2011/08/11 16:16:00 16:16:00
Draugaujame su draugu 4menesius lygei, po pirmo menesio pasiule atsikraustyti gyventi kartu,gyvenome abu vieni tai pagalvojau kodel gi ne? viskas buvo labai grazu pirmuos 3 menesius. Dabar kazkas atsitiko ,sake kad myli mane, bet po paskutinio barnio nezinau kas atsitiko jai as pirma jo nepabuciuoju arba neapkabinu jis neprieina prie manes, gal jam dar nepraejo pyktis po paskutinio barnio ar tesiog atsalo jausmai? nezinau kalbetis su juo pie tai ar geriau palaukti kas bus toliau? kalbetis nenoriu nes jis nemegsta spaudimo. Kaip patartumet issiaiskinti santykius? pykstames daznai bet visada susitaikom su mano iniciatyva.
2011/08/11 18:42:56 18:42:56
Ar tu visada esi barnių kaltininkė, kad visada susitaikote tik tavo inciatyva?Dėl ko susipykote ir ar tai yra labai svarbu ( pvz: dėl smulkmenų kokių-neplautų lėkščių ir pan, tai nieko tokio, bet jeigu pykstatės dėl to paties, kas pastoviai pakiša koją, tai kitas reikalas)Iš tavo laiško galima suprasti, kad pradedi abejoti jo jausmais, o kodėl tavo nuomone tu pradedi abejoti?Tinkamiausias dalykas - pokalbis, bet be isterijų, be kaltinimų, o savo jausmų ir abejonių išsakymų.
2011/08/11 18:51:59 18:51:59
O man atrodo, kad pas jus viskas labai greitai klostesi..gal vaikinas is tisu pradejo abejoti savo jausmais..
2011/08/11 19:14:12 19:14:12
pykstames kartais del mano kaltes kartais del jo, bet visada prieeinu as pirma nes zinau jis uzsispyres tada buna viskas gerai iki kito barnio, bet si karta lyg viskas gerai bet nejauciu svelnumo is jo puses o ir pacei jau lysti nebesinori, bandysiu kalbetis, bet jau atsibodo pirmai aiskintis.jai is tiesu myli kodel pats nepastebi kad nera svelnumo kaip anksciau?turbut jau neberupi...
2011/08/11 21:19:38 21:19:38
O tai pati - kodėl su juo apsigyvenai? Pati nerašai, kad dėl to, kad jį labai mylėjai. O dėl to, kad buvo patogu.
Buvo patogu. Dabar - nebelabai patogu. Gaila, žinoma, bet nesuprantu aš tokio skubotumo
Nelaiminguolė
N
41 įrašai
2011/08/13 08:49:06 08:49:06
martarasy: Draugaujame su draugu 4menesius lygei, po pirmo menesio pasiule atsikraustyti gyventi kartu,gyvenome abu vieni tai pagalvojau kodel gi ne? viskas buvo labai grazu pirmuos 3 menesius. Dabar kazkas atsitiko ,sake kad myli mane, bet po paskutinio barnio nezinau kas atsitiko jai as pirma jo nepabuciuoju arba neapkabinu jis neprieina prie manes, gal jam dar nepraejo pyktis po paskutinio barnio ar tesiog atsalo jausmai? nezinau kalbetis su juo pie tai ar geriau palaukti kas bus toliau? kalbetis nenoriu nes jis nemegsta spaudimo. Kaip patartumet issiaiskinti santykius? pykstames daznai bet visada susitaikom su mano iniciatyva.
Man atrodo,kad tu tiesiog atsipalaiduok ir leisk ivykiams teketi savaime tiek visko neanalizavus... Nenori, kad taikytumetes tavo iniciatyva? nesitaikyk. Problemu buna didesniu, o santykiai visada pilni peripetiju.
2011/08/13 19:03:16 19:03:16
Nemyli. Buvo susizavejes labai, bet dabar tas praeina. Nori skirtis, bet dar nedrysta apie tai prabilti. Turbut tikisi, kad tu inicijuosi skirybas.
2011/08/14 15:34:49 15:34:49
Svečias: Nemyli. Buvo susizavejes labai, bet dabar tas praeina. Nori skirtis, bet dar nedrysta apie tai prabilti. Turbut tikisi, kad tu inicijuosi skirybas.
labai teisingas komentaras.
2011/08/15 15:33:30 15:33:30
Nelaiminguole: martarasy: Draugaujame su draugu 4menesius lygei, po pirmo menesio pasiule atsikraustyti gyventi kartu,gyvenome abu vieni tai pagalvojau kodel gi ne? viskas buvo labai grazu pirmuos 3 menesius. Dabar kazkas atsitiko ,sake kad myli mane, bet po paskutinio barnio nezinau kas atsitiko jai as pirma jo nepabuciuoju arba neapkabinu jis neprieina prie manes, gal jam dar nepraejo pyktis po paskutinio barnio ar tesiog atsalo jausmai? nezinau kalbetis su juo pie tai ar geriau palaukti kas bus toliau? kalbetis nenoriu nes jis nemegsta spaudimo. Kaip patartumet issiaiskinti santykius? pykstames daznai bet visada susitaikom su mano iniciatyva.
Man atrodo,kad tu tiesiog atsipalaiduok ir leisk ivykiams teketi savaime tiek visko neanalizavus... Nenori, kad taikytumetes tavo iniciatyva? nesitaikyk. Problemu buna didesniu, o santykiai visada pilni peripetiju.
Taip ir padariau.Pats susiprato kad jau per ilgai susipyke, priejo apkabino ir pasikalbejom, jog visi pykstasi normalu, gyvenam kartu ir matomes kekviena diena.Klausiau jo ar atsalo jausmai sake tikrai ne.Praleidom labai grazu savaitgali kartu. Tesiog manau buvau ji pripratinus kad as visada priesiu pirma o veliau pati ir filmuoju ko nepriena nu ziuresim kaip bus toliau tikiuosi nebefilmuosiu ir jis susipras kad ir jam teks nusileisti. Dekui uz atsakymus visiem.
2011/08/18 19:16:57 19:16:57
martarasy: Draugaujame su draugu 4menesius lygei, po pirmo menesio pasiule atsikraustyti gyventi kartu,gyvenome abu vieni tai pagalvojau kodel gi ne? viskas buvo labai grazu pirmuos 3 menesius. Dabar kazkas atsitiko ,sake kad myli mane, bet po paskutinio barnio nezinau kas atsitiko jai as pirma jo nepabuciuoju arba neapkabinu jis neprieina prie manes, gal jam dar nepraejo pyktis po paskutinio barnio ar tesiog atsalo jausmai? nezinau kalbetis su juo pie tai ar geriau palaukti kas bus toliau? kalbetis nenoriu nes jis nemegsta spaudimo. Kaip patartumet issiaiskinti santykius? pykstames daznai bet visada susitaikom su mano iniciatyva.
Žinoma, kad nesikalbėti. Kalbasi tik kvailiai neturintys ką veikti!
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume