Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kodel visada vyras lieka kaltas?

Kodel visada vyras lieka kaltas?

Odisejas1981

O

28 įrašai

2012/02/18 09:56:33 09:56:33

jaucianti:
Svečias:
Pasileidusi_: :) tu visiškai teisi. nė viena nesvajoja vyro po padu
tik kad draugės kurios laiko vyriškius po padu - jos tokios nesugyvenamos...

O kodėl moteris imasi kontroliuoti ir vadovauti ir "padaro" neveiksniu vyru, t.y. išstumia atsakingumą ir iniciatyvą iš jo?
Kaip suprantu, dažnai tai net nepriklauso nuo vyro. Jei moteris jaučiasi nesaugi (gali pareiti iš šeimos, asmenybiniai dalykai, šeimos modelis - mama valdinga), tada ji "imasi" noro viską sukontroliuoti ir suvaldyti. O vyras, išgyvendamas konfliktą, nors ir negerai jaučiasi, sutinka su tokiu modeliu, ir galų gale padaromas vaiku.
Taip kad, moterys ir vyrai, mokinkites dalintis atsakomybe vienas su kitu, ir tikrai taip nėra "kad tik AŠ viską geriausiai moku ir kitam turiu aiškinti, ką ir kaip turi daryti ar elgtis". Ex.... nelengva, bet stengis verta .

Aš niekaip nesuvokiu, kaip galima iš žmogaus "išstumti" atsakingumą ir iniciatyvą, jeigu tai įaugę į kraują, paversti jį neveiksniu vyru, vaiku? Vadinasi, toks žmogus ir nėra labai jau savarankiškas - jam patogiau, kai kažkas jam yra daroma: jis paverčiamas kažkuo (ne virsta pats), jis mylimas, jis valdomas... Tokie vyrai sąmoningai ar nesąmoningai - nežinau - ieško būtent valdingų moterų - jiems taip paprasčiau gyventi. Juk dejuoti, kad už jį kažkas nusprendė, kad neleido būti iniciatyviam yra daug patogiau negu imti ir ką nors iš tikrųjų padaryti. Be abejo, santykiai - kompromisų ieškojimas, bet pakištas po padu žmogus, mano supratimu, būna vienu vieninteliu atveju - kai jam pačiam ten patogu tūnoti Tad tegul jis ten ir tupi pamaitintas ir paglostytas

Citata is straipsnio:

Žmonai pavaldus (po padu) vyras, nekenčiantis moterų

Pavaldus pavaldžiam nelygus! Mano mėgstamiausi vyrai – tai sąmoningai po padu lendantys vyrukai, kurie, pripažindami konkrečios moters pranašumą, ramiai ir be vidinės kovos atiduoda jai gyvenimo vadeles bei tampa antruoju dueto balsu. Tokiems “popadinukams” yra psichologiškai ramiau ir dvasiškai komfortiškiau. Aš pati seniai svajoju apie tokį nuostabų vyrą =)), tačiau aptarti norėčiau kitą rūšį – “popadinuką nepaprastąjį”, nekenčiantį moterų, „užvažinėtą“, „iš$#$#$mis smegenimis“, atitinkamai apdorotą motinos, močiutės, žmonos, uošvės o taip pat kitų artimų ir tolimų giminaičių ir viršininkės. Personažas gaunasi kaip iš anekdoto, tačiau juk visi anekdotai turi realias šaknis:

Net pati autore prisipazysta,jog noretu vyro po padu

jaucianti

J

452 įrašai

2012/02/18 10:02:48 10:02:48

Juk ironizuoja ji
Kita vertus, jeigu moteris linkusi vadovauti, greičiausiai ji tokį ir pasiims Ir jie abu gyvens ilgai ir laimingai Hapyendas

Odisejas1981

O

28 įrašai

2012/02/18 10:27:15 10:27:15

jaucianti: Juk ironizuoja ji
Kita vertus, jeigu moteris linkusi vadovauti, greičiausiai ji tokį ir pasiims Ir jie abu gyvens ilgai ir laimingai Hapyendas

Kazin,kazin ar hapy:D

Pasileidusi_

P

106 įrašai

2012/02/18 18:41:23 18:41:23

Odisejas1981:
jaucianti: Juk ironizuoja ji

Kazin,kazin ar hapy:D

Žmonės pasirenka tokius partnerius, su kuriais jiems patogu. Kita vertus, jei moteris turi polinkį vadovauti, tai jos vadovavimas tiesiog išbujos prie vyro, kuris nenori atsakomybės. Nelaikyčiau aš to tokiu masiniu reiškiniu, kad neileidžia vargšam vyrams laikytis iniciatyvos. Vistik tai - asmenybių klausimas.

jaucianti

J

452 įrašai

2012/02/18 18:43:37 18:43:37

Taip, tai - asmenybių klausimas, sutinku. Ir patogumo

Odisejas1981

O

28 įrašai

2012/02/19 07:55:10 07:55:10

Temos autoriaus atveju,greiciausiai,taip ir yra...mergina nevertina jo paties noro buti iniciatyviu,savarankisku,ivertintintu...todel daznai ir kyla "musiu del valdzios"...bet tai tik prielaida

Cia tas draugas kuris neturi pinigeliupaskambinti

C

1 įrašai

2012/02/19 10:03:19 10:03:19

Pasileidusi_:

Nelaikyčiau aš to tokiu masiniu reiškiniu, kad neileidžia vargšam vyrams laikytis iniciatyvos. Vistik tai - asmenybių klausimas.

Laikyciau tai masiniu reiskiniu.
Asmenybes klausimas manau antrame plane. Pirmajame plane, seima kame tokia asmenybe tapo ir dar daugiau taps.
Galima butu apie neleidzia ir galima kalbetis kai iniciatyvos savaime nera.
Kas yra buti Moterimi ir kas yra buti Vyru?
O gal apie nora perkonstruoti kita pagal savo paveiksla?

Isvadu nedarau taciau man atrodo, kad galai susiveda i infantilumo vandenis. Ir tai neturi nei amziaus nei lyties.

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/19 12:46:36 12:46:36

Cia tas draugas kuris neturi pinigeliupaskambinti:
Pasileidusi_:

Nelaikyčiau aš to tokiu masiniu reiškiniu, kad neileidžia vargšam vyrams laikytis iniciatyvos. Vistik tai - asmenybių klausimas.

Laikyciau tai masiniu reiskiniu.
Asmenybes klausimas manau antrame plane. Pirmajame plane, seima kame tokia asmenybe tapo ir dar daugiau taps.
Galima butu apie neleidzia ir galima kalbetis kai iniciatyvos savaime nera.
Kas yra buti Moterimi ir kas yra buti Vyru?
O gal apie nora perkonstruoti kita pagal savo paveiksla?

Isvadu nedarau taciau man atrodo, kad galai susiveda i infantilumo vandenis. Ir tai neturi nei amziaus nei lyties.

Cia tinka tom Moterim,kurios nuolat isvedzioja,kad Vyrai kaip vaikai...Pamenu savo atveji,kai teko gana ilgai "pakariauti" net su savo Motina,irodinejant jog as jau nebe vaikas

jaucianti

J

452 įrašai

2012/02/19 15:31:46 15:31:46

Odisejas1981: Temos autoriaus atveju,greiciausiai,taip ir yra...mergina nevertina jo paties noro buti iniciatyviu,savarankisku,ivertintintu...todel daznai ir kyla "musiu del valdzios"...bet tai tik prielaida

Tarp "noro būti" ir realaus "esu" yra milžiniškas atstumas... Kai imi tai suvokti, viskas stoja į savo vėžes čia visiems gyvenimo atvejams tinka

Ne tas

N

27 įrašai

2012/02/19 15:59:01 15:59:01

jaucianti:

Tarp "noro būti" ir realaus "esu" yra milžiniškas atstumas... Kai imi tai suvokti, viskas stoja į savo vėžes čia visiems gyvenimo atvejams tinka

Bet autorius ir realiai yra iniciatyvus, kalbina mergina, siulo aiskintis, kalbetis

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume