2012/03/25 20:24:12 20:24:12
Man svarbiausia jausmai. Nesu labai pavydi, bet problema ta, kad nesijauciu pakankamai mylima tikrąja, didele meile... Ko labai norėčiau. Čia ir yra visa problema. Nors, aišku, jis tvirtina priešingai... Bet manau, jeigu vietoje jausmu pasirenkama preudolaisve, tai ta meilė nėra tokia didelė... Tik prisirišimas koks gal...
2012/03/25 20:27:11 20:27:11
Kitina: o gal pirmiausia pagalvok, ar tau to reikia ar tai gali priimti nes vyras gali myleti kiek nori, bet lakstyma vistiek reiks pakesti.
Kartais pagalvoju, kad galiu, jei tikrai visa kita butu tvarkoj. Bet gali iseit pas kita, su kurias lakstymai baigsis, ir liksi prie suskilusios geldos
2012/03/25 20:31:53 20:31:53
Laisvė yra žmogaus prigimtinė teisė. Jeigu žmogus laiko save laisvu ir yra ištikimas vienam, vadinasi ši „priklausomybė“ yra nuoširdi ir jos kvestionuoti tikrai neverta.
2012/03/25 21:22:02 21:22:02
Ka reiskia istikimas vienam lakstytojas? Patogu gryzt nusilakscius pailset? Tokia atokvepio minute pries kita skrydi?
2012/03/26 05:50:03 05:50:03
tu jam esi patogi, vyrai megsta patogumus. Greiciausiai kitos nera tokios tolerantiskos jo, sakykim kiek per placiai laisvei. O cia mato, kad gali iskelti toki reikalavima. O idomu kpks jo poziuris i tavo laisve siuo atzvilgiu? Bendru sutarimu galit rasti iseiti, jis laksto, tu lakstai, seimoj labai svarbu balansas
2012/03/31 12:33:40 12:33:40
Ir vel tema pakrypsta apie zmoniu prigimti, bet, Drugeli, pakreipk tu klausima kitaip - ar tu myli ta vyra? I kito zmogaus siela neilisi, todel gauti atsakyma i klausima, ar jo jausmai tikri, yra labai sunku. Paprastai klausimas apie kito zmogaus meile keliamas tada, kai pati esi netikra savo jausmais to zmogaus atzvilgiu, tokiais atvejais bent jau tikiesi, kad zmogus iki nukritimo myli tave bet sioje situacijoje taip nera, nes tas vyras megsta nukristi i kelias lovas bet niekas nezino kaip is tikruju yra... Mano gyvenime buvo vyras, kuris prisipazino, jog myli mane, bet myli ir kita mergina... Ir ka - gyveni ir stebiesi ) bendros ateities nemaciau su juo, siandien dziaugiuosi, kad issiskyreme, nors man prireike kokiu geru triju metu, kol visiskai atsigavau
2012/05/21 17:01:32 17:01:32
Kitina: tu jam esi patogi, vyrai megsta patogumus. Greiciausiai kitos nera tokios tolerantiskos jo, sakykim kiek per placiai laisvei. O cia mato, kad gali iskelti toki reikalavima. O idomu kpks jo poziuris i tavo laisve siuo atzvilgiu? Bendru sutarimu galit rasti iseiti, jis laksto, tu lakstai, seimoj labai svarbu balansas
Tai va, kad lakstytojai nenori lakstytoj7 )) Jie nori tik patys lakstyt. Nepažįstu nei vieno lakstytojo, kuris leistų ir moteriai tą daryt, nes gi jam labai "skaudu".
2012/05/24 19:14:42 19:14:42
kai paskaitineju tai labai dziaugiuosi savo charakteriu, kuris isvaduoja mane nuo tokiu kanciu, kaip klausymas pasakojimu,apie kazkokias svetimas moteris, da pasol... ir viskas
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume