Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → uzimta galva

uzimta galva

panele ramunele

P

3 įrašai

2011/08/24 14:03:24 14:03:24

sveiki, kaip manot, ka reiskia, kaip vaikino galva gana intymiom akimirkom, tarkim po sekso, yra uzimta tokiais dalykais kaip rytojaus planavimas, galvojimas ka ryt valgys, kaip klostysis darbas, zodziu apie visas nesamones, tik ne apie mergina, kuri siuo metu yra su juo. ar tai reiskia, kad ta mergina jam yra nesvarbi? be to vaikinas sako, kad jis negali atsipalaiduoti visiskai su manim, nes galvoja kaip iveikti rupescius ir problemas darbe, nors kiek zinau tai tokie ten tie rupesciai...
ps draugyste trunka jau kazkur kaip puse metu, tad rutina dar kaip ir neturetu pasireiksti..

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/24 15:23:41 15:23:41

As nors ne vaikinas, bet sekse elgiuosi labai vyriskai. Galiu is karto po to isijungti tv, arba skaityti laikrasti, arba atsukus nugara uzmigti. Aisku buna ir kitaip. Bet seksas buvo, ivyko ir tas pakilimas baigesi kartu su orgazmu. Visai nereiskia, kad as nemyliu ir nebranginu, man jis labai svarbus. Tiesiog taip buna. O jei dar ir problemos nuovargis rupesciai... naturalu, kad vos pasibaigus maloniems veiksmams, i juos sugryzti.

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/24 16:24:16 16:24:16

Kažkoks absurdas. Jei mano vyras taip elgtųsi, pagalvočiau, kad esu nemokama prostitutė ir tiek. Na, jei seksas visiškai mechaniškas, trunka 2 minutes, gal...Bet po ilgesnio sekso ir pavargsti kažkiek ir taip smagu kartu apsikabinus užmigti, o jei tai ne naktis, nors kažkiek pagulėti ir pasidžiaugti palaima kartu.

vytas0527

V

153 įrašai

2011/08/24 19:45:52 19:45:52

Ech jus ištroškusios sekso moterys...viskas jums blogai...niekad neitiksi

Pasileidusi_

P

106 įrašai

2011/08/24 20:35:52 20:35:52

Palaukit, aš tai čia nesupratau - o kaip jūs čia įsivaizduojate - kaip turi atrodyti galvojimas apie merginą?
O kodėl jam jo rūpesčiai neturi atrodyti svarbūs? Tam jie ir rūpesčiai.
Net jei jis svarsto apie tai, kaip sustabdyti skraidančių lėkščių antplūdį į žemę - JAM tai svarbu. Ne merginai spręsti, o jei negali susitaikyti... Na ką gi.

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/24 20:47:49 20:47:49

Man tai irgi labai normalu atrodo, kad vaikinas turi savu rupesciu. Jei jis visa laika - pries ir po tik apie seksa ir pana tegalvos, tai jis nieko nepasieks. Apie pana galvoja pries seksa, kol ji jam duoda, o kai jau pasimyli ir ja pamyli, tai reikia ir savo reikalais pasirupinti. Kas cie per tustutes panos, kad galvoja, jog jos pasaulio bambos ir visos mintys tik apie jas turi suktis

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/08/25 03:11:40 03:11:40

Taip kaip pasileidusi sake, nors ir apie skraidancias lekstes kai nesaugu del rytojaus.
Tai ir planuoja bando kontroliuoti.
Kiekvienai dienai gana savo vargo. Darbas turejo likti uz lauko duru.

Problema kame. Ar todel, kad jis apie tai galvoja ar, kad intymaus laiko neuzteko?

Nezinau ka jus ten darote ar nedarote tam, kad jis ir ji atsipalaiduotu. Bet manau, busiu teisus sakydamas, kad negebejimas atsipalaiduoti tai ne tavo, o jo paties problema.

Svečias: Man tai irgi labai normalu atrodo, kad vaikinas turi savu rupesciu. Jei jis visa laika - pries ir po tik apie seksa ir pana tegalvos, tai jis nieko nepasieks. Apie pana galvoja pries seksa, kol ji jam duoda, o kai jau pasimyli ir ja pamyli, tai reikia ir savo reikalais pasirupinti. Kas cie per tustutes panos, kad galvoja, jog jos pasaulio bambos ir visos mintys tik apie jas turi suktis

Jei zmogus subjektas, gaunamas seksas, is to zmogaus, objektas tuomet galiu lazintis. Viska ka vaikinukas pasieks, bus tik jam vienam idomu ir barakudom.

panele ramunele

P

3 įrašai

2011/08/25 15:25:04 15:25:04

na dekui uz nuomones... as tarkim pati esu uzsiemus ir visa diena tikrai negalvoju apie savo vaikina, bet kaip susitinkam (2 kartus per savaite kokiom 3 valandom, nes daugiau nesigauna) tai kazkaip pasimirsta tie rupesciai. taip ir galvoju, kodel man ta akimirka galvoje JIS, o jam ne as...

panele ramunele

P

3 įrašai

2011/08/25 15:31:47 15:31:47

plius tas seksas tai kaip intymios akimirkos pavyzdys buvo... ne visai vietoj gal as ji idejau noredama pasakyt, kad net ir TADA jam galvoj ne as,o savi rupesciai

Pasileidusi_

P

106 įrašai

2011/08/25 17:33:56 17:33:56

Jis bando kontroliuoti skraidančias lėkštes, o tu bandai kontroliuoti jo mintis...
Daraisi priklausoma nuo tų santykių - su tavim elgiasi ne taip, kaip tu norėtum, o tu vistiek bandai kontroliuoti...
O be abejo kad jis tai jaučia - kad ir kaip jis besielgtų tu vistiek, vėl ir vėl grįši pas jį.

Pabandyk susirasti kitų būdų kaip atsipalaiduoti nuo savo rūpesčių be jo. Turėk savo gyvenimą . Paleisk viską tėkmei.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume