Va tas ir yra kad negirdi.Pasikalbi atrodo nemazai.Taciau atsakymas tiesiai y klausima buna toks-"nu bet tokia as jau esu.ka man dabar daryt?"

Emigraves
2011/08/29 16:13:00 16:13:00
Va tas ir yra kad negirdi.Pasikalbi atrodo nemazai.Taciau atsakymas tiesiai y klausima buna toks-"nu bet tokia as jau esu.ka man dabar daryt?"
Nelaiminguolė
2011/08/29 16:14:41 16:14:41
Tai prisiteiskit per teisma pasimatymus, butinai matykites, kad zmona nepradetu jusu pries juos nuteikinet. Kaip suprantu, esat dar labai jaunas, o gal tai tik krize? Juk anksciau viskas buvo gerai, jei tuoketes, norejot, kad ji butu jusu vaiku motina...
Emigraves
2011/08/29 16:18:09 16:18:09
krize cia neprieko.Esame uzsienyje.Abudu dirbam.
Kad ji nuteikinetu vaikus tai netikiu.ji yra rami asmenybe.geros dusios.Tiesiog esam laaabai skirtingi visuose gyvenimo reikaluose.Beje ir ji yra sakiusi kad kazin ar tinkam vienas kitam.Na bet zinot...Seima, uzgyvenimas, vaikai..Visa tai stabdo taciau geriau nedaro..
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti
2011/08/29 16:28:59 16:28:59
Nelaiminguole, o tu vaiku turi?
ieva
2011/08/30 07:06:12 07:06:12
Jie nori mokytis iš savų kaidų ir nori žmonių nuomonės -
žodis Įdomu rašomas su Į nosine, o ne y ilgaja.
Lietuvių kalboje tėra tik keletas žodžių, kurie prasideda raide Y ir juos visus mokėmės pirmoje klasėje: Yna Yla Yra Ypač Ydinga
Nelaiminguolė
2011/08/30 08:39:04 08:39:04
Ne, bet man gaila išsiskyrusių šeimų vaikų...
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti
2011/08/30 09:26:02 09:26:02
Man taip pat Zodziai ne zvirblis.
Ex.
"Man ne patarimu reikia.O noriu suzinotu "patyrusiu" nuomone."
Tau mano kaip "patyrusio" nuomone nepatiks. Esi tipinis narcizas.
"Mano suvokimas toks kad pavargau temti ir stumti viska.Todel noriu atkabinti ta "vezima" ir ramiai sau gyventi." Tempti ka? konkreciai ka tempi? koki vezima? ka vadini vezimu?!
"Taciau cia jau "vidaus" problemos.Nenoriu guostis."
Vidaus problemos sprendziasi tuomet kai jas isviesini. Todel netikiu tavimi, kad kazka tempi.
"As aplamai visokiais psichologais netikiu.Nes tai yra ju ir tik ju nuomone."
Tipinis narcizas butent taip ir kalba. Jis zino geriausiai kitu negirdi. Jis pats svarbiausias. Man atrodo ne tavo zmona priezastis, o tu pats kaltas.
Psichologas nedalina patarimu, o padeda jas spresti tau paciam su jo pagalba.
As rasau cia ne tam, pasijuokciau, o tam kuriam tiesiu pagalbos ranka.
Tam, kad padeciau turesi "guostis". Turesi nusileisti ant zemes.
Neissprestos problemos tave pasivys nors ir veliau po 20 metu.
Gali rinktis.
Psichologa, drauga, seima, ramybe arba "nauja" gyvenima sename kailyje.
ieva
2011/08/30 10:17:03 10:17:03
Ne vaikams tavo alimentu reik. Vaikams reik tevo ir mamos Meiles ir kiekviena diena.
Emigraves
2011/08/30 11:59:55 11:59:55
Nesikabinek ten kur suo nekisa savo....
jei trukdo rasyba prasau aplenk mano pasisakymus...
Emigraves
2011/08/30 12:11:59 12:11:59
tai kad nelabai man kaip "narcizui" patinka guostis...taciau y viena tavo klausima atsakysiu:"Tempti ka? konkreciai ka tempi? koki vezima? ka vadini vezimu?!"-tas vezimas yra "gyvenimas".Visi sprendimai tik mano, pastangos kad nieko netruktu tik mano, iniciatyva visur ir visada tik mano ir t.t. Norisi kad seimoje kazkas irgi kartais papriestarautu, padiskutuotu.Kad kartais imtu vadzias y savo rankas.O svarbiausia kad turetu savo nuomone.Nes nevisi sprendimai ir mano buna teisingi.
Zmonoje problemu nekuriu.yra kaip yra.Cia netik ji kalta kad kazkas netaip.yra viskas is abieju pusiu.esam per daug skirtingi.kas patinka vienam-nepatinka kitam.
kai jaunesni buvom dar pries vedybas-kazkaip ta priesingybe trauke kaip magnetas.taciau gyvent tai tikrai nepadeda.