Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Pamilau moteri, kuri turejo nemaza seksualine patirti

Pamilau moteri, kuri turejo nemaza seksualine patirti

PetrasPetras

P

8 įrašai

2012/02/22 14:55:24 14:55:24

Sveiki visi, noriu paprasyti patarimo, pagalbos, ar tiesiog teisingu minciu. Susipazinau su mergina, pradejom draugyste, pasijutau surades savo gyvenimo tikraja antraja pusele, pamilom vienas kita. Ir tada suzinojau, kad pries mane ji budama 3 metus laisva, turejo 9 seksualinius partnerius, su vienu ju 2,5m bendravo tik del lovos, o baisiausia, kad apturejo su juo ir jo draugu, nakti - 3se... Is vienos puses suprantu, kad visa tai buvo iki manes ir nera ko ten knistis, is kitos puses nesinoris ''tokios'' moters, o skaudziausia, kad labai ja myliu... Ji puola i kelius ir sako, kad labai gailisi atsitikusio. Esu labai pasimetes. Nekenciu, slyksciuosi ir myliu. Net nezinau ka be daryti. Gal kas isgyvenote kazka panasaus, patarkite.Aciu.

senas hrienas

S

540 įrašai

2012/02/22 15:34:17 15:34:17

PetrasPetras: Sveiki visi, noriu paprasyti patarimo, pagalbos, ar tiesiog teisingu minciu. Susipazinau su mergina, pradejom draugyste, pasijutau surades savo gyvenimo tikraja antraja pusele, pamilom vienas kita. Ir tada suzinojau, kad pries mane ji budama 3 metus laisva, turejo 9 seksualinius partnerius, su vienu ju 2,5m bendravo tik del lovos, o baisiausia, kad apturejo su juo ir jo draugu, nakti - 3se... Is vienos puses suprantu, kad visa tai buvo iki manes ir nera ko ten knistis, is kitos puses nesinoris ''tokios'' moters, o skaudziausia, kad labai ja myliu... Ji puola i kelius ir sako, kad labai gailisi atsitikusio. Esu labai pasimetes. Nekenciu, slyksciuosi ir myliu. Net nezinau ka be daryti. Gal kas isgyvenote kazka panasaus, patarkite.Aciu.

Taaaip situacija sudetinga, bet ir pamokanti. Ar ji pati tau prisipažino? Jei taip, tai kodel, kas paskatino ją tau atsiverti? Na man kazkodel atrodo, kad reikia tai išsiaiškinti, kad galima butų judėti į priekį.

PetrasPetras

P

8 įrašai

2012/02/22 15:48:13 15:48:13

Kai suvokiau, kad musu bendravimas virto i kazka tikrai rimto, panorau zinoti apie savo partnere viska. Nenorejo ji pasakotis, prispyrus prisipazino, tik apie ta nakti neisdriso pasakyti. Esu pakibes tarp dangaus ir zemes...

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/22 16:14:19 16:14:19

Tai pasikalbėkit su ja,be abejo kad kyla abejonės ar ir su jumis taip nenutiks,ar nesielgs taip būdama santykiuose su jumis,tačiau kaip suprantu,ji taip elgėsi būdama ne rimtuose santykiuose,o tiesiog būdama neįsipareigojusi. Taigi viskas priklauso nuo to,koks jos požiūris į rimtus santykius aplamai ir asmeniškai į jus. Kita vertus,tai gali byloti apie merginos/moters psichologines problemas,todėl būtina pasikalbėti nuoširdžiai.

Odisejas1981

O

28 įrašai

2012/02/22 16:22:25 16:22:25

Svečias: Tai pasikalbėkit su ja,be abejo kad kyla abejonės ar ir su jumis taip nenutiks,ar nesielgs taip būdama santykiuose su jumis,tačiau kaip suprantu,ji taip elgėsi būdama ne rimtuose santykiuose,o tiesiog būdama neįsipareigojusi. Taigi viskas priklauso nuo to,koks jos požiūris į rimtus santykius aplamai ir asmeniškai į jus. Kita vertus,tai gali byloti apie merginos/moters psichologines problemas,todėl būtina pasikalbėti nuoširdžiai.

Kazkada tokia situacja apturejau ir as...sudetingi santykiai,kai tai zinai,nes sirdyje nuolat kazkas kirba,kai kazkur toli ar pas drauges,ar baliavoti be Taves vaziuoja...neleidzia ramiai miegoti,ilgainiui bandem kalbetis nuosirdziai,bet supratau,kad tokia mergina net nuosirduma kazkaip iskreiptai suvokia...issiskyrem...stiprybes:)

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/22 16:27:13 16:27:13

Odisejas1981:
Svečias: Tai pasikalbėkit su ja,be abejo kad kyla abejonės ar ir su jumis taip nenutiks,ar nesielgs taip būdama santykiuose su jumis,tačiau kaip suprantu,ji taip elgėsi būdama ne rimtuose santykiuose,o tiesiog būdama neįsipareigojusi. Taigi viskas priklauso nuo to,koks jos požiūris į rimtus santykius aplamai ir asmeniškai į jus. Kita vertus,tai gali byloti apie merginos/moters psichologines problemas,todėl būtina pasikalbėti nuoširdžiai.

Kazkada tokia situacja apturejau ir as...sudetingi santykiai,kai tai zinai,nes sirdyje nuolat kazkas kirba,kai kazkur toli ar pas drauges,ar baliavoti be Taves vaziuoja...neleidzia ramiai miegoti,ilgainiui bandem kalbetis nuosirdziai,bet supratau,kad tokia mergina net nuosirduma kazkaip iskreiptai suvokia...issiskyrem...stiprybes:)

Reikia pripažint,kad 9 partneriai daugoka per visą gyvenimą tiek sunku būtų surinkt,tačiau priklausomybė nuo sekso arba nimfomanija tikrai ne mitas. Gal moteriai gydytis reikia,o gal užteks tik mylimo ir mylinčio vyro.

Melynbarzdis

M

127 įrašai

2012/02/22 16:54:53 16:54:53

PetrasPetras: Sveiki visi, noriu paprasyti patarimo, pagalbos, ar tiesiog teisingu minciu. Susipazinau su mergina, pradejom draugyste, pasijutau surades savo gyvenimo tikraja antraja pusele, pamilom vienas kita. Ir tada suzinojau, kad pries mane ji budama 3 metus laisva, turejo 9 seksualinius partnerius, su vienu ju 2,5m bendravo tik del lovos, o baisiausia, kad apturejo su juo ir jo draugu, nakti - 3se... Is vienos puses suprantu, kad visa tai buvo iki manes ir nera ko ten knistis, is kitos puses nesinoris ''tokios'' moters, o skaudziausia, kad labai ja myliu... Ji puola i kelius ir sako, kad labai gailisi atsitikusio. Esu labai pasimetes. Nekenciu, slyksciuosi ir myliu. Net nezinau ka be daryti. Gal kas isgyvenote kazka panasaus, patarkite.Aciu.

Jei turi pinigeliu susirask gera psichologa. Jei noretum galiu padeti.

jolita

J

12 įrašai

2012/02/22 17:13:16 17:13:16

ar 9 partneriai tiek jau daug per 3 metus? cia iseina, kad turejo i metus apie 3 vyrus. Manau, vienisai moteriai tai nera daug, gi susipazinus su vyru, neaisku, kiek ilgai truks santykiai, - ar kelis menesius, ar kelis metus, taip kad nereikia lb akcentuoti to.

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/22 17:47:42 17:47:42

oj kaip baisu, oj kaip nerealu, oj kokiom kruvinom ašarom verkia kompleksuoti berniukai

aš išvis nesuprantu - kur čia problema? bijai rimtų santykių tai ir ieškai vinų š.
odisėjas labai aiškiai pasakė - čia JAM kirba, kad be jo kažkur išeina mergina. O kad vyrai savimi nepasitiki ir fantaziją lakią turi - čia jau jų bėdos.
o tos mergikės vietoje tai jau labai aišku - tokiu diedu pasitikėti negalima ir nieko jam atvirai sakyti negalima.
ligoniai kažkokie, net šlykštu

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/22 17:51:16 17:51:16

Svečias: oj kaip baisu, oj kaip nerealu, oj kokiom kruvinom ašarom verkia kompleksuoti berniukai

aš išvis nesuprantu - kur čia problema? bijai rimtų santykių tai ir ieškai vinų š.
odisėjas labai aiškiai pasakė - čia JAM kirba, kad be jo kažkur išeina mergina. O kad vyrai savimi nepasitiki ir fantaziją lakią turi - čia jau jų bėdos.
o tos mergikės vietoje tai jau labai aišku - tokiu diedu pasitikėti negalima ir nieko jam atvirai sakyti negalima.
ligoniai kažkokie, net šlykštu

Ane? O man 9 vyrai perlipę per vieną ir tą pačią moterį šlykštu

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume