ccc: Kaip atrasti antra puse? visa vasara ieskojau, dalyvavau, bandziau pakabinti paneliu, viskas kas pavyko, buvo labai trumpi arba vienadieniai susitikimai. Imanoma rasti normalia panele (ne mazvaive kokia 19 m ir t.t.), nes vyresnes visos uzimtos, arba vaikais apsikrovusios. Idomu yra likimas antrai pusei? jei sedesiu namie ir tik kieme zole pjausiu ateis po kiek laiko kokia moteriske? kuri liuksiskai tiks ir turesiu pagaliau antra puse )) nes jau kosmaras kazskoks, atsibodo vienam... ka manot apie antra puse, laukt kazko ar griebt pirma pasitaikiusia? metai bega, bijau viens likt
Na žinok nevienas toks tamsta esat man 26 irgi ta pati problema
Šiaip sutinku iš šono gana skeptiškai atrodo tokio amžiau nevedęs ir be pastovios draugės, tačiau aš visada atvirai sakau man to pastovumo visai neseniai teprireikė, vaizdžiai kalbant koks taurus erelis bebūtum anksčiau ar vėliau turėsi nusileisti, o klausimas tik tame ar vėl norėsi kilt aukštyn ir skrost padangę vienišas, ar norėsi sukt lizdą ir žiūrėt kaip skleidžia sparnus ir kyla tavo palikuonys
Galiu tik palinkėt tikėtis ir ieškoti bei džiaugtis tuo ką turi ir suvokti, kad visada egzistuoja tas kuriam šiuo metu blogiau .