2012/04/06 14:26:33 14:26:33
pensininkai irgi moka 'netu naudotis . Prie ko cia prie ruso geriau buvo
O jei rimtai, tai jei man reiktu, tai geriau noreciau gatveje susipazinti, na taip, kad mane pirma ( esu mot) uzkalbintu. Jei man vyras patiktu is isvaizdos - tada ir snektelciau. O kas is to, kad bendrauji virtualioj erdvej, o paskui kazkoks neplautom kojinem ar maniakas(maniakai irgi pazinejasi pazinciu portale) pasitaikytu. Geriau taip kaip anksciau. Bet cia tik mano nuomone, nepersu jos jaunimui.
2012/04/06 14:28:05 14:28:05
2012/04/07 12:37:22 12:37:22
Zulfija: Kažkaip daug jaunų žmonių pažinčių portaluose. Sakyčiau absoliuti dauguma. Senų senovėje jaunimas susipažindavo klubuose, šokiuose, galu gale kieme, gatvėje. Vienas kitam nusišypso ir susipažįsta. O dabar kažkodėl internete. Ar vaikinai bijo, kad gatvėje merginos paprašys už paslaugas pinigų? Ar merginos bijo užsirauti ant iškrypelio maniako? Kas pasikeitė Lietuvoje, kad tiek jaunų, gražių žmonių yra vieniši ir ieško poros internete?
Degraduojam turbūt. Įdomu kas bus ateityje...
2012/04/07 22:40:21 22:40:21
Temos autoriai/iui
O kam tau mobilus telefonas?-jug seniau taip gerai budavo laiskus rasinet ir gaut atsakyma uz savaites ar dvieju.
Kam tau masina?-jug taip smagu budavo pasivaiksciot ar arkliuku 100km yveikti per trejeta paru.
Kam tau namas?-urvuose jug taip romantiskai gyvendavo proteviai.
Ir isvis kam tau tas kompas su internetu jeigu tokie klausimai kyla?-mesk per langa ir eik piketuot uz akmens amziaus grazinima
2012/04/09 19:39:00 19:39:00
Zulfija: Kažkaip daug jaunų žmonių pažinčių portaluose. Sakyčiau absoliuti dauguma. Senų senovėje jaunimas susipažindavo klubuose, šokiuose, galu gale kieme, gatvėje. Vienas kitam nusišypso ir susipažįsta. O dabar kažkodėl internete. Ar vaikinai bijo, kad gatvėje merginos paprašys už paslaugas pinigų? Ar merginos bijo užsirauti ant iškrypelio maniako? Kas pasikeitė Lietuvoje, kad tiek jaunų, gražių žmonių yra vieniši ir ieško poros internete?
nes žmonės dirba dirba nes esame greito maisto ir greitų jausmų vartotojai. Nes va šiuo metu gatvėje jau nepavaikščiosi ir nepasišypsosi, o prie kompo gali plepėti, jei norisi nes bet kuriuo metu gali paspausti mygtuką Delete arba Escape na ir kas blogo?
tarp kitko - užsirauti ant nenormalaus maniako būtent internete turbūt daug paprasčiau nei gatvėje
2012/04/17 10:37:39 10:37:39
Ar irgi dažnai susipažįstu internete na ir kas. Ne pasaulio pabaiga. Čia susipažįsti, susidarai šiokia tokia nuomonę apie žmogų ir tada galvoji kviesti į pasimatymą ar ne.
2012/04/17 10:40:12 10:40:12
vytas0527: Ar irgi dažnai susipažįstu internete na ir kas. Ne pasaulio pabaiga. Čia susipažįsti, susidarai šiokia tokia nuomonę apie žmogų ir tada galvoji kviesti į pasimatymą ar ne.
O jei ji smirdi? tai labai jau nusivilti galima per pirma pasimatyma .
2012/04/17 12:46:40 12:46:40
Svečias: vytas0527: Ar irgi dažnai susipažįstu internete na ir kas. Ne pasaulio pabaiga. Čia susipažįsti, susidarai šiokia tokia nuomonę apie žmogų ir tada galvoji kviesti į pasimatymą ar ne.
Zuvies kioskelis is tolo uzsiuodzia Pajutai kad "pajuriu" kvepia ir keiti kursa
2012/04/17 13:52:55 13:52:55
Svečias: Svečias: vytas0527: Ar irgi dažnai susipažįstu internete na ir kas. Ne pasaulio pabaiga. Čia susipažįsti, susidarai šiokia tokia nuomonę apie žmogų ir tada galvoji kviesti į pasimatymą ar ne.
Zuvies kioskelis is tolo uzsiuodzia Pajutai kad "pajuriu" kvepia ir keiti kursa
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume