2012/04/05 12:50:49 12:50:49
Ką čia veikiu? geras klausimas iš tiesų Matyt kartais smalsu pasižiūrėti į kitus žmones, smalsu ar kas nors tave pastebės, parašys Ką gali žinoti gal vieną dieną koks idomus žmogutis parašys iš neturėjimo ką veikti (registracija smalsumui patenkinti) ir iš to gausis puiki draugystės pradžia
Gyvenimas pilnas netykėtumų ;] ar gi ne taip
2012/04/05 16:21:29 16:21:29
Svečias: Na nesakyk, buvo čia tokie troliai iš senų gerų laikų - Zygfrid, Lelis, dar porą moteriškų nikų. Tai sutinki, nesutinki, kažkaip ten bent jau galėdavai kažką tarp eilučių įžvelgti, provokuodavo diskusiją.
O dabar kažkokie piktų moteryčių ar diedukų pasisakymai
Iš tiesų Zygfridas jau galėtų ir pasirodyti
2012/04/05 17:11:24 17:11:24
Kai esu laiminga, man kompo nereikia, megaujuosiu gyvenimu....kaip esu viena landzioju po neta, pokalbius, uzsimusa laikas, bandau suvokt, kas kitiem rupi, lyg bandydama rupescius lyginti...
2012/04/05 17:12:06 17:12:06
Na tai vat, nors ir temele autorius normalia sukure, bet viski blevyzgos prasides (-o).
Man siaip idomu - ar melynbarzdis ir gyvenime esi toks kandus(na nlb ir sveikas tavo kandumas), ar tik nori pasirodyti toks protingas?
Gal laikas nica keisti? Tau gal kokie 20-25, bet rašai ir postini cia, lyg jau butum puse amziaus nugyvenes. Vienoj temoj kzkas rase, kad neturi kas veikt? Jei forume butu maziau tokiu protingu, tai gal ir kulturingi zmones daugiau diskutuotu? A ne taip, melynbarzdi?
Melynbarzdis
M
127 įrašai
2012/04/05 18:12:11 18:12:11
sssssss: Na tai vat, nors ir temele autorius normalia sukure, bet viski blevyzgos prasides (-o).
Man siaip idomu - ar melynbarzdis ir gyvenime esi toks kandus(na nlb ir sveikas tavo kandumas), ar tik nori pasirodyti toks protingas?
Gal laikas nica keisti? Tau gal kokie 20-25, bet rašai ir postini cia, lyg jau butum puse amziaus nugyvenes. Vienoj temoj kzkas rase, kad neturi kas veikt? Jei forume butu maziau tokiu protingu, tai gal ir kulturingi zmones daugiau diskutuotu? A ne taip, melynbarzdi?
Aciu uz demesi. Melynbarzdis kaltas. Kulturingi tai cia kurie, turetu buti tie kurie debilais nepazistamus vadina? O gal tie protingi krie i klausima abstrakcijom atsakineja?
Maziau skieskit vaikams pasaku.
Ar zinai kas yra kaltintojas?
2012/04/07 13:09:34 13:09:34
Melynbarzdis: sssssss: Na tai vat, nors ir temele autorius normalia sukure, bet viski blevyzgos prasides (-o).
Aciu uz demesi. Melynbarzdis kaltas. Kulturingi tai cia kurie, turetu buti tie kurie debilais nepazistamus vadina? O gal tie protingi krie i klausima abstrakcijom atsakineja?
Maziau skieskit vaikams pasaku.
Ar zinai kas yra kaltintojas?
žinau, tas kuris kala ka nors
2012/04/07 22:32:34 22:32:34
Trumpai ir drutai:
Del demesio kurio pritruko sia neydomia diena
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume