2012/02/20 19:43:06 19:43:06
Sena ragana: deepsorrow: Patrauklios ir simpatiškos vyresnės moters suvedžiojimas tikrai nėra minusas jaunesniam vyriškiui.
Va va, tipiškas vyriškas požiūris
Be abejo, tikrai faina jaunikliui suvedžioti vyresnę moterį, dar ir pasirūpins ji juo, juk 21 metų jaunuolis jos rankose beveik vaikas
Tačiau kaip suprantu, moteris klausia, kur tokie santykiai veda. Tai ir atsakysiu - veda į moters suvedžiojimą, o vėliau mažai šansų, kad jie liks kartu. Subręs vaikinas, ras savo gyvenimo tikslą ir vertybes, o kartu su jomis ir bendraamžę moterį tiems tikslams pasiekti. O autorei greičiausiai liks tik tam tikra prasme nepamirštami atsiminimai ir nuoskauda dėl veltui praleisto laiko.
Kodėl taip spėju? Nes žinau mažiausiai 10 panašių porų su tokia baigtim, net savo kaimynus, kurie buvo vedę ir išsiskyrė po 5 metų, jai 37, jam - 27. Jis susirado už save pora metų jaunesnę, o ji liko su jų poros metų sūneliu...
Kokia žavi metamorfozė: iš ugnelės į seną raganą. Matyt, savaitgalinis sugyventinis užsekė, kad teko nick'ą keisti. Nejuokinkite žmonių savo postringavimais, geriau eikite prie stoties stovėti, kur jums vieta.
2012/02/20 19:47:18 19:47:18
ELITA: Piktavaliams neatrašysiu nieko,nes Jūsų pykčiu persisunkę pasisakymai pasako apie Jūsų pačių "supuvimo" laipsnį.O dėl pedofilijos,kaip kažkam čia atrodo,tai nemanau,kad 33 m VYRAS yra vaikas.Ir tikrai,moterys,jei tik sutiksit savo gyvenimo kelyje ŽMOGŲ su kuriuo gera būti kartu,kuris yra pagarbus ir GERBIAMAS,prie kurio gali jaustis tvirtai stovinti ant žemės tai tas metų skirtumas nublanksta...Draugaukit,gyvenkit ir puoselėkit tokius santykius.SEKMĖS!
ELITA, ŽMOGUS NE PIKTAVALIS, O TURI GERĄ ATMINTĮ. JŪSŲ NESUGEBĖJIMAS ATSAKYTI Į KONSTRUKTYVIAI NURODYTĄ IR BE JOKIO ĮŽEIDŽIAMOJO TURINIO KRITIKĄ YRA PASIGAILĖTINAS.
GAL TAM ŽMOGUI TEKO SU JUMIS BENDRAUTI, GAL JIS BUVO PASIMATYME SU JUMIS. JEIGU IŠSIGALVOJATE FAKTUS APIE SAVE, TAI NEJUOKINKITE ŽMONIŲ, NEŽEMINKITE SAVĘS IR EIKIT Į FORUMĄ "BOBUTĖ.LT".
2012/02/20 20:54:46 20:54:46
Lady-scorpio: Tokie santykiai neveda ,,iki mirtis juos isskirs''. Jei Jus tai tenkina, tada viskas gerai.
o jus aiskerege Lady-scorpio eikit i pazintys.xxx kur jums ir vieta.
2012/02/20 21:00:29 21:00:29
o visoms likusioms kur eiti???
2012/02/20 21:40:48 21:40:48
Drauge būna visokių atvejų, kartais tu suvilioji, kartais pats būni suviliotas ir tai yra natūralu. Pradėkime nuo to kodėl jos renkasi bendrauti su jaunesniais, ogi todėl, kad vienmečiai nuobodūs, tingūs, dažniausiai „laisvalaikis“ kartu praeina maigant tv pultą ir auginant alaus pilvą, gėlės ir romantiški vakarai tik išskirtinėmis progomis arba tada kai „prisidirba“ , dauguma pirma laiko tampa viskuo nepatenkintais ir bambančiais senjorais. Tai ne mano mintys, o būtent vyresnių moterų, su kuriomis teko bendrauti. Neviena jų aiškiai įvardino, kad vienmečiai su jomis „nespėja“ . Pažįstu 4 žmones vedusius vyresnes moteris visi laimingai ir labai gražiai gyvena, tiesa pasakius netgi geriau sutaria nei mano matytos vienmečių poros. Vienoje poroje vyras jaunesnis 14 metų jie puikiai sutaria augina 2 vaikus ir santykiai tikrai labai gražūs.
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti
C
1075 įrašai
2012/02/21 07:13:25 07:13:25
deepsorrow: Drauge būna visokių atvejų, kartais tu suvilioji, kartais pats būni suviliotas ir tai yra natūralu. Pradėkime nuo to kodėl jos renkasi bendrauti su jaunesniais, ogi todėl, kad vienmečiai nuobodūs, tingūs, dažniausiai „laisvalaikis“ kartu praeina maigant tv pultą ir auginant alaus pilvą, gėlės ir romantiški vakarai tik išskirtinėmis progomis arba tada kai „prisidirba“ , dauguma pirma laiko tampa viskuo nepatenkintais ir bambančiais senjorais. Tai ne mano mintys, o būtent vyresnių moterų, su kuriomis teko bendrauti. Neviena jų aiškiai įvardino, kad vienmečiai su jomis „nespėja“ . Pažįstu 4 žmones vedusius vyresnes moteris visi laimingai ir labai gražiai gyvena, tiesa pasakius netgi geriau sutaria nei mano matytos vienmečių poros. Vienoje poroje vyras jaunesnis 14 metų jie puikiai sutaria augina 2 vaikus ir santykiai tikrai labai gražūs.
Braliukas, nenoriu diskutuoti apie orą.
Žmogus tai tokia butybė, prisimeluos sau taip kaip jam patogiau. Pretekstu suras taip pat.
Niekaip nevertinau. Blogai, tačiau neturiu kategoriškos nuomonės šiai temai.
Suviliojo ir sužavėjo ne tas pats.
2012/02/21 07:55:21 07:55:21
Labas,SVETY,nežinau,kas Tu esi,bet man net neįdomu.Gyvenime vadovaujuosi tokia taktika-svečius pasitinku pagal išvaizdą,išlydžiu pagal protą.Kita vertus,gerbiu save ir "svečius" priimu arba ne.Užtenka man forumo dalyvių su kuriais bendraujame apsikeisdami žiniomis ar gyvenimo praktika.Svečias,kaip iš Jusų turinio suprantu mane su kažkuo maišote,todėl neturiu prasmės toliau tęsti pokalbį.
2012/02/21 09:32:09 09:32:09
Koks dabar skirtumas kas jaunesnis ar vyresnis? Gal dar išras kas kada kokį skaičiuoklį,kuris tiksliai nustatys kiek metų turi būti partneriams? Kas čia per kvailos diskusijos? Kol gera kartu,tol būni drauge,skiriasi ne tik dėl amžiaus,o ir dėl įvairiausių priežasčių,taigi visiškai kvaila teigti "oj,kokios garantijos",tikrai,kokia garantija,kad rytoj kojos neišsisuksiu? Juokinga..
2012/02/21 11:27:31 11:27:31
Pritariu minciai : tokie santykiai veda i niekur ir as ten buvau ... vyrukas buvo jaunesnis, o vargeeeee 13 metu !!!!. Rodos,jog manasis protas tuo metu atostogavo
Lady-scorpio
L
387 įrašai
2012/02/21 13:20:27 13:20:27
Svečias: Lady-scorpio: Tokie santykiai neveda ,,iki mirtis juos isskirs''. Jei Jus tai tenkina, tada viskas gerai.
o jus aiskerege Lady-scorpio eikit i pazintys.xxx kur jums ir vieta.
Kodel mane ten kvieciates? Norite susipazinti? Deja, turiu nuvilti...
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume