir Palaikytojas (AA tai vadinama Sponsoriumi).

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume