Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Vieniša 4 metus - why??

Vieniša 4 metus - why??

Nelaiminguolė

N

41 įrašai

2011/08/04 18:14:00 18:14:00

Sveiki,

banalu - bet esu labai vieniša... Neturiu vaikino, nematau laisvų mane traukiančių kandidatų, o kažkokiais atmušinėjimais užsiimti ne man... Šiaip nesigiriant tikrai esu graži, netgi labai, visi pastebi mano išvaizdą - oi, jau vyrų tai neatsiginiū, sako, ir tt., bet... jie visi nori tik nuotykių arba turi rimtas merginas, kurioms jau vos ne peršasi, ilgai išdraugavę. Man 26 m., esu apsiskaičiusi, protinga normali mergina, bendraujanti, be kompleksų. Turėjau tik vieną vaikiną, išsiskyriau prieš 4metus ir iki šiol esu viena... Labai sunki ta vienatvė, tuo labiau, kai matau, kad laisvų patinkančių vyrų praktiškai nėra... Aišku, ir pati specialiam ieškoji9mui neskyriau dėmesio - daug mokydavausi, kas dar - nueidavau į klubus, bet ten neįimanoma rimtai draugystei susipažint... Nežinau - gal kažką ne taip darau?.. Su beštį kuo draugaut vien kad draugaut nesinori, šlykštu su nepatinkiančiu žmogum... Lytinių partnerių irgi turėjusi tik du - tas pats variantas, esurimta... Bet nžn, gal jau įsirašyt į etatinių meilužių ar viskuo nrepatenkintų senmergių gretas... Gal kas galėtų pasidalinti patirtimi - kur susipažinote su savo antrosiom pusėm? Pati esu kukli, "savo vietoje",nelinkus pirma mirksėti akimis ar rodyti dėmesį, "kabintis", bet db galvoju, kad kažkokias klaidas visgi darau..

Nelaiminguolė

N

41 įrašai

2011/08/04 18:15:03 18:15:03

Aišku, buvo tų meilės istorijų, bet visos kažkokios nelaimingos, nedaeidavom iki rimtų santykių ribos, o į lovą gultis neskubu.

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/08/05 08:45:30 08:45:30

Atsakyk sau saziningai, kam tau reikalingas vyras ar pati zinai?
Is tikro gal visai ne vyruose problema ir dabar pati ko gero tai supratai. Kuris normalus vyras nores bendrauti, kad ir su pacia paciausia, jei jos poziuris i ji jai sukelia pasislykstejima, nebent vienadieniai sekso ieskotojai. Gaila, kad tiek laiko tavo asketizmas buvo neteisingas. Is tikro tu jau savo noru istojai i nepatenkintu senmergiu kluba, bet gi visada gali is jo iseiti.
Tavo protas , kuriuo rupinaisi ir lavinai, dabar vedzioja tave uz pavadelio, kai tai suprasi, tik tada pradesi keistis.

Svetė

S

256 įrašai

2011/08/05 09:04:04 09:04:04

senas hrienas: Atsakyk sau saziningai, kam tau reikalingas vyras ar pati zinai?
Is tikro gal visai ne vyruose problema ir dabar pati ko gero tai supratai. Kuris normalus vyras nores bendrauti, kad ir su pacia paciausia, jei jos poziuris i ji jai sukelia pasislykstejima, nebent vienadieniai sekso ieskotojai. Gaila, kad tiek laiko tavo asketizmas buvo neteisingas. Is tikro tu jau savo noru istojai i nepatenkintu senmergiu kluba, bet gi visada gali is jo iseiti.
Tavo protas , kuriuo rupinaisi ir lavinai, dabar vedzioja tave uz pavadelio, kai tai suprasi, tik tada pradesi keistis.

Kietai ir teisingai sukalei!
O is ko tu nusprendei, kad jai vyrai kelia pasislykstejima? Gal daugiau apie nusivylima parasyta. Ir turbut nusivylima savimi.

Nelaiminguolė :)

N

10 įrašai

2011/08/05 09:33:06 09:33:06

Geras klausimas, kam reikalingas vyras manau, tiksliausias atsakymas toks - jau nebepernešu vienatvės ir pavargau būti tik su savimi, reikalingas viskuo dalijimuisi,partnerystei, buvimui kartu, seksui, šeimai,pagaliau jausmams...

Taip, aš labiau jaučiuosi nusivylusi savimi, ne vyrais , bet, žinot,jūsų moralas man per aukštos materijos , nes jo nesuprantu. Jei jūs turite omenyje, kad reikia draugauti su bet kuo, net jei jis ir nepatinka, tai aš negaliu būti su žmogumi, jei nieko jam nejaučiu ir jis manęs netraukia... Jau esu turėjusi tokią patirtį.
P.S. Tikrai nesu abejinga visiemspasaulio vyrams (čia labiau kalbėjau apie tai, kad negaliu būt su žmogum, kuriam nieko nejaučiu, net jei tai būtų nuostabus draugas ir mane mylėtų, tada geriau vienai nei su bet kuo), yra buvę meilių, deja, matyt, pati jiems nepatikau pakankamai,kažkaip nesiseka daeiti iki rimtų santykių ribos...

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/08/05 10:11:42 10:11:42

svete:

Kietai ir teisingai sukalei!
O is ko tu nusprendei, kad jai vyrai kelia pasislykstejima? Gal daugiau apie nusivylima parasyta. Ir turbut nusivylima savimi.

Siaip norejau kuo svelniau pakomentuot, kazkaip pamokslaut netriu nei noro, nei teises.

Svetė

S

256 įrašai

2011/08/05 10:28:34 10:28:34

Nelaiminguolė : Geras klausimas, kam reikalingas vyras manau, tiksliausias atsakymas toks - jau nebepernešu vienatvės ir pavargau būti tik su savimi, reikalingas viskuo dalijimuisi,partnerystei, buvimui kartu, seksui, šeimai,pagaliau jausmams...

Taip, aš labiau jaučiuosi nusivylusi savimi, ne vyrais , bet, žinot,jūsų moralas man per aukštos materijos , nes jo nesuprantu. Jei jūs turite omenyje, kad reikia draugauti su bet kuo, net jei jis ir nepatinka, tai aš negaliu būti su žmogumi, jei nieko jam nejaučiu ir jis manęs netraukia... Jau esu turėjusi tokią patirtį.
P.S. Tikrai nesu abejinga visiemspasaulio vyrams (čia labiau kalbėjau apie tai, kad negaliu būt su žmogum, kuriam nieko nejaučiu, net jei tai būtų nuostabus draugas ir mane mylėtų, tada geriau vienai nei su bet kuo), yra buvę meilių, deja, matyt, pati jiems nepatikau pakankamai,kažkaip nesiseka daeiti iki rimtų santykių ribos...

Pažįstama tai, ką rašai. Aš irgi už tai, kad nebūti su bet kuo, tik dėl to, kad būti... nes kam skaudinti save ir kitą?
O tai, kad įvardini, ko ieškai ir NORI, tai ir yra pati didžiausia pradžia į pokytį. Tik... kad ateitų į tavo gyvenimą naujas žmogus, turi būti vietos ir jam... o santykių kūrimas visada rizika...
dėl to, visada RIBA yra tiek, kiek ABU nori eiti... nes santykiai kuriami DVIEJU zmoniu
Tikiu, kad kai ateina laikas ateina ir zmogus, kuris turi ateiti tame laike neabejok!

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/08/05 10:47:20 10:47:20

Nelaiminguolė :

Geras klausimas, kam reikalingas vyras manau, tiksliausias atsakymas toks - jau nebepernešu vienatvės ir pavargau būti tik su savimi, reikalingas viskuo dalijimuisi,partnerystei, buvimui kartu, seksui, šeimai,pagaliau jausmams...

Neturiu kitu zodziu, kaip tau paaiskint, galeciau nebent parodyt : ) Kiekvienoj blogoj situacijo visada yra ir kazkas naudingo. O draugauti su bet kuo tikrai nereikia, tik neatstumk tikru draugu.

spokas25

S

1 įrašai

2011/08/05 12:13:05 12:13:05

ZInai man labai panasi situacija tik su merginom aisku, luzis kaip as supratau buvo tada kaip, mane paliko mergina kuria as tikrai labai mylejau po menesio ji susituoke su buvusiu, bet cia jau neesme. Esme ta, kad po to laiko uzzsiauginau kieta begemoto oda, merginos man patinka ir turejau kitu bet nebegaliu ju isimyleti, supratau, kad ta "kieta oda" tai gyvenimiskoji patirtis. ir ne veltui sakoma pirma meile nerudija. Pagalvok ar tau nera tas pats. istikruju dar nesutikai to zmogaus su kuriuo galetum buti. o klausei kaip toki rasti, tai reikia ieskoti, jei zinai kur pasakyk ir man, nes internetu susirasti toki zmogu sunkiau nei klube tuo jau issitikinau. Internete zmones sedi su kaukem, dedasi dazniausiai tuo kuo neesa, neretai ir pervertina savo grozi, intelekta ir visa kita, kalbu apie merginas su kuriomis bendravau , na nezinau. koks dar pamastymas, buk naturalesne, nuolaidesne, ir supratingesne, pasistenk dometis tuo zmogumi kuris is pirmo zvilgsnio nera tau slykstus, parodyk nors dirbtinai demesi, nes vienas zmogus del santykiu irgi nesistengs

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/08/05 13:23:38 13:23:38

Nelaiminguolė :
(čia labiau kalbėjau apie tai, kad negaliu būt su žmogum, kuriam nieko nejaučiu, net jei tai būtų nuostabus draugas ir mane mylėtų, tada geriau vienai nei su bet kuo), yra buvę meilių, deja, matyt, pati jiems nepatikau pakankamai,kažkaip nesiseka daeiti iki rimtų santykių ribos...

Idomiai apverstai.
Su bet kuriuo buti negali nes turi jausti jausmus. Vadinasi nori jausti meile. (kas bus kai meile praeis? ar nori myleti, ar zmogaus?)
Kadangi nejauti jausmu pati sau nenori eiti iki "rimtu santykiu ribos" (o kas tai yra?)

Nelaiminguolė: jie visi nori tik nuotykių arba turi rimtas merginas, kurioms jau vos ne peršasi, ilgai išdraugavę. Aišku, ir pati specialiam ieškoji9mui neskyriau dėmesio - daug mokydavausi, kas dar - nueidavau į klubus, bet ten neįimanoma rimtai draugystei susipažint... Nežinau - gal kažką ne taip darau?..

Kokio nors nenori, o aplinkui tik tokie. Ten kur jis galetu buti nevaiksciojai. Kitiems specialiai demesio neskyrei. Ar i klausima atsakiau?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume