As mylejau moteri, kuri su laiku tapo bjauria , stora, klimakterine sterva , kuri amzinai tapo nepatenkinta ir surugusia isterike. Dabar jauciuosi,kad gyvenu, kai nutraukiaus santykius , tiesa su nostalgija prisimenu gerus laikus, kai ji buvo miela , zaisminga , seksuali , kai dziaugemes kartu net nakvodami automobilyje, lekdami i pasimatymus uz simtu kilometru, nes buvo abiem gera . dabar tik gaila ismestu siukslynan astuoneriu metu, nes graziausius metus atidaviau tam, kas to nevertino :pasiaukojimo, istikimybes, atsidavimo ir laukimo ,kad gal viskas pasikeis i gera , dabar tik noriu pamirsti paskutinius metus ,kaip prasta sapna ir neryztinguma pakeisti gyvenima , palikti ir susirasti normalia moteri
Tfu.. Jau pamaniau, kad mano ex apie mane rašo Buvau ir aš ta surūgusia isterike, bet juk neisterikuoji dėl nieko. Daveda iki to.. Davedė ir mane. Kol, taip pat po 8 metų, nutraukusi santykius pajutau, kad vėl galiu laisvai kvėpuoti ir kad pagaliau gyvenu.. Santykių blogėjime niekada nebūna kaltas tik vienas.. Tad tavo atveju, keistai žiūrisi toks jos keikimas, o savęs parodymas kaip geras, atsidavęs ir toks nuskriaustas..