Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Vyresnė moteris

Vyresnė moteris

blinda

B

4 įrašai

2013/04/05 14:33:40 14:33:40

Sveiki! Butu labai smagu prikelti sena tema, ir padiskutuoti placiau..
Perskaiciau visus pranesimus, na nieko tikslaus ir neradau, visgi noretusi isgirsti nuomone tu, kurie tai patyre ( tiek vyrensiu moteru, tiek jaunesniu vyru nuomones )
Trumpai pristatysiu save - siame forume esu naujokas, tema radau narsydamas ,,googlei,, na ir visgi.. narsiau todel, nes pats turiu drauge, kuri yra uz mane vyresne 12 metu.
Mano nuomone siuo klausimu yra plati, ir visgi, turiu dar kelis klausimus, kuriu nesugebu atsakyti sau, cia gal pades vyresnes moterys.
Esme : Turiu 12 metu vyresne drauge, man 22 jai 34, santykiai prasidejo draugiskai, likimas susikloste taip kad teko bendrauti vis daugiau ir daugiau.. na ir atejo momentas kai perzengem ,,tik draugai,, riba. Ka galiu pasakyti is savo puses : budamas su ja as jauciuosi puikiai, man buvo svarbiausia tai, kad su ja budamas galiu buti savimi, jauciuosi laisvai, nesu susivarzes. Kaip moteris ji mane papildo, ja isivaizduoju kaip savo vaiku mama.. Svarsciau, kas galetu buti kliutis musu santykiuose.. Nesu naivus, suprantu kad man bus 32 jai 44 ir t.t. visus siuos variantus apsvarsciau.. manau reikia pamineti, kad pats esu savarankiskas jau nepirmus metus, kas liecia isvaizda, manau jog esu patrauklus, nesu ,,grazuolis,, ir t.t. bet gyvenu aktyvu gyvenimo buda, sportuoju, darbas vercia deveti uniformas.. merginu demesio netruksta.. na trumtai nerandu nei vienos priezasties ( ,,niekas i mane neziuri,, ,,truksta pinigu,, ir t.t. ) del kurios tureciau buti su ja ,,is reikalo,, Priezastis, kodel esu su ja - man gera. Del saves as neabejoju, ji nuostabus zmogus, suteikiantis man nepakartojamas akimirkas.. ir visgi, kai pagalvoju, jog tu akimirku neuzteks, pradedu galvot apie ateiti kartu, pradedu galvoti, ar sugebesiu duoti visa, ko jai reikia ( sakydamais ,,jai,, turiu omeny vyresne moteri ) gi VYRAS, ne tas su kabanciu tarp koju, bet ,,VYRAS,, visom prasmem turi buti moteriai uzuoveja, ji turi jaustis jaugi su juo, rami... cia ir iskylas klausimas, ar moterims jaunesnis vyras sugebetu suteikti ta sauguma jausmas? ar tai nera tik ,,zaisliukas,, is kurio galima pasisemti energijos, spontaniskumo.. ir tiek

Prirasiau abstrakciai, ismetytom mintim, nes ju galvoja knibzda...
Labai tikiuosi, kad atsiras bendraminciu.. vyrensiu moteru, jaunesniu vyru, su kuriais galesime padiskutuoti sia tema

P.S. labai butu idomu isgirsti kaip sekasi temos autorei!

Svetlana

S

980 įrašai

2013/04/05 16:02:31 16:02:31

Blinda, ar klausei savo draugės, ką ji mano apie jūsų metų skirtumą, ar ilgainiui ji bus tuo patenkinta? Tu su ja jautiesi puikiai, o ji? Jei abiem tai tinka - tai ir yra svarbiausia. Jei tau su ja gera,jai irgi, jautiesi savimi ir nematai joje mamos - tada tvarka.
Jei asmeniškai, aš nesiryžčiau būti su jaunesniu vyru. Nesijausčiau gerai, galbūt dėl savo būdo ypatybių.

blinda

B

4 įrašai

2013/04/05 17:44:11 17:44:11

svetlana: Blinda, ar klausei savo draugės, ką ji mano apie jūsų metų skirtumą, ar ilgainiui ji bus tuo patenkinta? Tu su ja jautiesi puikiai, o ji? Jei abiem tai tinka - tai ir yra svarbiausia. Jei tau su ja gera,jai irgi, jautiesi savimi ir nematai joje mamos - tada tvarka.
Jei asmeniškai, aš nesiryžčiau būti su jaunesniu vyru. Nesijausčiau gerai, galbūt dėl savo būdo ypatybių.

Taip, mes abu suprantam, kad reiktu prisest ir pasikalbet rimtai apie musu santykius, visgi dar to pilnai nepadarem, per kelis vakarus siek tiek issikalbejom, tai situacija tokia, kad ji masto adekvaciai, nera uzsisvajojusi ( jos teigimu ) zino kas bus ateiti, kokie sunkumai iskiltu, jei butume pora ir t.t., tad is jos puses viskas puiku. Na is mano puses lygiai taip pat, zinau kad susidurtume su daug problemu, kuriu nebutu jei pora butu vienameciai ar bent jau panasaus amziaus. As to nebijau, esu savimi uztikrintas.. bet va, bijau, kad ji gali tiesiog dabar skrajoti, nes ji matau, jog buvo issiilgusi santykiu, pasiilgo svelnumo ir vyrisko tvirtumo, tad pagalvoju ar tikrai po metu ar keliu ji nesigailes..
Bijau ka ir galvoti, nors.. bendraujame mes labai laisvai, maciau ja miegancia, maciau ja anksti ryte, pasisiausiusia, pavargusia ir t.t. ir ji man - grazi! ji nera is tu issiciusciusiu damu, kurios stengiasi buti tobulos, ji naturaliai graziai, o ir atrodo jauniau, kas liecia mane, tai.. kai ji suzinojo kiek man metu labai nustebo, nes sake jog bent 5 metais atrodau vyresnis, tad kai einam kartu apsikabine, mieste, parduotuvei, ar dar kur, zvilgsniu susilaukiame retai, ir kas keisciausia, kad nemazai ju buna siltu, zmones sypsosi..
Esme : su ja, per pietus kai pabegam nuo darbu, po darbo namie, draugu kompanijoje ar atostogaujant - visuomet jauciuosi laisvai, savimi, nesusivarzes, atsipalaidaves, o jei ir matau joje mama - tai nebent mano vaiku mama..

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2013/04/06 18:30:42 18:30:42

Jei žmogų myli, visai neturėtų rūpėti ar aplinkiniai nuoširdžiai ar ironiškai šypsosi. Be to, jei žmonės kartu - jie mato vienas kitą ne tik pasipuošusius, bet ir kasdienybėj. Čia ne grožyje esmė. Jūs tik abu turite pajausti ar jums būti, ar ne.
Man patraukliau mažesnis metų skirtumas. Žiūrint į statistiką - esant dideliam metų skirtumui skirybų tikimybė didesnė. Bet rinktis tik jum.

Svetlana

S

980 įrašai

2013/04/07 13:20:32 13:20:32

Blinda:

Taip, mes abu suprantam, kad reiktu prisest ir pasikalbet rimtai apie musu santykius, visgi dar to pilnai nepadarem, per kelis vakarus siek tiek issikalbejom, tai situacija tokia, kad ji masto adekvaciai, nera uzsisvajojusi ( jos teigimu ) zino kas bus ateiti, kokie sunkumai iskiltu, jei butume pora ir t.t., tad is jos puses viskas puiku. Na is mano puses lygiai taip pat, zinau kad susidurtume su daug problemu, kuriu nebutu jei pora butu vienameciai ar bent jau panasaus amziaus. As to nebijau, esu savimi uztikrintas.. bet va, bijau, kad ji gali tiesiog dabar skrajoti, nes ji matau, jog buvo issiilgusi santykiu, pasiilgo svelnumo ir vyrisko tvirtumo, tad pagalvoju ar tikrai po metu ar keliu ji nesigailes..
Bijau ka ir galvoti, nors.. bendraujame mes labai laisvai, maciau ja miegancia, maciau ja anksti ryte, pasisiausiusia, pavargusia ir t.t. ir ji man - grazi! ji nera is tu issiciusciusiu damu, kurios stengiasi buti tobulos, ji naturaliai graziai, o ir atrodo jauniau, kas liecia mane, tai.. kai ji suzinojo kiek man metu labai nustebo, nes sake jog bent 5 metais atrodau vyresnis, tad kai einam kartu apsikabine, mieste, parduotuvei, ar dar kur, zvilgsniu susilaukiame retai, ir kas keisciausia, kad nemazai ju buna siltu, zmones sypsosi..
Esme : su ja, per pietus kai pabegam nuo darbu, po darbo namie, draugu kompanijoje ar atostogaujant - visuomet jauciuosi laisvai, savimi, nesusivarzes, atsipalaidaves, o jei ir matau joje mama - tai nebent mano vaiku mama..

Betgi tai yra puiku . Sėkmės jums kuo didžiausios .

blinda

B

4 įrašai

2013/04/10 12:02:37 12:02:37

labaivairuojanti: Jei žmogų myli, visai neturėtų rūpėti ar aplinkiniai nuoširdžiai ar ironiškai šypsosi. Be to, jei žmonės kartu - jie mato vienas kitą ne tik pasipuošusius, bet ir kasdienybėj. Čia ne grožyje esmė. Jūs tik abu turite pajausti ar jums būti, ar ne.
Man patraukliau mažesnis metų skirtumas. Žiūrint į statistiką - esant dideliam metų skirtumui skirybų tikimybė didesnė. Bet rinktis tik jum.

Del aplinkiniu nuomones, tai ji man paskutinei vietoi, netgi kas liecia draugus, tai padeda atsirinkti juos, gi tikri draugai palaikys ir supras.. o aplinkiniu nuomone.. ne jiem mane smerkti, manau.. :)
Kas liecia grozi, tai tik priedas prie viso to, ka gaunu is bendravimo. Meluociau sakydamas kad niekad nepagalvojau apie jos isorini grozi, ,,kankino,, mintis kokia ji, be makijazo ir pan., na, bet pirma ryta pabudus kartu, kai pamaciau ja svelniai patinusia, be makijazo ir man ji buvo grazi :) bet pasikartosiu, tai tik pliusas, didelis pliusas prie viso to, ka gaunu is jos :)
Kalbant apie statistika, ji yra ne tokia, kokios noretusi mano atzvilgiu, bet siuo metu as ,,GYVENU,, ir kai tai vyksta.. mat ja velnias ta statistika.. kaip bus taip, o dabar dziaugiuosi akimirkomis, kurias patiriu :)

1365709518

1

4 įrašai

2013/04/13 07:56:10 07:56:10

ar tau kilo noras pasidziaugti cia savo laime,ar turejai kazkokiu klausimu? taip ir nesupratau .nes tema isties idomi.

Roxana

R

5 įrašai

2013/04/13 08:29:19 08:29:19

Zmones mastantys stereotipiskai niekada neatras laimes.kas pasake,kad vyresnes moterys kazkas blogai,keisto ir pan.Vyresne moteris,salia jaunesnio vyro suzydi,pasitempia,pagrazeja,issilaisvina.Kita vertus,nuo vyro irgi daug kas priklauso.Bet kitas dalykas dar tas,kad vyrai ieskantys vyresniu moteru savo gyvenime,gali sirgt "edipo" komplexu,aisku,joks vyras apie tai net sau neprisipazins,bet moteriai su tokiu nekas,nebent jai paciai priimtinas mamytes statusas

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/13 09:53:33 09:53:33

Roxana: kas pasake,kad vyresnes moterys kazkas blogai,keisto ir pan.Vyresne moteris,salia jaunesnio vyro suzydi,pasitempia,pagrazeja,issilaisvina.

Nuo ko ta moteris issilaisvina salia jaunesnio vyro? Nuo senesnio issilaisvina?

Roxana

R

5 įrašai

2013/04/13 11:37:21 11:37:21

Svečias:
Roxana: kas pasake,kad vyresnes moterys kazkas blogai,keisto ir pan.Vyresne moteris,salia jaunesnio vyro suzydi,pasitempia,pagrazeja,issilaisvina.

Nuo ko ta moteris issilaisvina salia jaunesnio vyro? Nuo senesnio issilaisvina?

issilaisvina nuo ivairiausiu tabu..su jaunesniu pati pradeda jaustis jaunesne,labiau pashelusi,laukinuke

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume