Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Pervertinu save

Pervertinu save

Emilija

E

8 įrašai

2012/01/13 12:32:55 12:32:55

Sveiki. Turiu vaikina, bet iskilus nesklandumams, labai pervertinu save. Galvoju jog as verta gero gyvenimo,ne pykcio, verta ir vaikino grazesnio geresnio - tureti asmeni verta manes. Kodel as taip pervertinu save gerai mintyse, kaip to atsikratyti? Zinoma to garsiai niekada niekam nepasakau ir turiu labai zmogiskas grazias vertybes,kurias bandau isaugoti santykiuose..Bet kaip atsikratyti tokiu minciu ir tapti sirdyje siek tiek paprastesnei...

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/13 14:02:28 14:02:28

Su jumis kažkas gerai padirbėjo ir smegenis praplovė?
Dar tokio negirdėjau

Svetlana

S

980 įrašai

2012/01/13 18:18:58 18:18:58

Jeigu jums brangus jūsų vaikinas, savaime pamažu gali gautis norimas rezultatas: tapsite paprastesne. Vienok neaišku dėl ko pykstatės, kokie tie nesklandumai-gal jūs teisingai reaguojate?

Emilija

E

8 įrašai

2012/01/13 19:04:57 19:04:57

Sunku ka ir paaiskinti....turbut praplove smegenis bendradarbe su kuria dirbu ir yra vyresne 10 metu,dalinasi patirtimi savo,po kurios as stengiuosi nesuklysti ir atsirinkti tik geriausius variantus. Suprantu,kad tai nenormalu,bet tiesiog neistengiu apie tai negalvoti.Nerandu budu kaip neapgalvoti gyvenimo iki tolimos ateities,zinau,kad reikia rizikuoti,bet bijau.Smulkmena-mano vaikinas uz mane didedesnis kokiu 20 cm, o man atrodo,kad man reikia tvirto vyrisko vaikino.Jis yra lieknas,atrodo reikia stambesnio. Slykstu kai pagalvoji,kad tokios mintys aplanko.Juk kiekvienas zmogus nusipelne myleti ir buti mylimas. Bet pasakymas is salies tu verta geresnio privercia kaskart jaustis geresniai ir pranasesniai... nebendrauti nesigauna, negirdeti taip pat. Tai yra mano silpnumas. Noriu vaikino kuris turetu gera darba,nevartotu daug alkoholio, siektu tikslu,nors pati tokia ideali neesu. Viska tai suprantu kuo puikiausiai,bet silpnumo akimirkomis galvoju priesingai...

Pasileidusi_

P

106 įrašai

2012/01/13 19:29:53 19:29:53

Man tai kaip tik įspūdis, kad be galo savim nepasitiki ir savivertė tavo nužeminta - nesivadovauji savimi, o kažkokios tai bendradarbės pasakojimai (atkreipk dėmesį, net ne giminaitė, globėja, sesuo, draugė, o tik bendradarbė) tave verčia abejoti savimi. Kažkaip nesidžiaugi savim, o ieškai priekabių pati sau.
ir nepyk, bet gal tau vaikinas iš tikro netinka ir nepatinka, nes tai, ką vardinai - yra labai paviršutiniški dalykai, kurie tau nepatinka., O būti su žmogumi todėl, kad kiekvienas nusipelno meilės... atleisk, bet tai labiau panašu į labdarą ir gailestį jam, nei norą būti kartu su žmogumi.

sena ragana

S

44 įrašai

2012/01/13 19:53:33 19:53:33

Gal ta bendradarbė tau pavydi, nori tave su juo sukiršinti, todėl taip ir sako. Būna kartais ir taip, turėk tai galvoje.
Lieknas vaikinas - net juokinga, kad tai minusas. Jis gi jaunas. Su laiku pastambės. Kitas gal bus stambesnis, bet plaukų spalva netiks. Kokie niekai, kai pagalvoji...
Man regis, nelabai tu jį myli, todėl ir turi tokių minčių. Kaip išties mylėsi, bus vienodai, kas ką sako.

senas hrienas

S

540 įrašai

2012/02/18 18:22:58 18:22:58

Iliuzija verčia žmones taip elgtis, tai dažniausiai problema tu kuriu" protas dirba" (kaip toj reklamoje su vitaminais ) vieni esame linkę pervertinti savo galimybes(PVz.paskolos banke ne pagal kišenę, kiti atvirkščiai per menkai save vertina apskritai.. Išsivaduok arba nesuk sau galvos.

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/18 19:08:24 19:08:24

Senas hrienas: Iliuzija verčia žmones taip elgtis, tai dažniausiai problema tu kuriu" protas dirba" (kaip toj reklamoje su vitaminais ) vieni esame linkę pervertinti savo galimybes(PVz.paskolos banke ne pagal kišenę, kiti atvirkščiai per menkai save vertina apskritai.. Išsivaduok arba nesuk sau galvos.

Senas hrienas sveiki sugrįžę, mums jūsų išminties trūko.

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/18 19:21:23 19:21:23

per mazai nebus tik nesusipaprastink, nes teks nusileisti iki nepriimtino lygio.

senas hrienas

S

540 įrašai

2012/02/20 07:41:44 07:41:44

Svečias:
Senas hrienas: Iliuzija verčia žmones taip elgtis, tai dažniausiai problema tu kuriu" protas dirba" (kaip toj reklamoje su vitaminais ) vieni esame linkę pervertinti savo galimybes(PVz.paskolos banke ne pagal kišenę, kiti atvirkščiai per menkai save vertina apskritai.. Išsivaduok arba nesuk sau galvos.

Senas hrienas sveiki sugrįžę, mums jūsų išminties trūko.

manote kad žmogus slepiantis savo neismanyma gali buti ismintingas.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume