Sveiki! Butu labai smagu prikelti sena tema, ir padiskutuoti placiau..
Perskaiciau visus pranesimus, na nieko tikslaus ir neradau, visgi noretusi isgirsti nuomone tu, kurie tai patyre ( tiek vyrensiu moteru, tiek jaunesniu vyru nuomones )
Trumpai pristatysiu save - siame forume esu naujokas, tema radau narsydamas ,,googlei,, na ir visgi.. narsiau todel, nes pats turiu drauge, kuri yra uz mane vyresne 12 metu.
Mano nuomone siuo klausimu yra plati, ir visgi, turiu dar kelis klausimus, kuriu nesugebu atsakyti sau, cia gal pades vyresnes moterys.
Esme : Turiu 12 metu vyresne drauge, man 22 jai 34, santykiai prasidejo draugiskai, likimas susikloste taip kad teko bendrauti vis daugiau ir daugiau.. na ir atejo momentas kai perzengem ,,tik draugai,, riba. Ka galiu pasakyti is savo puses : budamas su ja as jauciuosi puikiai, man buvo svarbiausia tai, kad su ja budamas galiu buti savimi, jauciuosi laisvai, nesu susivarzes. Kaip moteris ji mane papildo, ja isivaizduoju kaip savo vaiku mama.. Svarsciau, kas galetu buti kliutis musu santykiuose.. Nesu naivus, suprantu kad man bus 32 jai 44 ir t.t. visus siuos variantus apsvarsciau.. manau reikia pamineti, kad pats esu savarankiskas jau nepirmus metus, kas liecia isvaizda, manau jog esu patrauklus, nesu ,,grazuolis,, ir t.t. bet gyvenu aktyvu gyvenimo buda, sportuoju, darbas vercia deveti uniformas.. merginu demesio netruksta.. na trumtai nerandu nei vienos priezasties ( ,,niekas i mane neziuri,, ,,truksta pinigu,, ir t.t. ) del kurios tureciau buti su ja ,,is reikalo,, Priezastis, kodel esu su ja - man gera. Del saves as neabejoju, ji nuostabus zmogus, suteikiantis man nepakartojamas akimirkas.. ir visgi, kai pagalvoju, jog tu akimirku neuzteks, pradedu galvot apie ateiti kartu, pradedu galvoti, ar sugebesiu duoti visa, ko jai reikia ( sakydamais ,,jai,, turiu omeny vyresne moteri ) gi VYRAS, ne tas su kabanciu tarp koju, bet ,,VYRAS,, visom prasmem turi buti moteriai uzuoveja, ji turi jaustis jaugi su juo, rami... cia ir iskylas klausimas, ar moterims jaunesnis vyras sugebetu suteikti ta sauguma jausmas? ar tai nera tik ,,zaisliukas,, is kurio galima pasisemti energijos, spontaniskumo.. ir tiek
Prirasiau abstrakciai, ismetytom mintim, nes ju galvoja knibzda...
Labai tikiuosi, kad atsiras bendraminciu.. vyrensiu moteru, jaunesniu vyru, su kuriais galesime padiskutuoti sia tema
P.S. labai butu idomu isgirsti kaip sekasi temos autorei!