Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Pamilau moteri, kuri turejo nemaza seksualine patirti

Pamilau moteri, kuri turejo nemaza seksualine patirti

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/22 19:33:36 19:33:36

Odisejas1981:
Svečias: O tu pats tai nekaltas berniukas iš bažnyčios choro?
Kiek moterų pats turėjai? O jei praradai nekaltybę iki vestuvių, tai kas dabar gali kaltinti tavo žmoną, kad ji įsivaizduoja, kad per pietų pertraukas tu užsidarai su sekretore tamsiame archyvo kambariukyje?

Protingas mokinasi is svetimu klaidu,autorius cia atejo problemos sprendimo ieskoti...vadinasi yra problema,problema moters praeityje...as nesuprantu,kam reikia pasakoti dabartiniam,apie buvusius?Uzuomina,kad sekanciam pasakos apie Tave?Ar perspejimas,kad truputi kas ne taip jai glostys asaras jau kitas?

Tai tame esmė, kad tikrų problemų tai nėra - visos jos autoriaus galvoje.

Nebuvo jam mergina neištikima, pagaliau net ką reiškia neištikima - ar jis jai pasipiršo? Jis tiesiog, turi nuostatą kad yra kažkokios "tokios" moterys.
Pats privertė ją pasipasakoti ir kaip suprantu, tai nebuvo koks nekaltas pasičiauškėjimas po vyno taurės - jis iš jos dar ir "prisipažinimus" ištraukinėjo.
Na permiegojo su 9. O kas būtų, jie būtų permiegojusi su 8? su 6? su 3? o jei su 15? Koks skirtumas ir kur čia jam jau ta riba, kada moteris ne "tokia"?
Ir tegu pats sau pasako - su kiek moterų jis permiegojo? O jei būtų viena mažiau ar viena daugiau? O jis nuo to tampa prostitutu, kaip čia kažkas išvadino moterį? Ir nustokite taikyti dvigubus standartus - kas galima vyrui, negalima moteriai.

Ir gąsdina jį tas skaičius vajej vajej koks baisu. Ir nieko jis tos moters nemyli, nes nepagalvoja, kad 9 vyrai reiškia ir 9 išsiskyrimus, kurie įskaudino. Ir manau, kad bus ir dešimtas

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/22 19:45:19 19:45:19

Mano nuostata yra tokia-žmogus,sulaukęs tam tikro amžiaus į tokius dalykus kaip "skaistybė" ar "tokia" moteris ima žiūrėti kitaip,lanksčiau. Kas negražu 18 metų merginai,visai kitaip žiūrisi 30-etei.
Žmonės,kurie jau yra turėję rimtų santykių ir nėra žali paaugliai,kurie tik ieško savojo aš ir ieško to pirmojo savo žmogaus,nebėra tokie jautrūs "pirmam kartui" ir nebeturi griežtų ribų po kiek laiko tai turėtų nutikti. Po mėnesio ar tiesiog vieną ir paskutinį kartą. Jeigu tuo laiku jai reikėjo TIK sekso-ji jį ir gavo ir ją dėl to smerkti tikrai būtų nelabai korektiška,nes jai,kaip suprantu,ne 16. Ji pati nusprendė turėti tik seksą,bet praėjus tam tikram laikui ji gali būt visiškai pasirengusi rimtiems santykiams. Jeigu tai nėra kokia psichologinė liga,kaip nimfomanija,tai nėra jokios problemos. Juk vyrukas savo metuose nesitikėjo santykių užmegzti su skaisčia mergina? Taigi,manau kad suaugę žmonės patys laisva valia sprendžia kiek ir su kuo jiems mylėtis. Be abejo,aš čia prostitucijos neturiu omeny.

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/22 20:10:06 20:10:06

Kol savo radau, svelniai tariant turejau maziau nei trisdesimt. Bet radau, o tai jau svarbu. Be to prie to ir gera patirtis nemazai prisidejo. Ir keista mergina, kad is vis prisipazino, koks kieno reikalas. Visada atsiranda nesveikai galvojanciu ir smerkianciu, kurie daro itaka.

Dalia

D

99 įrašai

2012/02/22 20:52:38 20:52:38

O ar autorius,praeity turėjęs (tariamai) daug partnerių neklaustų savęs"-ar galiu aš nerti į rimtus santykius kai esu "toks"? Ar neužsinorėsiu aš ir vėl "į kairę" ir neįskaudinsiu savo moters? Ar nepasirodysiu aš jai nepatikimas,kai ji apie tai sužinos? Ir kokie būtų atsakymai? "-Ne,aš tikrai su ja nedraugausiu,nes nepasitikiu savim ir galimas daiktas vėl po kurio laiko ji man atsibos ir vėl eisiu laukais". Kažin ar toks būtų scenarijus? Manau ne. Taigi ir ja pasitikėti turėtų būti įmanoma. Tai ar reikia atsisakyti santykių su moterimi vien dėl to,kad baisu? O jeigu viskas bus šaunu? O jeigu ne-tuomet ar visada visi santykiai baigiasi sėkmingai ir skyrybos nužudo? Manau ne,pasimokom ir einam toliau. Geriau gailėtis tai ką padarei,nei to,ko nepadarei. Sėkmės.

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/22 21:04:11 21:04:11

o tai grazu - mergina svelniai tariant labai pasileidusi,o bandoma kalte suversti vyrui,kad jis itarus. Vyras klausia patarimo, nes padoriam zmogui nepriimtinas toks kurviskas elgesys.Ner ko teisint zmoniu,kurie nieko daugiau gyvenime nemato,tik seksa ir parnerius kaip kojines kaitalioja. Nesvarbu, kad nebuvo isipareigojusi, tai nereiskia, kad miegoti su kiekvienu pasitaikiusiu reikia.Toks elgesys nedaro garbes ne vienai moteriai,todel zmogus,turintis vertybes susiduria su dilema kaip tokio elgesio moteri priimt.As su tokia nebuciau, man tai svarbu, galima issirinkti vertesne mergina,o jei kam tas pats,kiek per ja perejo,tai jau jo reikalas.

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/22 21:10:33 21:10:33

Svečias: o tai grazu - mergina svelniai tariant labai pasileidusi,o bandoma kalte suversti vyrui,kad jis itarus. Vyras klausia patarimo, nes padoriam zmogui nepriimtinas toks kurviskas elgesys.Ner ko teisint zmoniu,kurie nieko daugiau gyvenime nemato,tik seksa ir parnerius kaip kojines kaitalioja. Nesvarbu, kad nebuvo isipareigojusi, tai nereiskia, kad miegoti su kiekvienu pasitaikiusiu reikia.Toks elgesys nedaro garbes ne vienai moteriai,todel zmogus,turintis vertybes susiduria su dilema kaip tokio elgesio moteri priimt.As su tokia nebuciau, man tai svarbu, galima issirinkti vertesne mergina,o jei kam tas pats,kiek per ja perejo,tai jau jo reikalas.

Ar tamsta dar nekaltas? Jei manai turi teise taip rasyti, turetum but nekaltas.
Autoriui irgi tas pats klausimas. Jei pries ta moterijau kazka turejai, tai esi kompleksuotas kvailys.Tau reiketu kreiptis i psichologa.

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/22 21:18:20 21:18:20

Svečias:
Svečias: o tai grazu - mergina svelniai tariant labai pasileidusi,o bandoma kalte suversti vyrui,kad jis itarus. Vyras klausia patarimo, nes padoriam zmogui nepriimtinas toks kurviskas elgesys.Ner ko teisint zmoniu,kurie nieko daugiau gyvenime nemato,tik seksa ir parnerius kaip kojines kaitalioja. Nesvarbu, kad nebuvo isipareigojusi, tai nereiskia, kad miegoti su kiekvienu pasitaikiusiu reikia.Toks elgesys nedaro garbes ne vienai moteriai,todel zmogus,turintis vertybes susiduria su dilema kaip tokio elgesio moteri priimt.As su tokia nebuciau, man tai svarbu, galima issirinkti vertesne mergina,o jei kam tas pats,kiek per ja perejo,tai jau jo reikalas.

Autoriui irgi tas pats klausimas. Jei pries ta moterijau kazka turejai, tai esi kompleksuotas kvailys.Tau reiketu kreiptis i psichologa.

Vienas dalykas turėti draugą/draugę ir su ja išsiskirti ir kitas dalykas eiti per bile ko lovas.O dar grupinis seksas isvis issigimimas.Kita per visa gyvenima tiek partneriu neturi.Nenuostabu,kad forume kurvos viena kita gina.Eis autorius per miesta ir jam uz nugaros kuzdesis, kad jis su ta, per kuria batalionas perejo.Pilna visokiu bomzu,tegul ir gyvena su tokiom k...,o i zmonas vyrai turi imt rimtas moteris.

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/22 21:28:35 21:28:35

Svečias:
Svečias:

Vienas dalykas turėti draugą/draugę ir su ja išsiskirti ir kitas dalykas eiti per bile ko lovas.O dar grupinis seksas isvis issigimimas.Kita per visa gyvenima tiek partneriu neturi.Nenuostabu,kad forume kurvos viena kita gina.Eis autorius per miesta ir jam uz nugaros kuzdesis, kad jis su ta, per kuria batalionas perejo.Pilna visokiu bomzu,tegul ir gyvena su tokiom k...,o i zmonas vyrai turi imt rimtas moteris.

Esmė tame,kad jis ją myli ir teigia pajutęs ją esant jo pusele,tai labai daug ką reiškia. Kai myli žmogų daug ką atleidi ir daug ką pamiršti. O jeigu tamsta bijot ką pasakys kaimynai,tuomet turėtumėt nekišti nosies iš namų,nes kokiam kaimynui gali nepatikti jūsų kelnių spalva,dar kiaušiniais apmėtys. Na o prostitucijos nepateisinu aišku,viskas priklauso nuo aplinkybių ir kokia ta moteris dabar.

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/22 21:32:01 21:32:01

kiekvienas zmogus turi tiek kiek jam leidzia, jo charakteris, jo supratimas, noras ir t.t. Jei tau reikalinga frigide, atseit rimta. o rimta todel, kad jos nieks nenori, tai ir turekis. Ko cia kisi savo supratima. Moterys ne vyrai, jos prisirisa emociskai ir neskaiciuoja pries save buvusiu, nors geriau apie tai jai irgi nekalbeti. Jei myli, tai net neprisimena pries tai buvusiu, o vyrai skaiciuoja net prostitutes, atseit o kokis galingas

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/22 21:49:18 21:49:18

rimta ir frigidiska tai yra visai skirtingi dalykai.O idomiausia,kad moterys pacios vyrus daznai itarineja nebutais dalyakis,o jai nuejimo i kaire tai niekad neatleidzia,kaip jom svarbu.O tokia k...,tai baisiau visu neistikimybiu.kuri ejo,ta ir eis,cia jau genuose uzprogramuota, gali atleist kiek nori,bet vistiek eis ir su 4 ir 5 iskart.Pasigailesi oj pasigailesi ir dar geda apturesi.Kaip tu gali su ja miegoti,kai ji su tiek permiegojo? Siaubas kaskoks...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume