Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → savarankiska moteris

savarankiska moteris

Melynbarzdis

M

127 įrašai

2012/03/11 07:34:29 07:34:29

Senas hrienas:
Protingas vyras rinksis savarankiška moterį. Kažkaip painiai čia rasai apie nepriklausomybe, aš bent jau nelabai suprantu nuo ko nepriklausoma tavo moteris ,ar nuo vyro, ar nuo situacijos.
Atsiprasau, jei ką izeisiu, bet tik kvailys gali manyt, kad seimoje žmones turi būt nepriklausomi vienas nuo kito. O apie visiška nepriklausomybe tai iš vis...

ir as atsiprasau.
Meile samoninga ir valinga.
Koks kvailys atsisakys laisves myleti?! Pasaukti juk ramybei.

O seimoje, priesaika duota. "prisiekiu myleti"

Ir apie vertybes neaisku, kam kas yra meile? Tad ir savarankiskumas kazkur sone.
Todel zmones nesusikalba. Pamenu tavo rankomis rasyta fraze"bobuciu pasakos".
Stai tau atsakymas.
Infantilus "seimoje" iesko prieglobscio.
Tai ka gali zmogus duoti, kitam, gyvendamas puse nario. Priklausomas nepriklausomas.

Maldininkas

M

283 įrašai

2012/03/13 17:14:58 17:14:58

Teko buti su savarankiska, gaila jog moketi teko man.. Bet tureti savarankiska moteri, kuri moketu uz save ir dar net uz tave? Kodel gi ne.

Moterų žinovas

M

5 įrašai

2012/03/13 18:51:15 18:51:15

Maldininkas: Teko buti su savarankiska, gaila jog moketi teko man.. Bet tureti savarankiska moteri, kuri moketu uz save ir dar net uz tave? Kodel gi ne.

o tai kokios problemos? Pasiskelbk, kad ieskai moters, kuri visad moketu uz tave As tau netgi pasufleruosiu: sitoj svetainej pilna tokiu pagyvenusiu 40-meciu poniuciu, kurios tave ir pamyles, ir aprengs, ir pamaitins Duodu garantija, cia isbandytas reikalas

nesisekas

N

1 įrašai

2012/03/13 19:55:40 19:55:40

Moteru zinovas:
Maldininkas: Teko buti su savarankiska, gaila jog moketi teko man.. Bet tureti savarankiska moteri, kuri moketu uz save ir dar net uz tave? Kodel gi ne.

o tai kokios problemos? Pasiskelbk, kad ieskai moters, kuri visad moketu uz tave As tau netgi pasufleruosiu: sitoj svetainej pilna tokiu pagyvenusiu 40-meciu poniuciu, kurios tave ir pamyles, ir aprengs, ir pamaitins Duodu garantija, cia isbandytas reikalas

Tai gal tu gražiai atrodai ar labai idomus ar dar kažkaip, o man tai ant tokiu nesiseka, ir taip pinigu truksta,tuos paskutinius gaila ant bobikiu išleisti, duodu suprasti kad ieskau savarankiskos, bet nesiseka. o tai kaip reikia elgtis, kad tokias pritraukti?

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/13 21:48:11 21:48:11

http://katinukai.lt/wp-content/uploads/ ... utes1.jpeg

Maldininkas

M

283 įrašai

2012/03/13 22:09:13 22:09:13

Ta prakeikta savigarba, neleistu ji man leist moteriai moket, uztektu, kd moteris neleistu uz ja moket, tokius gestus as tiesiog dievinu. Gal ir pasiskelbsiu, tos vyresnes nors valgyt moka daryt

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/14 08:25:35 08:25:35

Atsiprašau, pasisakysiu ne į temą

saura: asmeniniu manes ivertinimu nepriimu, nes negalite, ponas Odisejau, pazinoti asmeniskai. O jus vizijos gali ir dar toliau nunesti, todel geriau issakykite nuomone i tema, del moteru savarankiskumo ar vistiskumo, ar kaip cia dar graziau pasakius

Jūs teisi, p. saura, neturėtų diskusijų forume būti asmeninių vertinimų. Oponentai turėtų matyti tik nuomonę, išsakytą mintį, bet ne asmenį.
Tačiau kaip bebūtų keista, net tą patį vakarą jau sekančia savo žinute

saura: ne, jokiu audringu jausmu nesu vedina, nebent smalsumo. Bet kiek supratau is vyriskos reakcijos, noretusi, kad butu ir savarankiska, t.y. nepriklausoma, bent jau minimaliai save islaikytu ir tuo paciu visiska vista, paklusni, be pretenziju. Taip sakant kokteiliuko viename Bet taip nebuna arba trunka neilgai. As pati turiu valdinga ir svelnu drauga. Tiesiog idomu ka jis galvoja, nes man zinoma to nesako.

Jūs, tarsi ugnį iššaukiate į save Ne visi susilaikys nuo vertinimo

Dalia

D

99 įrašai

2012/03/14 13:06:21 13:06:21

Kiekvienam savo savarankiška moteris patiks vyrui,kuriam reikės ne tik skanių cepelinų ar balandėlių vakarienei,bet ir pašnekovės,su kuria norėsis nueiti į teatrą,o vėliau aptarti ir padiskutuoti,kuriam reikės partnerės ir draugės,ne tik namų šeimininkės. Asmeniškai manau,kad retkarčiais moterys perspaudžia. Aš puikiai suprantu,kad mano antrai pusei yra malonu man kažką nupirkti,sumokėti picerijoj už picą ar padovanoti kokį niekutį. Ir aš tam nesipriešinu,"nelaužiu" iš savęs "aš galiu ir pati", ir visai nesvarbu,kad aš tikrai galiu ir pati susimokėti. Jis tai žino,aš tai žinau,tik yra kažkoks nebylus susitarimas kad kartais nusileidžia jis,kartais aš. Man atrodo,kad dažniausiai sužaidžia savimeilė,ego, neva tai "aš galiu",kitas rėkia "ir aš galiu" ir gaunasi totali bezabrazija. Gal kiek daugiau reikėtų įsiklausyti į kitą. Aišku,jeigu santykiai kažkur veda.

saura

S

12 įrašai

2012/03/16 16:36:34 16:36:34

[quote]
Jūs, tarsi ugnį iššaukiate į save Ne visi susilaikys nuo vertinimo [/quote

Gal ir issaukiu o jus nepasiduokite. Juk zmogus valdo savo impulsus ar atvirksciai. Esme ta, kad as galiu ka tai pasakyti, bet tai vienpusiska ir vienkartinai, norint vertinti, per mazai informacijos, o ka jau kalbeti apie situacijos ivairiapusi suvokima.

leo333

L

1 įrašai

2012/03/19 23:35:21 23:35:21

[quote][/quote]Isiterpsiu tarp jusu ... palaikau vyru nuomone apie savarankiskas moteris...jos kelia pavyda visoms nesusitupejusioms jauniklems; Nesistebiu,kad vyrai-tebunie ir vaikinai zavisi tokiomis; Dauguma Ju atrodo simta kartu geriau,issilavinusios ,o svarbiausia nelaiko VYRU irankiais -juos paprasciausiai priima sau lygiais. Joms nesvarbu statusas ar pinigines storis... ta jos pacios turi....
P.S. Pagarba Vyrams tiems,kurie tai suvokia-vadinasi subrendo

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume