Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Y kaire?ar tiesiu keliu?

Y kaire?ar tiesiu keliu?

Emigraves

E

34 įrašai

2011/08/29 16:13:00 16:13:00

Nelaiminguole: O del "monotonijos" ji atsiranda tada, kai zmogus ilga laika taves negirdi. Tai to negali del taves padaryt, tai ano - kad ir smulkmenu. Bet jos kaupiasi. tada ir gaunasi taip "ai, cia viskas atsibodo", nes kaupiasi nepatenkinti net ir patys maziausi tavo poreikiai. Manau, baisiausia, kai zmogus nenori isgirst Su tokiais test santykiu neverta.

Va tas ir yra kad negirdi.Pasikalbi atrodo nemazai.Taciau atsakymas tiesiai y klausima buna toks-"nu bet tokia as jau esu.ka man dabar daryt?"

Nelaiminguolė

N

41 įrašai

2011/08/29 16:14:41 16:14:41

Tai prisiteiskit per teisma pasimatymus, butinai matykites, kad zmona nepradetu jusu pries juos nuteikinet. Kaip suprantu, esat dar labai jaunas, o gal tai tik krize? Juk anksciau viskas buvo gerai, jei tuoketes, norejot, kad ji butu jusu vaiku motina...

Emigraves

E

34 įrašai

2011/08/29 16:18:09 16:18:09

Nelaiminguole: Tai prisiteiskit per teisma pasimatymus, butinai matykites, kad zmona nepradetu jusu pries juos nuteikinet. Kaip suprantu, esat dar labai jaunas, o gal tai tik krize? Juk anksciau viskas buvo gerai, jei tuoketes, norejot, kad ji butu jusu vaiku motina...

krize cia neprieko.Esame uzsienyje.Abudu dirbam.
Kad ji nuteikinetu vaikus tai netikiu.ji yra rami asmenybe.geros dusios.Tiesiog esam laaabai skirtingi visuose gyvenimo reikaluose.Beje ir ji yra sakiusi kad kazin ar tinkam vienas kitam.Na bet zinot...Seima, uzgyvenimas, vaikai..Visa tai stabdo taciau geriau nedaro..

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/08/29 16:28:59 16:28:59

Nelaiminguole, o tu vaiku turi?

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/30 07:06:12 07:06:12

ojei:
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Idealiu zmoniu nera. Po to kai nukrinta roziniai akiniai lieka darbas. Kuria besirinksi, tai tik laiko klausimas.
Ar atejai nuomones isgirsti ar pateisinti savo ejima i kaire?
Noretum, kad uz tave sugalvotume?

Ydomi nuomone kas tai yra patyres.Sakoma kad is klaidu mokomasi.Taciau ir is svetimu galima pasimokyti.Sprendimas bet kokiu atveju yra mano.Taciau tam kad suprasti reikia ir suzinoti Nereikia man nosinaites.Tik nuomones tu kas zino, kas susidure su tuo

Jie nori mokytis iš savų kaidų ir nori žmonių nuomonės -
žodis Įdomu rašomas su Į nosine, o ne y ilgaja.
Lietuvių kalboje tėra tik keletas žodžių, kurie prasideda raide Y ir juos visus mokėmės pirmoje klasėje: Yna Yla Yra Ypač Ydinga

Nelaiminguolė

N

41 įrašai

2011/08/30 08:39:04 08:39:04

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Nelaiminguole, o tu vaiku turi?

Ne, bet man gaila išsiskyrusių šeimų vaikų...

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/08/30 09:26:02 09:26:02

Nelaiminguole:
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Nelaiminguole, o tu vaiku turi?

Nelaiminguole: Zinai, nebandysi - nezinosi.

Man taip pat Zodziai ne zvirblis.

Ex.
"Man ne patarimu reikia.O noriu suzinotu "patyrusiu" nuomone."
Tau mano kaip "patyrusio" nuomone nepatiks. Esi tipinis narcizas.
"Mano suvokimas toks kad pavargau temti ir stumti viska.Todel noriu atkabinti ta "vezima" ir ramiai sau gyventi." Tempti ka? konkreciai ka tempi? koki vezima? ka vadini vezimu?!
"Taciau cia jau "vidaus" problemos.Nenoriu guostis."
Vidaus problemos sprendziasi tuomet kai jas isviesini. Todel netikiu tavimi, kad kazka tempi.
"As aplamai visokiais psichologais netikiu.Nes tai yra ju ir tik ju nuomone."
Tipinis narcizas butent taip ir kalba. Jis zino geriausiai kitu negirdi. Jis pats svarbiausias. Man atrodo ne tavo zmona priezastis, o tu pats kaltas.

Psichologas nedalina patarimu, o padeda jas spresti tau paciam su jo pagalba.
As rasau cia ne tam, pasijuokciau, o tam kuriam tiesiu pagalbos ranka.
Tam, kad padeciau turesi "guostis". Turesi nusileisti ant zemes.
Neissprestos problemos tave pasivys nors ir veliau po 20 metu.
Gali rinktis.
Psichologa, drauga, seima, ramybe arba "nauja" gyvenima sename kailyje.

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/30 10:17:03 10:17:03

ojei: Esme kad turiu du vaikus ir jie mazameciai.
Alimentai man nebeda.Mano vaikai mano ir pastangos kad jiems netruktu nieko.
Bet va del nesimatymo su vaikais, tas yra baisiausiai.

Ne vaikams tavo alimentu reik. Vaikams reik tevo ir mamos Meiles ir kiekviena diena.

Emigraves

E

34 įrašai

2011/08/30 11:59:55 11:59:55

Svečias:
ojei:
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Idealiu zmoniu nera. Po to kai nukrinta roziniai akiniai lieka darbas. Kuria besirinksi, tai tik laiko klausimas.
Ar atejai nuomones isgirsti ar pateisinti savo ejima i kaire?
Noretum, kad uz tave sugalvotume?

Ydomi nuomone kas tai yra patyres.Sakoma kad is klaidu mokomasi.Taciau ir is svetimu galima pasimokyti.Sprendimas bet kokiu atveju yra mano.Taciau tam kad suprasti reikia ir suzinoti Nereikia man nosinaites.Tik nuomones tu kas zino, kas susidure su tuo

Jie nori mokytis iš savų kaidų ir nori žmonių nuomonės -
žodis Įdomu rašomas su Į nosine, o ne y ilgaja.
Lietuvių kalboje tėra tik keletas žodžių, kurie prasideda raide Y ir juos visus mokėmės pirmoje klasėje: Yna Yla Yra Ypač Ydinga

Nesikabinek ten kur suo nekisa savo....
jei trukdo rasyba prasau aplenk mano pasisakymus...

Emigraves

E

34 įrašai

2011/08/30 12:11:59 12:11:59

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
Nelaiminguole:

Nelaiminguole: Zinai, nebandysi - nezinosi.

Man taip pat Zodziai ne zvirblis.

Ex.
"Man ne patarimu reikia.O noriu suzinotu "patyrusiu" nuomone."
Tau mano kaip "patyrusio" nuomone nepatiks. Esi tipinis narcizas.
"Mano suvokimas toks kad pavargau temti ir stumti viska.Todel noriu atkabinti ta "vezima" ir ramiai sau gyventi." Tempti ka? konkreciai ka tempi? koki vezima? ka vadini vezimu?!
"Taciau cia jau "vidaus" problemos.Nenoriu guostis."
Vidaus problemos sprendziasi tuomet kai jas isviesini. Todel netikiu tavimi, kad kazka tempi.
"As aplamai visokiais psichologais netikiu.Nes tai yra ju ir tik ju nuomone."
Tipinis narcizas butent taip ir kalba. Jis zino geriausiai kitu negirdi. Jis pats svarbiausias. Man atrodo ne tavo zmona priezastis, o tu pats kaltas.

Psichologas nedalina patarimu, o padeda jas spresti tau paciam su jo pagalba.
As rasau cia ne tam, pasijuokciau, o tam kuriam tiesiu pagalbos ranka.
Tam, kad padeciau turesi "guostis". Turesi nusileisti ant zemes.
Neissprestos problemos tave pasivys nors ir veliau po 20 metu.
Gali rinktis.
Psichologa, drauga, seima, ramybe arba "nauja" gyvenima sename kailyje.

tai kad nelabai man kaip "narcizui" patinka guostis...taciau y viena tavo klausima atsakysiu:"Tempti ka? konkreciai ka tempi? koki vezima? ka vadini vezimu?!"-tas vezimas yra "gyvenimas".Visi sprendimai tik mano, pastangos kad nieko netruktu tik mano, iniciatyva visur ir visada tik mano ir t.t. Norisi kad seimoje kazkas irgi kartais papriestarautu, padiskutuotu.Kad kartais imtu vadzias y savo rankas.O svarbiausia kad turetu savo nuomone.Nes nevisi sprendimai ir mano buna teisingi.
Zmonoje problemu nekuriu.yra kaip yra.Cia netik ji kalta kad kazkas netaip.yra viskas is abieju pusiu.esam per daug skirtingi.kas patinka vienam-nepatinka kitam.
kai jaunesni buvom dar pries vedybas-kazkaip ta priesingybe trauke kaip magnetas.taciau gyvent tai tikrai nepadeda.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume