Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Myliu vedusi, o jis?

Myliu vedusi, o jis?

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/29 05:31:29 05:31:29

Atsarginis variantas dar niekam nesutrukdė. Aš irgi myliu vedusį, na ir kas? Jo žmona tokia fyfa ir labai gerai apie save galvojanti.

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/29 06:13:56 06:13:56

Svečias: Atsarginis variantas dar niekam nesutrukdė. Aš irgi myliu vedusį, na ir kas? Jo žmona tokia fyfa ir labai gerai apie save galvojanti.

nu ir mylek o cia rasai, tipo, pasigirti nori

Be pinigeliu

B

1 įrašai

2012/04/29 09:40:30 09:40:30

Svečias:
Svečias: ne tylet reikia, o gydyti jei maziau tokiu butu, seimu nieks neardytu

kurviskumas neisgydomas Nebent draugas be pinigeliu savo pamokslais i prota atvestu

Ar zinai kodel prasantys patarimo piktinasi gautu atsakymu?

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/29 12:16:08 12:16:08

Tam draugui be pinigu paciam pagalbos reik,jei pamokslus skaito Niekas nezino ,kodel jis juos dalina?

Kitina

K

67 įrašai

2012/04/29 12:31:04 12:31:04

gal nereikia kitu gydyt but geriau pirmiau savoj aky rasta pamatyti, kad butu galima is kitu krisla istraukti.

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/30 05:23:41 05:23:41

Aš myliu du vedusius, na ir ką? Negi aš jau ne žmogus, beje, ir vyrui ne labai jau prasta ir jo vaikus auginu, myliu ir rtūpinuosi labiau nei jis pats geba pasirūpinti. Ir nėr ko jums čia tokias smerkti, kai pačios neiko gero šiam pasauly nuveikti ir padaryti nesugebate.

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/30 05:47:55 05:47:55

Padorios nesigirs cia kad myli vedusi ar net du vedusius, o savo vyro vaikus augina. Aja-jai kokios 'saunuoles' . Labai lengva yra tokiom k-rvom pezeti tipo 'as tokia gera, mano vyras blogas, myliu vedusi, kurio zmona fifa ir tokia tai anokia..' .
O kam gi tokioms stervoms nevedusiu ieskoti? Joms turbut yra sunku tokiu surasti.Kam gi jos nevedusiems labai jau reikalingos su savo vaikais ir su vyrais pasony .
Tik vieno nelabai suprantu: atrodo moterys kaip ir subrendusios, istekejusios ir vaiku turincios, o nesupranta, kad svetima seima padeda dar daugiau griaut, nes yra tik pacios paprasciausios meiluzes..
Temos autorei ir panasiai tokiom moterim kaip ji - ka galvotumet ir sneketumet jei gyvenat su savo vyru (tikru) ir suzinot kad dar kazkas i ji labai pretenduoja? Manau ta pati ka ir jo zmona .

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/30 05:59:38 05:59:38

Ko čia purkštauji be reikalo? Manai tavo vyras tau buvo ištikimas? Aš dar tokių nesu sutikusi ir namanau, kad pati tu tokį kada nors sutiksi. Esi naivi ir tiek.

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/30 07:53:24 07:53:24

Svečias: Ko čia purkštauji be reikalo? Manai tavo vyras tau buvo ištikimas? Aš dar tokių nesu sutikusi ir namanau, kad pati tu tokį kada nors sutiksi. Esi naivi ir tiek.

Kas liecia istikimybe, tai garantuoti gali tik pats uz save. Pats tik zinai zmogus ar esi istikimas ar ne. Tai kad ir temele ne tokia. O susirinko kelios vistos, kurioms 'padavai' vedusius vyrus, kudakuoja cia apie tai kad svetimus myli ir dar patarimu klausia . Nu juokas ima . Dulkiniesi su keliais, tai ir tylek jei pasileidusi, cia juk forumas apie darnias poras, o ne apie meiluziu irstva

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/30 08:15:47 08:15:47

UŽTARĖJA: Pasirodysiu gal keistoka, tačiau niekas neturi teisės smerkti ar aiškinti kaip elgtis. Atrodo labai juokingai kada kažkas aiškina ką reiškia meilė ar įsimylėjimas, tą jausmą patiriam visi skirtingai ir tuo labiau pasakymas kas galima vyrams to nevalia moterims šiais laikais tik kelia juoką. Kai moteris laimės ieško kito vyro glėbyje tai reiškia kad ji šeimoje nėra laiminga ir stengtis išsaugoti tai ko jau nėra, tai tolygu negyvenimui o egzistavimui. Vaikam svarbu turėti laimingus o ne du besiriejančius tėvus. Daug knygų rašo skirtingai tačiau gyvenimo patirtis sako kai ką kitą. Ir pagaliau ne vienos moters pareiga saugoti šeimą, tam duoklę turi atiduoti ir vyras... Jei esi su tuo žmogumi laiminga tai ir mėgaukis jo draugyje, o atėjus laikui viskas stos į savo vietas.

Tai labai gerai, visiskai sutinku su jusu mintim. Tik tokiu atveju tada moterelei issiskirti pirma reikia, o paskui kito ieskotis.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume