2011/10/25 06:25:05 06:25:05
Tik paskutiniai mulkiai šiais laikais yra seksualiai ištikimi poroje.
Lady-scorpio
L
387 įrašai
2011/10/25 08:41:55 08:41:55
Svečias: Tik paskutiniai mulkiai šiais laikais yra seksualiai ištikimi poroje.
Tik dvasios ligoniai visais laikais buvo neistikimi poroje. Tokie zmones kamuojami nepilnavertiskumo komplekso, neatrade santarves su savimi, nezinantys, ko nori, ka jau kalbeti apie gebejima myleti, tad savo menkavertiskuma slopina guosdamiesi bent tuo, kad turi bent organa tarp koju. Keista, kad dvasios negalia, patologija laikoma baisiu pranasumu.
Lady-scorpio
L
387 įrašai
2011/10/25 08:48:05 08:48:05
Zygfrid: jaucianti: O gal vertėtų pasigilinti, dėl kokių priežasčių kažkas jaučia poreikį tiems nešeiminiams fiziniams kontaktams?
Atmeskime nepasitenkinima seimoje. Atmeskime vyro prigimti. Vistiek lieka didziausias priesas monotonija. Net ir turint didele fantazija, net ir jei viskas gerai. Argi uztenka pasitenkinimui to? Tarkim megstame mes ikrus, bet po savaites ju pastovaus valgymo ziureti negaletumete i juos. Ir netiesa, kad vyro nuklydimas i "kaire" griauna poros santykius. Toks prasiblaskymas yra net teigiamas. Budamas vel su savo isrinktaja, vyras tarsi is naujo ja pazista. Ir daznai is naujo supranta kaip jam gera su ja.
O kaip del moters prigimties? Ar Tau atrodo, kad jai svetimos aistros, geiduliai ir troskimai? Kaip daznai zmona isleistum prasiblaskyti nuo rutinos?
2011/10/25 08:49:28 08:49:28
Lady-scorpio: Svečias: Tik paskutiniai mulkiai šiais laikais yra seksualiai ištikimi poroje.
Tik dvasios ligoniai visais laikais buvo neistikimi poroje. Tokie zmones kamuojami nepilnavertiskumo komplekso, neatrade santarves su savimi, nezinantys, ko nori, ka jau kalbeti apie gebejima myleti, tad savo menkavertiskuma slopina guosdamiesi bent tuo, kad turi bent organa tarp koju. Keista, kad dvasios negalia, patologija laikoma baisiu pranasumu.
O aš tau pasakysiu - sako, šventaisiais skelbiami tie žmonės, kurie per dieną padaro tik 5 nuodėmes.
2011/10/25 11:09:29 11:09:29
Lady-scorpio: Zygfrid: jaucianti: O gal vertėtų pasigilinti, dėl kokių priežasčių kažkas jaučia poreikį tiems nešeiminiams fiziniams kontaktams?
Atmeskime nepasitenkinima seimoje. Atmeskime vyro prigimti. Vistiek lieka didziausias priesas monotonija. Net ir turint didele fantazija, net ir jei viskas gerai. Argi uztenka pasitenkinimui to? Tarkim megstame mes ikrus, bet po savaites ju pastovaus valgymo ziureti negaletumete i juos. Ir netiesa, kad vyro nuklydimas i "kaire" griauna poros santykius. Toks prasiblaskymas yra net teigiamas. Budamas vel su savo isrinktaja, vyras tarsi is naujo ja pazista. Ir daznai is naujo supranta kaip jam gera su ja.
O kaip del moters prigimties? Ar Tau atrodo, kad jai svetimos aistros, geiduliai ir troskimai? Kaip daznai zmona isleistum prasiblaskyti nuo rutinos?
Ar kas šiandien ko klausia ar atsiklausia - eina ir tiek, bi tikgerai sumoka ar gerą darbą pasiūlo? Ir vyrai neprieštarauja, nes ėsti nori parazitai. Pirmiausia tai moterys nebevertina lytinės ištikimybės, žiūrėk LNK ir ten tau moksliškai paaiškins, kad tokia ištikimybė seniai jau nebe vertybė Lietuvoje.
Lady-scorpio
L
387 įrašai
2011/10/25 12:03:44 12:03:44
Svečias: Ar kas šiandien ko klausia ar atsiklausia - eina ir tiek, bi tikgerai sumoka ar gerą darbą pasiūlo? Ir vyrai neprieštarauja, nes ėsti nori parazitai. Pirmiausia tai moterys nebevertina lytinės ištikimybės, žiūrėk LNK ir ten tau moksliškai paaiškins, kad tokia ištikimybė seniai jau nebe vertybė Lietuvoje.
Ai, nesuku as galvos del LNK ar pseudomokslininku vertybiu. Man tai vertybe. Net jei visas pasaulis ja neigtu.
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti
C
1075 įrašai
2011/10/25 18:16:47 18:16:47
Svečias: O aš tau pasakysiu - sako, šventaisiais skelbiami tie žmonės, kurie per dieną padaro tik 5 nuodėmes.
Kur cia pas jus taip sako?
2011/10/25 18:25:08 18:25:08
Zygfrid: jaucianti: O gal vertėtų pasigilinti, dėl kokių priežasčių kažkas jaučia poreikį tiems nešeiminiams fiziniams kontaktams?
o kodėl kalbama tik apie vyrą? Ar moters ištikimybė įgimta?
Aš jau kažkada esu rašiusi - neištikimybė, manyčiau, gali pagerinti poros santykius, jeigu naujasis partneris yra prastesnis nei senasis - tada tikrai gali pasidžiaugt, kokį lobį namie turi. Tegul ir nusibodusių ikrų dėžutėje
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti
C
1075 įrašai
2011/10/25 19:53:32 19:53:32
jaucianti: Aš jau kažkada esu rašiusi - neištikimybė, manyčiau, gali pagerinti poros santykius, jeigu naujasis partneris yra prastesnis nei senasis - tada tikrai gali pasidžiaugt, kokį lobį namie turi. Tegul ir nusibodusių ikrų dėžutėje
Ko tik zmones neprisigalvoja saves pateisinimui.
senas hrienas
S
540 įrašai
2011/10/26 06:12:41 06:12:41
istikimybe yra svarbus tarpusavio santykiu aspektas, bet tai tik viena is sudedamuju, yra ir kiti ne maziau svarbus dalykai ir visi jie yra persipyne tarpusvyje ir vienas kita itakoja.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume