cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti
C
1075 įrašai
2011/07/11 09:38:46 09:38:46
Ugnelė.: O man įdomu kitkas: kaip, kokiais žodžiais ir veiksmais vyras turi pasakyti, kad šiuo metu dėl kažkokių tik jam vienam žinomų priežasčių jis nebenori gyventi šeimoje su savo moterimi ir kad moteris tai suprastų?
Geras klausimas. Manau atsakymas paprastas. Tatik susipazine vienas kita geriau pazista, nei pragyvene simta metu. Faktas.
Pameni apie dusa kalbejusi?! tai cia kas buvo? tai ir pasake, kad negerai. O kas negerai? viskas!
Manau vyrams nereik iseiti kazkur, kad kazka spresti. Tam jie turi savas "uolas'.
Man kitas klausimas cia pasistojo. Su kuo si moteris dalijasi mintimis apie savo vidini pasauli? kam tai rupi?
Draugem? Kam reikalingas tuomet vyras? juk akivaizdu, kad pajutes alki vel suks i kaire artumo.
Ar tai priraisi meile vercia uzsimerkti?
Kaip ir kartu bet viena?!
Ar tai is godumo? Juk kai myli nori pazinti, tiesa? Juk kai myli, noretum suzinoti kas nutiko ir kad daugiau taip nenutiktu?
Sitaip verke....
Vis uzmetu aki i pensininkus. Pvz dvi poros gyvena skirtinguose kambariuose nes vienas kitam "gyvenimus suede". O kitos dvi visur rankutem susikabine.
ex...
2011/07/11 13:58:57 13:58:57
Suprantu šią moterį.Kaip kalbėtis, jei viena pusė tyli.Jei kalba, tai kalba tada, kai barasi, o ir tada nesustoja ir nesiklauso.Ką su tokiu daryti.Jaunas buvo kitoks, bet klimaksinio senio išmonėms reikia velniškos kantrybės.
C
1075 įrašai
2011/07/11 15:00:15 15:00:15
Kad sakot suprantat, noriu pakalbinti.
Is "ka su tokiu daryti" ir "Jaunas buvo kitoks, bet klimaksinio senio išmonėms reikia velniškos kantrybės." jauciasi nepasitenkinimas. Kam reikalingos aukos? juk joje pasleptas pyktis, o is sio agresija, ten ir konfliktas. Konfliktas jei ne isoreje tai viduje. Kam to reik? ar as cia kazko nesuprantu?
2011/07/11 16:36:28 16:36:28
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Kad sakot suprantat, noriu pakalbinti.
Is "ka su tokiu daryti" ir "Jaunas buvo kitoks, bet klimaksinio senio išmonėms reikia velniškos kantrybės." jauciasi nepasitenkinimas. Kam reikalingos aukos? juk joje pasleptas pyktis, o is sio agresija, ten ir konfliktas. Konfliktas jei ne isoreje tai viduje. Kam to reik? ar as cia kazko nesuprantu?
O argi pats ne pasyviai agresyviai elgiesi čia kitus kamantinėdamas, siekdamas viešos išpažinties? Kam to reikia? ar aš čia kažko nesuprantu?
2011/07/11 17:40:53 17:40:53
Nora50: Sveiki, niekaip negaliu įminti tokios mįslės.Santuokoje išgyvenome 26 metus.Paskutiniai metais vyras pradejo tolti nuo manęs,buvo labai depresuotas dėl nepasisekusio verslo ir laike save nevykėliu.Tačiau aš taip nemanau, tiesiog nepasiekė, bet juk gyvenime būna baisiau, nematau nieko tragiško.Pradėjo negrįžti po 2-3 naktis,Ir taip 3 kartus per mėnesį.Neseniai pasieme keletą daiktų , pareiškė, kad manęs dabar jau nebemyli ir jam tipo reikia pagyventi atskirai, kad galėtų įvertinti situaciją ir susitvarkyti savo mintis ir priotetus.Santuokos sakė nutraukti nenori.Nekelia nei telefono, nei pats skambina.Keletą kartų atsakė į manp skambučius, bet labai trumpai, pasakydamas, kad nežino kada apsispręs, kiek tam reiks laiko.
Nebesuprantu ką toks jo sprendimas galetų reikšti.Verkiu, pergyvenu,kencia vaikas. Labai jį myliu ir norėčiau , kad viskas susitvarkytų.
Ne tamtinklalapi gal klausi cia kai patars kai pades sedesi darnioj poroj lig pensijos
2011/07/11 17:49:02 17:49:02
Viešnia: Suprantu šią moterį.Kaip kalbėtis, jei viena pusė tyli.Jei kalba, tai kalba tada, kai barasi, o ir tada nesustoja ir nesiklauso.Ką su tokiu daryti.Jaunas buvo kitoks, bet klimaksinio senio išmonėms reikia velniškos kantrybės.
Tu supranti moterį. O vyras, galbūt, supranta vyrą.
O man išsireiškimas ,,klimaksinio senio išmonės" skamba žiauriai... Šeimoje vieno kalto niekada nebūna. Bet kai išgirstu tokius išsireiškimus, pirmiausiai pagalvoju apie nepakančią, nuskriaustą ir vienareikšmiškai prieš visą vyrų giminę nusiteikusią moterį. Aš suprantu, kad jūs tokia negimėte, kad, galbūt, ir jus kažkas labai yra įskaudinęs. Bet tokie išsireiškimai pirmiausiai neigiamai nuteikia prieš jų autorę.
2011/07/11 18:03:33 18:03:33
Kol Noros vyras tyloje priiminėjo sprendimus Nora verkė. Bet šiandieną jie lyg gimnazistai pasistryksėdami ir laimingi vėl kartu skubėjo į darbus.
Tai gal būt ir bus ta pora , kuri sulaukusi garbaus pensijinio amžiaus eis susikabinę už rankų.
C
1075 įrašai
2011/07/11 19:22:12 19:22:12
tik viešnia: O argi pats ne pasyviai agresyviai elgiesi čia kitus kamantinėdamas, siekdamas viešos išpažinties? Kam to reikia? ar aš čia kažko nesuprantu?
oho. As tik i viena atsakymo prasiau.
Atsiprasau, kad paklausiau.
gal nedalyvauk diskusijoje, kad klausimu baidais?!
2011/07/11 19:28:00 19:28:00
Draugeli, tu tikrai kartais buni ikyrus. Agresyviai ikyriai pristoji. Kartais atrodo, kad is neturejimo ka veikti priestarauji, vien tam, kad priestarauti. Daznai kimbi prie zodziu ir tempi diskusija ne i tema.
BB
2011/07/11 19:41:11 19:41:11
Imkit pavyzdį iš taikios Norų poros
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume