Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kodel taip pasikeite? Prasau patarimo.

Kodel taip pasikeite? Prasau patarimo.

Nebesaulele

N

15 įrašai

2012/02/14 14:23:02 14:23:02

Su vyru bendraujame jau metus. Per ta laika labai retai pavadindavo vardu, vis saulele, angelas, katyte. Niekad nekreipdavau i tai demesio. Bet pastaruoju metu mane vadina tik vardu... jau menesi isvaziaves, ir butent ta laika vardu ir vadina... As jam apie tai niekada nesakiau del to nieko, man patiko buti katyte ar pan. Kaip manote, ar tai zenklas, kad vyro poziuris pasikeite, nebera ugneles, susitiko kita?

boba su ilga nosim

B

3 įrašai

2012/02/14 16:26:00 16:26:00

Gal pagaliau isimine Jusu varda?!

aiskerege

A

1 įrašai

2012/02/14 16:28:30 16:28:30

labai blogai, kai vyras vadina katytem ir saulytem. Tai reiskia, ka jis turi daug bobu ir neatsimena visu vardu. O kad nesumaisyti, vadina visas katytem ir saulytem, tipo, labai jau meilus.

kazius252

K

1 įrašai

2012/02/14 19:37:23 19:37:23

nu neimkit taip y galva istikruju tiesiog gal nustojot kazkaip jam demesy rodyt jį viliodama ar kazkaip žadinantį jo aistrajums.Aisku katyte saule ir panašiai skamba labai gražiai tačiau nepamirskit kad jūsų vardas gali jam atrodyti gražesnis už bet kokį komplimenta ir jai jis išvykes senokai jus matė tiesiog ta įlgesį taip išreiškia kartodamas jūsų varda.Nedarykite išanksto išvadų geriau pati paklauskit kodėl nebevadina taip bus geriau .Ir prirasė čia visokių turi tiek meilužiųkad vardu neatsimena ir panašiai neklausykit per daug yra visokiu yskaudintų mazvaikiu kurios patart negali .neysizeiskit tik niekas.

Inguolė

I

9 įrašai

2012/02/15 19:46:42 19:46:42

As irgi nerimauciau, jei vyriskis butu isvaziaves... Kad vadina vardu, gali ir nieko nereiksti, jei jis yra brandus asmuo, kai gris, busite kartu...

deepsorrow

D

1894 įrašai

2012/02/15 20:24:42 20:24:42

Jeigu imant tipišką situaciją ir bendravimą iki mėn. tai vadinimas mažyte, saulyte, katyte yra natūralus ir variantas, kad žmogus bendrauja iškarto su keliomis partnerėmis ir nenori sumaišyti vardų būtų visai racionalus ir priimtinas paaiškinimas. Tačiau kai kalba sukasi apie ilgesnį laiką nematau priežasties taikyti šiuos stereotipus, na nors visko būna juk visokių flegmatiškų žmonių yra, gal kaip tas estas „baigė“ po pusmečio. Žodžiu aš laikyčiau tai geru ženklu ir perėjimu iš abstraktumo į apibrėžtumą.

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/16 10:48:30 10:48:30

Vis negerai ir baisu ane? Tai vardu nevadina, tai vadina..... "prie ko čia dar prisiknist" - taip pavadinčiau tokius ale ieškojimus, ir BŪTINA surasti, kas ne taip.
Dažnai ieškoma tik kas negerai iš savo baimių ir pasitvirtinimui "aš taip ir maniau...kad nieko gero"

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume