Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → jo šeima griauna mūsų santykius

jo šeima griauna mūsų santykius

smaiwa

S

144 įrašai

2011/10/01 18:12:23 18:12:23

Viskas prasidėjo nuo to, kad susipažinom jam trumpam grįžus atostogų į LT. Aišku nieko rimto nesitikėjau, tik pasidžiaugt, dėmesiu ir jam išskridus vėl gyvent kaip gyvenus. Tik nutiko visiškai priešingai, bendravimas nenutrūko, o tęsėsi. Kad ir per 2000km vienas nuo kito, kiekv laisvą minute pralesdavom kalbėdami telefonu ar internetu. Taigi po kelių mėnesių jau ruošiausi kelionei pas jį, kur praleidau visą vasarą. Ten susipažinau su jo vyresniuoju broliu ir teta. Stengiausi palaikyt tvarką jų namuose, gaminti. Užsukant į svečius pas tetą palepinti ją lauktuvėmis, nuoširdžiai pasikalbėti. Viskas atrodė labai gerai, kol neatėjo mano išvykimo diena. Kadangi draugas dirbo, jo brolis ir teta galima sakyt išgrūdo mane iš namų ir teko iki oro uosto keliaut traukiniu, autobusu.. ir pagaliau praleist visą naktį laukiant lėktuvo. Žinoma vos grįžęs namo ir manęs neradęs jis iškart atlėkė su manim atsisveikint..miela...deja kuo toliau..bendravimas nutrūko, galvojau kaltas jo sekinantis naujas darbas,kol nesužinojau kad jo brolis mane apkaltino bandžius jį gundyt ..(aišku ne ėsmė kad jis pats prie manęs lindo, bet negavo ko norėjo).Bet net tai sugebėjom išsiaiškint. Tačiau jo brolio dėka aš likau laisvo elgesio panele, stengianti išnaudoti jo brolio pinigus ir dar nežinia ką. Tokia ir esu jo mamos ir tetos ir visų akyse po šiai dienai, todėl visaip stengiasi mus išskirt. Jau net pati mąstau ar verti šiti santykiai tiek nervų, ašarų, pažeminimų, kad ir kaip būtų gera dviese. Nenoriu kad jis išvis atitoltų nuo savo šeimos, nors ir nuo seno santykiai tarp jų labai šalti. Žinau tik, kad man ten vietos nėra ir nebus, nors mes norim pradėt gyvenimą kartu ir gal net kurti savo šeimą. Istorija kaip iš melodramos tik kažin ar ji turės laimingą pabaigą.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/10/01 18:49:34 18:49:34

kokia sios temos esme?

Svetlana

S

980 įrašai

2011/10/02 20:37:24 20:37:24

Smaiwa, susirinkite visi: jus, jis, brolis, mama ir teta - virtualiai ar realybeje - ir pasikalbekite apie visa tai. Tegu brolis prie taves visiems pasako kaip jus ji gundete ir kaip norite naudos, tegu irodo tai.

Kukudra

K

20 įrašai

2011/10/03 14:56:13 14:56:13

svetlana: Smaiwa, susirinkite visi: jus, jis, brolis, mama ir teta - virtualiai ar realybeje - ir pasikalbekite apie visa tai. Tegu brolis prie taves visiems pasako kaip jus ji gundete ir kaip norite naudos, tegu irodo tai.

Ne taip paprasta, kaip atrodo. Kaip jūs įsivaizduojate, kaip galima įrodyti, kas ką gundė? Buvo tokia situacija, kai sesers vyras intensyviai priekabiavo, nuolat atakavo intymiais pasiūlymais, sakydamas, kad to niekas nesužinos. Ilgokai savo mobiliame laikiau jo sms. Bet taip ir nesiryžau niekam parodyti. Juk visada galima pasakyti, kad kitas žmogus pats kažkaip išprovokavo tokį elgesį, ar žodžius. Be to, nenorėjau įskaudinti sesers.
Dabar, kai jie abu susivieniję prieš mane dėl kitko ir mes nė su vienu nebebendraujam, pagalvoju, kas būtų buvę, jei būčiau pasakiusi. Bet, nebeturiu nei sms, nei manau, kad sesuo patikėtų.Jei žmogus turi išankstinį nusistatymą, arba tiesiog nesugeba į situaciją pažvelgti plačiau, nieko nepakeisi. Jei mama ir teta palaiko brolį, gali kalbėti ką nori, niekas nepasikeis.
Išeitis vienintelė - jei jūsų draugas besąlygiškai palaikytų jus, nepaisydamas savo giminių.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/10/03 19:01:35 19:01:35

kukūdra:
svetlana: Smaiwa, susirinkite visi: jus, jis, brolis, mama ir teta - virtualiai ar realybeje - ir pasikalbekite apie visa tai. Tegu brolis prie taves visiems pasako kaip jus ji gundete ir kaip norite naudos, tegu irodo tai.

Ne taip paprasta, kaip atrodo. Kaip jūs įsivaizduojate, kaip galima įrodyti, kas ką gundė? Buvo tokia situacija, kai sesers vyras intensyviai priekabiavo, nuolat atakavo intymiais pasiūlymais, sakydamas, kad to niekas nesužinos. Ilgokai savo mobiliame laikiau jo sms. Bet taip ir nesiryžau niekam parodyti. Juk visada galima pasakyti, kad kitas žmogus pats kažkaip išprovokavo tokį elgesį, ar žodžius. Be to, nenorėjau įskaudinti sesers.
Dabar, kai jie abu susivieniję prieš mane dėl kitko ir mes nė su vienu nebebendraujam, pagalvoju, kas būtų buvę, jei būčiau pasakiusi. Bet, nebeturiu nei sms, nei manau, kad sesuo patikėtų.Jei žmogus turi išankstinį nusistatymą, arba tiesiog nesugeba į situaciją pažvelgti plačiau, nieko nepakeisi. Jei mama ir teta palaiko brolį, gali kalbėti ką nori, niekas nepasikeis.
Išeitis vienintelė - jei jūsų draugas besąlygiškai palaikytų jus, nepaisydamas savo giminių.

Bijojote jus, bijo matyt ir Smaiwa, o tai jiems svarbiausia, jie baime ir minta. Drasos reikia tiek pries smurtautojus, tiek pries smeizikus. Tiesa padaro zmogu drasu, bent jau turetu taip buti.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/07 09:17:26 09:17:26

na tikrai užjaučiu, mano vyro šeima mane ir šaltai priima, o kai mes ženijomės jo tėvai net neatvažiavo ir pasakė kad santuoka ilgai netruks, na mes susituokėm gimė sūnus, bet ir dabar jo tėvai jam sako kad be reikalo jis mane vedė juokinga bet ką jau padarysi. as su uošviais kuo mažiau bendrauju ir tiek. O šitaip jau 7 m. bet man gal gerai kad mano vyras tik už mane, jis į svečius nuvažiuoja ir manes per prievartą nereikalauja kadd važiuoti ......

Cimbukas

C

8 įrašai

2011/10/07 11:01:54 11:01:54

Manau reikia parodyt save ir, kad turi teisę į žodį šmeižikam.Porą sykių griežtai atkirsi,kitą syk net nelys.Čia kalbu iš praktikos, o nuo giminių kuo toliau laikytis.Jei draugas nori, lai bendrauja su jais vienas.
Šią problemą aš išsprendžiau, griežtu nuomonės išsakymu ką galvoju apie vyro šeimyna visiems ,kas norėjo mano šeimą užgaut (ar turim gyvent kartu,ar ne) Ne jie su mumis gyvena, ne jie už mus nugyvens gyvenimą, lai pasižiūri savo gyvenimų.Gyvenimas yra žiaurus ir jei pati nekovosi,nieks nekovos, jei dar ypač tau patinka būt kartu

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume