Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → paliko vyras su vaiku

paliko vyras su vaiku

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/01 19:09:27 19:09:27

neziniuke: del metu neklysti,as visada stengiausi kad seima butu darni ir issilaikytu,bet kazkas to neivertino,as visada uz tai kad seimoje turi buti darna, supratingumas,bet kiek gi galima vienai aukotis del seimos geroves.

Kokios tos pastangos iš Jūsų pusės neklausiu, tebūnie Jūsų reikalas.
Pats žinau šeimą, kur vyras ~8 iš 12 mėnesių nebūna namie, bet šeima tvirta kaip uola. Ir taip jau 30 metų...
Jeigu Jums ~24 metai, tai su vyru gyvenate nuo 20 metų. Esate dar labai jauni ir ta jaunystė pakišo koją. Dar patys gerai nežinote ko norite iš gyvenimo, vienas kito gerai nepažinote, o jau skubėjote kurti šeimą. Be to dažnai pasipykdavote, plius dar abu iš prigimties "vadovai", tai viskas tik ir veda į vieną pusę.

"ateis laikas pats supras ka prarado"
Čia forume labai lengva kaltinti kitus ir svarstyti kas ką prarado. Vienaip ir kitaip kalti- Jūs abu, o prarado vaikas.

Linkiu išauginti Sveiką, Protingą, Neišlepintą ir Laimingą vaiką. Sėkmės !

rudake 777

R

2 įrašai

2012/04/01 20:31:52 20:31:52

labas. esu du kartus issiskirusi. sio metu turiu drauga, bet santikiai nieko gero . zinai, kazkodel visi vyrai nori gryzti i seima. vienas po menesio,kitas po metu . vyrai kaip mazi vaikai,jiem reikia demesio ir laisves. tik po skirybu jie ne zino ka su ta laisve daryti. jai nori susigrazynti seima, palauk . kad ir koksai ne palenkiamas butu jisai nusileis ant zemes. dabartine tavo problema suvokti ar tau jo reikia kaip zmogaus. man asmeniskai greitai viskas perdege ir ne norejau visko atnaujinti nes jau perskaiciau ta knyga. bet vaika myles tik jo tikras tevas, kitam svetimo ne reikia. pagalvok, ko tikrai pati nori. ir jai vel sueisit turetumet nusileisti vienas kitam ir kalbetis apie viska o ne staugti kaip dazniausia gaunasi. sekmes.

Melynbarzdis

M

127 įrašai

2012/04/02 08:15:09 08:15:09

Nežinau apie kokią knygą čia kalbama. Manau, arba knyga kreiva arba skaityk per nauja.
Vyrai ne gimdo ir tėvais jie tampa arba ne. Po vaiko gimimo yra keli metai laiko tarpas kada "sėjama tėvystės sėkla' (čia kita tema)

Vyrai kaip maži vaikai.
Manau, kad ne tik Jūsų problema bet tai ir globali problema teigti "aš žinau ką tu žinai".
Vertinimai, išankstinės nuostatos ne tik, kad neleidžia judėti, bet ir tobulėti.
Rezume: aš žinau ką Jūs padarėte praėjusią vasarą.

Neneigiu, kad yra vyru kurie naudojasi patogia situacija, dėl sekso, tačiau ar pačiai to reikia?!
Šiame forume tokios temos aptartos. O naivūs dalija lengvus patarimus.

Neneigiu santykiu pablogėjimo priežasčių atsiradus mažyliui. Ir čia vėl tektu perrašinėti internetą.

Minėta, kad aštuonis mėnesius nebūna namuose. Gal būt, nors tuo netikiu.
Pateikiu pvz. pora santuokoje kokius trisdešimt metų. Namuose kaip šuo su kate ir kas sau svetimi. Tačiau svečiuose (ar esant svečių) ideali pora.

Baisiausia yra vienatvė būnant dviems. Štai čia ir atsakymas.

Svetlana

S

980 įrašai

2012/04/03 18:37:47 18:37:47

rudake 777: zinai, kazkodel visi vyrai nori gryzti i seima. vienas po menesio,kitas po metu .

Galiu paliudyti net iš savo patirties: tikrai ne visi vyrai trokšta sugrįžti į savo buvusias šeimas. Pvz. nei mano buvęs, nei dabartinis. Abu laimingi naujose šeimose, bent jau atrodo ir jaučiasi. O buvusias šeimas įvardina kaip klaidą ir pamoką.

Kitina

K

67 įrašai

2012/04/05 07:25:56 07:25:56

neverta sau kvarsinti galvos, del buvusiu santykiu vaikas vienintelis labiausiai nukentejes, bet yra kaip yra. Jei vyras nesubrendes tevystei, o gal niekada ir nebus subrendes( buna ir tokia rusis , jums del to neverta griauztis, visas gyvenimas pries akis.

aiwana

A

8 įrašai

2012/04/05 08:16:33 08:16:33

as jau 5metai balansuoju tarp skyrybu ir tarp susitarimo,kuris kazkodel buna toks: vyras sau as su vaikais sau,jam baliai,barai,draugai-man puodai,indai ir bardaku tvarkymas,kuo toliau,tuo ydomiau;skaipe mergu kontaktai pas mus jau norma,miegam atskiruose kambariuose,ale auginam 3 sunus,isvadoj ar verta dar ta santuoka tempti ir vaidinti viskas ok.? ar geriau skyrstytis i atskiras puses ir pasmerkti save replikom-viena su 3 vaikais?

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/05 18:38:35 18:38:35

aiwana: as jau 5metai balansuoju tarp skyrybu ir tarp susitarimo,kuris kazkodel buna toks: vyras sau as su vaikais sau,jam baliai,barai,draugai-man puodai,indai ir bardaku tvarkymas,kuo toliau,tuo ydomiau;skaipe mergu kontaktai pas mus jau norma,miegam atskiruose kambariuose,ale auginam 3 sunus,isvadoj ar verta dar ta santuoka tempti ir vaidinti viskas ok.? ar geriau skyrstytis i atskiras puses ir pasmerkti save replikom-viena su 3 vaikais?

ale kokia akla ir durna buvai,kad prisigimdei 3 vaikus nuo tokio? Blemba,kokios durnos tos bobos, arba baisiai tau sexo reikejo,kad protas dingo.Mokejai dulkintis,dabar ir srebk savo varga su vaikais.Niekm tu nebusi reikalinga tokia apsivaikavus.

raska

R

39 įrašai

2012/04/05 20:12:26 20:12:26

Svečias:
ale kokia akla ir durna buvai,kad prisigimdei 3 vaikus nuo tokio? Blemba,kokios durnos tos bobos, arba baisiai tau sexo reikejo,kad protas dingo.Mokejai dulkintis,dabar ir srebk savo varga su vaikais.Niekm tu nebusi reikalinga tokia apsivaikavus.

uoj, kiek „išminties” atsakyme... Nu tiesiog puikus motyvas nesiskirti - „niekam nebūsi reikalinga” . Gal geriau savo neapykantą ir agresiją sau pasilaikyk šiaip jau.

aiwana: as jau 5metai balansuoju tarp skyrybu ir tarp susitarimo,kuris kazkodel buna toks: vyras sau as su vaikais sau,jam baliai,barai,draugai-man puodai,indai ir bardaku tvarkymas,kuo toliau,tuo ydomiau;skaipe mergu kontaktai pas mus jau norma,miegam atskiruose kambariuose,ale auginam 3 sunus,isvadoj ar verta dar ta santuoka tempti ir vaidinti viskas ok.? ar geriau skyrstytis i atskiras puses ir pasmerkti save replikom-viena su 3 vaikais?

aš sakyčiau, neverta tempt, skirkis. Nebent tau toks gyvenimas patinka. Geriau jau būti vienai su 3 vaikais, negu kad su 3 vaikais ir diedu, kuriam į tave visiškai nusispjaut. Argi vyro turėjimas tiek savivertės priduoda, kad visiškai nesvarbu, koks jis ir kokie santykiai?.. Bet, aišku, tau rinktis, kam save pasmerkt - ar tokiam gyvenimui, ar replikoms.

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/05 20:46:58 20:46:58

Svečias:

Nu ir durnas tu svečias, svety. Kaip tai kam reikalinga? Pati sau reikalinga. Galima pagalvoti, kad boba be diedo - ne žmogus. Nu tai tada ko nepatari - būk iki kraujų įsikibusi tą savo trijų vaikų tėvą.

o moteriškei paklaususiai - pati paskaityk ką parašei ir jei tavęs to paklaustų tavo draugė - ką ai patartum?

Liūtukė

L

28 įrašai

2012/04/05 21:05:17 21:05:17

[quote][/quote] Gyvenimas visada pries uzdarydamas duris - atveria langus. Nenusiminkite, niekas gyvenime nevyksta veltui.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume