Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Meilė po skyrybų ?

Meilė po skyrybų ?

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/11/12 12:07:58 12:07:58

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
senas hrienas:
Tai reiskia, kad jo krize dar nepraejo, o gal but net igauna pagreiti, o kadangi pagalbos jis is niekur daugiau nesulaukia, bando atkreipti tavo demesi. Taigi , kaip pasielgti spresti tau.

Kokios pagalbos jam reik?

Psichologines. Kai zmogus suvokia, kad puse gyvenimo kazka dare neteisingai, bando atsigriebti visokiais prieinamais budais,dazniausiai tai buna kvailystes. Tai galioja ir moterims, skiriasi tik gyvenimo laikotarpiai.

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/11/12 12:21:33 12:21:33

Svečias: Taip iseina, kad meiluzes rekalingos, nes jos stiprina seima

Meiluzes reikalingos tik nevykeliams, is tikro seima stiprina grupiniu sekso orgiju terapija.

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/12 12:52:56 12:52:56

senas hrienas:

Meiluzes reikalingos tik nevykeliams, is tikro seima stiprina grupiniu sekso orgiju terapija.

Nemanau kad ir tos terapijos reikia.
Savajam esu ne kartą sakiusi, kad noriu tokios terapijos. Tik kažkaip vis niekas tokio vakarėlio nesuorganizuoja,
Bet pakalbėti, pasvarstyti - malonu.
Gal ir jam ir man pakanka žinoti, kad jei norės - bus ta terapija?

Poisson

P

33 įrašai

2011/11/12 18:06:17 18:06:17

Svečias:
senas hrienas:

Nemanau kad ir tos terapijos reikia.
Savajam esu ne kartą sakiusi, kad noriu tokios terapijos. Tik kažkaip vis niekas tokio vakarėlio nesuorganizuoja,
Bet pakalbėti, pasvarstyti - malonu.
Gal ir jam ir man pakanka žinoti, kad jei norės - bus ta terapija?

Labai ismintinga ... Ka jus cia darote su rimtais postais, cia reikia aptarti vistu problemas

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/13 11:11:29 11:11:29

Visos moterys yra vištos, ar taip Poisson, supratau?

Zygfrid

Z

878 įrašai

2011/11/13 12:41:48 12:41:48

Eks.: Negaliu suprasti vyrų. Perskaičiau įvairių psichologinių knygų apie lyčių skirtumus bet šitie individai man nepatapo aiškesni . Išsiskyrėme su vyru. Na tiesiog jam užėjo viduramžio krizė (čia didžiausia 40 -mečių liga)... tiems kas nesupranta... Nenorėjau laukti, kol tai praeis... Taigi,.. o dabar mano buvusysis pasikeitė 100 proc. kalba apie meilę, kaip nebegali gyventi, kad jokios kitos nebereikia ir dar visokiausiu grožybių Tai kas čia su jumis vyrai yra, kodėl reikia tik tų kurių neturite /

Ko cia nesuprasti. Jaunos kalytes kotletu nekepa, koiniu neskalbia ir su skuduru namu nesveicia. Todel ir nori vyras grizti pas zmona. O jei zmona butu turejusi siek tiek smegenu- nebutu sokusi ant baltu su skirybomis, tai ir gyventu po siai dienai kartu, kaip visi normalus zmones.

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/13 14:45:47 14:45:47

Zygfrid:
Eks.: Negaliu suprasti vyrų. Perskaičiau įvairių psichologinių knygų apie lyčių skirtumus bet šitie individai man nepatapo aiškesni . Išsiskyrėme su vyru. Na tiesiog jam užėjo viduramžio krizė (čia didžiausia 40 -mečių liga)... tiems kas nesupranta... Nenorėjau laukti, kol tai praeis... Taigi,.. o dabar mano buvusysis pasikeitė 100 proc. kalba apie meilę, kaip nebegali gyventi, kad jokios kitos nebereikia ir dar visokiausiu grožybių Tai kas čia su jumis vyrai yra, kodėl reikia tik tų kurių neturite /

Ko cia nesuprasti. Jaunos kalytes kotletu nekepa, koiniu neskalbia ir su skuduru namu nesveicia. Todel ir nori vyras grizti pas zmona. O jei zmona butu turejusi siek tiek smegenu- nebutu sokusi ant baltu su skirybomis, tai ir gyventu po siai dienai kartu, kaip visi normalus zmones.

taip ir yra ir nereikia cia visokiu kitokiu viniu ieskoti. Ne meile atgijo, ne buvusysis pasikeite, o tikrai nei viena nauja jauna zmona ar meiluze kojiniu neskalbia ir neskalbs ir nelauks su karstais pietumis. O buvusioj seimoj viskas gatava ir iprasta ir sviezio sekso vyras gal jau kaip ir atsikando. Todel reikia buvusiai zmonai smegenis praplauti kaip jis pasikeite ir koks jis dabar geras ir protingas, kad vel priimtu ji atgal su visom socialinem garantijom. O moterys tokie sutverimai, kad kai isgirsta kokios jos nepakeiciamos ir reikalingos, ima ir issilydo Ir vel priima iki sekancio nuklydimo i sali

Dalia

D

99 įrašai

2011/11/13 16:45:47 16:45:47

Svečias:
Zygfrid:

taip ir yra ir nereikia cia visokiu kitokiu viniu ieskoti. Ne meile atgijo, ne buvusysis pasikeite, o tikrai nei viena nauja jauna zmona ar meiluze kojiniu neskalbia ir neskalbs ir nelauks su karstais pietumis. O buvusioj seimoj viskas gatava ir iprasta ir sviezio sekso vyras gal jau kaip ir atsikando. Todel reikia buvusiai zmonai smegenis praplauti kaip jis pasikeite ir koks jis dabar geras ir protingas, kad vel priimtu ji atgal su visom socialinem garantijom. O moterys tokie sutverimai, kad kai isgirsta kokios jos nepakeiciamos ir reikalingos, ima ir issilydo Ir vel priima iki sekancio nuklydimo i sali

O kas kaltas,kad priima atgal? Pačios moterys. Bet ne tik jos. Jeigu žmogus (nesvarbu vyras ar moteris) per 40 dar nesugebėjo suvokti,kad už savo veiksmus yra privalu prisiimti atsakomybę,tai apie ką čia galima diskutuoti toliau?:) jeigu santykius kuria du maži vaikai,tai ir atomazga jų atitinkama.

Poisson

P

33 įrašai

2011/11/13 17:14:44 17:14:44

Svečias: Visos moterys yra vištos, ar taip Poisson, supratau?

Vistos yra moteru porusis . T.y. vista su moters chromosoma , arba priesingai, nezinau as ne genetikas, as tik rasau ka skaitau

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/13 18:04:55 18:04:55

Poisson:
Svečias: Visos moterys yra vištos, ar taip Poisson, supratau?

Vistos yra moteru porusis . T.y. vista su moters chromosoma , arba priesingai, nezinau as ne genetikas, as tik rasau ka skaitau

o tu Poison visada gaidys buvai? Ar sestiorke?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume