Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Koks bruozas ar savybe jus erzina ?

Koks bruozas ar savybe jus erzina ?

Poisson

P

33 įrašai

2011/11/27 08:44:51 08:44:51

Koks jusu artimo(os) bruozas ar charakterio savybe jus erzina . Na payzdziui as negaliu pakesti kai neturiu asmenines erdves : kiekvienas zmogus turi tureti tai kas priklauso tik jam, mintys, telefono pkalbiai , kiseniu turinys , susirasinejimo paslaptis ir pan . Jei paslapys nesusijusios su neistikimybe , isdavyste tai yra musu "kiseniu turinys" ir nevalia i tai kistis . As pavyzdziui niekada neklausiu kas jai skambina, nebent ji noretu pati apie tai pasneketi .
Man aplamai zmogus neidomus, jei jis kaip atversta knyga .

VanillaSky

V

623 įrašai

2011/11/27 13:05:21 13:05:21

Mane labiausiai erzina, kai vaikinas/vyras nori pasipuikuoti savo turimų draugių kiekiu, ir dar akivaizdžiai su jom flirtuoja ir tarsi sako "pažiūrėk, koks aš puikus ir visų mylimas", bet, žmogau, atsibusk, jei šalia jau turi moterį, malonėk taip nerodyt to savo dėmesio kitom ir nesuteikinėk joms kažkokių šansų, jei jau turi vieną, pasitenkink ja, o jei ne, nepyk kad tave vadina kazanovų kazanova

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/27 16:33:03 16:33:03

P

VanillaSky: Mane labiausiai erzina, kai vaikinas/vyras nori pasipuikuoti savo turimų draugių kiekiu, ir dar akivaizdžiai su jom flirtuoja ir tarsi sako "pažiūrėk, koks aš puikus ir visų mylimas", bet, žmogau, atsibusk, jei šalia jau turi moterį, malonėk taip nerodyt to savo dėmesio kitom ir nesuteikinėk joms kažkokių šansų, jei jau turi vieną, pasitenkink ja, o jei ne, nepyk kad tave vadina kazanovų kazanova

Na tai tiesiog nebrandumas Kai uzaugs ismoks pastebeti grazias moteris, bet to neparodyti . nes tai nepatinka ir tai su kuria esi ir tos kurioms skiri demesi negerbia, kad tai darai budamas su savo dama:)

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume