Cezario_draugė
C
2 įrašai
2012/02/17 19:25:08 19:25:08
Sveiki, kilo klausimas ar tokie santykiai gali toli nuvesti, vaikinui 21m. merginai 33. Abu yra savarankiški, abu karjeros siekiantis žmonės. Vaikinas yra pakankamai subrendęs, kaip tokiuose metuose pakankamai daug pasiekęs savo jėgomis. Moteris taip pat dirba vadovaujama darbą. Tai ar tokie santykiai kur nors gali nuvesti?
2012/02/17 19:56:35 19:56:35
Cezario_draugė: Sveiki, kilo klausimas ar tokie santykiai gali toli nuvesti, vaikinui 21m. merginai 33. Abu yra savarankiški, abu karjeros siekiantis žmonės. Vaikinas yra pakankamai subrendęs, kaip tokiuose metuose pakankamai daug pasiekęs savo jėgomis. Moteris taip pat dirba vadovaujama darbą. Tai ar tokie santykiai kur nors gali nuvesti?
Jeigu jau jums iškilo klausimas, ar santykiai gali kur nors nuvesti, vadinasi, niekur jie jūsų ir neveda. Jeigu pati matytumėt perspektyvą, turbūt tokių klausimų ir nekiltų. Mėgaukitės tuo, kas yra dabar
2012/02/17 20:20:21 20:20:21
Aš į tokius santykius nesivelčiau, nes netikiu jų laiminga baigtim.
Kodėl netikiu? Nes tokio amžiaus moteris po kelerių metų norės šeimos, vaikų, o vaikinukas dar labai jaunas. Skirsis interesai, poreikiai. Jei ir pragyvensit laimingai kurį laiką, paskui vistiek ateis laikas, kai jam bus tarkim 35, vyras pačiame grožyje ir žydėjime, o jums netoli 50, jūs kovosite su raukšlėm ir kaip išlaikyti tą vyrą šalia savęs. Ir tos pastangos yra atgrasu. 35 metų vyras žiūrės į 25-30 metų moteris, geis jų, nes taip gamta surėdė, o jūs jausitės labai nelaiminga.
Aš turbūt nerizikuočiau, bet jūs galit pabandyti, nes gi būna išimčių. Pagaliau savo kailiu išbandysit savo laimę...
2012/02/17 20:50:34 20:50:34
Dar norėjau pridurti, kad nežinau, kas tų vyrų galvose dedasi, bet tokius ~20 labai ,,veža" tos vyresnės. Gal kad patyrę, nežinau, bet net mano beveik visi grupiokai, kaip atsimenu, 1-2-3 kurse turėjo daug vyresnes paneles. O paskui, jau po baigimo, net žiūrėti nenorėjo į jas ir visi sau žmonų ieškojo (ir susirado) tarp jaunesnių. Tą vieną grupioką, kuris turėjo gal 5 metais vyresnę, vis per grupės susitikimus kiti ,,papilavodavo" ir ta jo moteris nelabai smagiai jausdavosi...
Čia šiaip, mano pamąstymai. Jūs vadovaukitės savo protu ir paskui galėsite kitiems patarti:)
2012/02/17 21:13:23 21:13:23
na būtų jam 31, tau 44 - sakyčiau būtų daugiau šansų
o bbz. gal užsimerk ir nerk gilyn. Žinau porą, kur amžiaus skirtumas 9 metų.
nežinau. aš todėl to ir bijau jaunų bernų. man 35, aš gal kito šanso susilaukti vaikų ir neturėsiu. o čia - dar dešimtmečiai laisvos draugystės prieš akis.
senas hrienas
S
540 įrašai
2012/02/18 07:01:39 07:01:39
Cezario_draugė: Sveiki, kilo klausimas ar tokie santykiai gali toli nuvesti, vaikinui 21m. merginai 33. Abu yra savarankiški, abu karjeros siekiantis žmonės. Vaikinas yra pakankamai subrendęs, kaip tokiuose metuose pakankamai daug pasiekęs savo jėgomis. Moteris taip pat dirba vadovaujama darbą. Tai ar tokie santykiai kur nors gali nuvesti?
Šiek tiek jaunas dar sakyciau,bet kodel gi ne. Jei manai, kad vaikinas atsakingas, jei manai, kad pati gali gerai atlikti savo pareigas ne tik darbe ir jei turite bendra tikslą, tada viskas įmanoma.
45443id_enjoyer
4
18 įrašai
2012/02/18 07:23:23 07:23:23
Turejau pats panasia situacija. Truputi kitoks metu ir amziaus skirtumas, netgi didesnis, bet nesvarbu. Viskas labai puiku buvo. Dar ir dabar prisiminus gaila,kad viskas pasibaige...
2012/02/18 12:08:22 12:08:22
enjoyer: Turejau pats panasia situacija. Truputi kitoks metu ir amziaus skirtumas, netgi didesnis, bet nesvarbu. Viskas labai puiku buvo. Dar ir dabar prisiminus gaila,kad viskas pasibaige...
Aha - o kodėl pasibaigė?
Niekas nesako, kad negali būti smagu dabar. Netgi labai faina gali būti - jaunas aistringas vyras, daug spontaniškumo, ambicijų, potyriai nepamirštami...
Bet vargu ar autorė nori trumpo puikumo. Spėju, kad ji nori kažkokių garantijų ateičiai, todėl ir klausia.
45443id_enjoyer
4
18 įrašai
2012/02/18 12:30:52 12:30:52
Tiesiog pasibaige ir viskas. Nebuvo kazkokiu ipatingu priezasciu. Dingo jausmai ir tiek.
rimtas klausimas
R
3 įrašai
2012/02/18 14:40:50 14:40:50
o kodel Cezario drauge nepasiiesko sau bendraamzio draugo? Ar neatsiranda tinkamo tarp bendraamziu ar labai norisi to berniuko - zaisliuko?
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume