Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Vyras nori apsispęsti vienumoje

Vyras nori apsispęsti vienumoje

Nora50

N

22 įrašai

2011/07/09 21:09:16 21:09:16

Sveiki, niekaip negaliu įminti tokios mįslės.Santuokoje išgyvenome 26 metus.Paskutiniai metais vyras pradejo tolti nuo manęs,buvo labai depresuotas dėl nepasisekusio verslo ir laike save nevykėliu.Tačiau aš taip nemanau, tiesiog nepasiekė, bet juk gyvenime būna baisiau, nematau nieko tragiško.Pradėjo negrįžti po 2-3 naktis,Ir taip 3 kartus per mėnesį.Neseniai pasieme keletą daiktų , pareiškė, kad manęs dabar jau nebemyli ir jam tipo reikia pagyventi atskirai, kad galėtų įvertinti situaciją ir susitvarkyti savo mintis ir priotetus.Santuokos sakė nutraukti nenori.Nekelia nei telefono, nei pats skambina.Keletą kartų atsakė į manp skambučius, bet labai trumpai, pasakydamas, kad nežino kada apsispręs, kiek tam reiks laiko.
Nebesuprantu ką toks jo sprendimas galetų reikšti.Verkiu, pergyvenu,kencia vaikas. Labai jį myliu ir norėčiau , kad viskas susitvarkytų.

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/09 21:47:35 21:47:35

gal ipainiota kita moteris, negryzdavo naktim juk.

9500id_one

9

37 įrašai

2011/07/10 06:58:06 06:58:06

Nora50: Sveiki, niekaip negaliu įminti tokios mįslės.Santuokoje išgyvenome 26 metus.Paskutiniai metais vyras pradejo tolti nuo manęs,buvo labai depresuotas dėl nepasisekusio verslo ir laike save nevykėliu.Tačiau aš taip nemanau, tiesiog nepasiekė, bet juk gyvenime būna baisiau, nematau nieko tragiško.Pradėjo negrįžti po 2-3 naktis,Ir taip 3 kartus per mėnesį.Neseniai pasieme keletą daiktų , pareiškė, kad manęs dabar jau nebemyli ir jam tipo reikia pagyventi atskirai, kad galėtų įvertinti situaciją ir susitvarkyti savo mintis ir priotetus.Santuokos sakė nutraukti nenori.Nekelia nei telefono, nei pats skambina.Keletą kartų atsakė į manp skambučius, bet labai trumpai, pasakydamas, kad nežino kada apsispręs, kiek tam reiks laiko.
Nebesuprantu ką toks jo sprendimas galetų reikšti.Verkiu, pergyvenu,kencia vaikas. Labai jį myliu ir norėčiau , kad viskas susitvarkytų.

Kiek jums metų moteriške, 18? Neįtikėtinas naivumas....TAI VISIŠKAI SUPRANTAMA, KAD JIS TURI KITĄ MOTERĮ. Ir įtariu seniai ją turi. Kur gi eis kitur nakvot, butą išsinuomojo?

Nora50

N

22 įrašai

2011/07/10 10:18:02 10:18:02

Galbūt.Bet klausiau , sakau, nepykstu, tik pasakyk tiesą.Ne, sako, neturiu.Turbūt esu kvaila .Ačiū už mintis.

Pasileidusi_

P

106 įrašai

2011/07/10 11:06:59 11:06:59

O ar tavo elgesys pasikeistų, jei jis pasakytų, kad turi moterį? Turbūt kad taip. O jam taip gerai, jis to pasikeitimo nenori, tai kam jam sakyti?
Sunku pasakyti kai nežinia, kiek laiko tęsiasi tokia situacija. Tačiau daugiau panašu į egoistą. Dingo, Iš kitos pusės keistas prioritetų dėliojimas - jei neskambina, nekelia telefono.. Taip išeina, vaiko tarp tų prioritetų nerasta..
Vyras atviru tekstu pasako, kad nebemyli, kartu negyvena - pakankamai skaudi ir žeminanti padėtis jums pačiai. O skirtis nenori.. Kodėl nenori? Nes jam patogu?
Gal vistik metas pačiai supykti ir aiškiai pasakyti, kad pyksti, nes su tavim elementariai nesiskaito?

Nora50

N

22 įrašai

2011/07/10 11:48:22 11:48:22

Situacija tęsiasi savaitę.Jį pažįstu kaip gerą , nuoširdų ir gana jautrų žmogų.Aplamai yra labai uždaras , retai kada gyvenime pasakydavo, kad myli.Matyt ir aš užsikėčiau ta tylėjimo liga, nors esu labai temperamentinga ir visada esu pasiruošusi gerinti santykius.Kadangi tokį uždarumą pajutau prieš mėnesį, tai klausiau, gal kas nutiko, gal santykiai netenkina...ne, sako, viskas gerai, skirtis niekada su tavim nenorėčiau, myliu ir neklausinėk tokių nesamonių.O dabar še tau boba...
Kartais galvoju, gal norėjo mane išprovokuoti, kad sužinoti ką jaučiu jam.Pasakiau tokius dalykus apkabinusi , kurių net didžiausi poetai nesukurtų ....akys išsipūtė kaip balionai....galbūt jam reikėjo dažniau tą sakyti, bet jis pats uždaras, todėl labai sunku prakalbinti.Augo tokioje šeimoje, kur namuose apie jausmus nekalbama....o man tai pradžioje buvo net neįprasta.
Taip, jis didelis egoistas, labai myli save.Stebėdavausi, kad kitų žmonių skausmas ar netektys jo visai nejaudino.Tačiau savo skausmus išgyvendavo tylėjimu, rodos susprogs visas.

elig

E

5 įrašai

2011/07/10 13:24:00 13:24:00

Išėjo pagyventi kitur.. skirtis nenori nes nežino kaip seksis gyvent su ta pas kurią išėjo.. Jeigu nieko gero, po kiek laiko turėtų sugrįžt. Moterys turinčios vyrus turėtų su tuo susitaikyti ir žinoti, kad kada nors taip gali atsitikti..
Jeigu negerbiate savęs, jeigu galite tai toleruoti, ir jeigu norite, kad sugrįžtų - galbūt sugrįš kai atsibos. O jūs ką, ašaras liesit? Dėl ko? Dėl kažkokio vyro, kuris Jūsų nebemyli? Nesąmonė. Reikia mylėti save.
Palinkėkit jam laimės ir gyvenkit Sau... .

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/07/10 14:03:13 14:03:13

Kokie nemodernus.

Kodel moteri?! kodel ne pas vyra?

Nezinau kodel taip pagalvojau. Gal todel, kad skirtis nenori?!
[url:snwyf2oh]http://www.balsas.lt/naujiena/544243/geju-zmonu-ispazintys-lyg-islipusios-is-meslo/[/url:snwyf2oh]

Normalu zmogui butu ir vienumoje bet kazko ne tas variantas cia.

Nora50: [b:snwyf2oh]O dabar še tau boba...[/b:snwyf2oh]Pasakiau tokius dalykus apkabinusi , kurių net didžiausi poetai nesukurtų ....akys išsipūtė kaip balionai....[b:snwyf2oh]galbūt jam reikėjo [/b:snwyf2oh]dažniau tą sakyti, bet jis pats uždaras,

Priimkit nuo manes oskara.
Kiek Jus ten saket metu pragyvenot po vienu stogu?!

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/07/10 14:22:59 14:22:59

Kad galėtum ką nors pasakyti apie savo jausmus, šiuos reikia pažinti, o kalbėti apie tai, ko nepažįsta, nemėgsta nė vienas save gerbiantis vyras. Tačiau tai, ką jauti, galima išreikšti ne tik žodžiais, o kai kurie tik taip temoka! Tokiam tyleniui lengviau priskaldyti krūvą malkų, nei sušildyti savo moterį trimis žodžiais „Tu man brangi.“ Bet juk malkų krūva tai ir reiškia! Supratusios, ką reiškia jūsų sutuoktinio poelgiai ir veiksmai, galbūt nebereikalausite iš jo kitokių meilės įrodymų ar pokalbių apie jausmus.

Taigi, gerbiamos moterys, nenusiminkite: jūsų vyrai veikiausiai nėra bejausmiai padarai ir myli jus, tiktai savaip. Ar virtuvės čiaupas varva? Šaldytuvas stovi nesutaisytas? Ar senos vonios plytelės nepakeistos naujomis? Jei visu tuo pasirūpino jūsų sutuoktinis, tai – meilės ženklai. Jo meilė nebyli, tačiau darbšti ir veikli.

• Paklauskite savęs: Už ką aš jį pamilau? Kodėl už tokio ištekėjau? Moterys intuityviai junta paslėptą gerumą.

• Priimkite savo vyrą tokį, koks jis yra, nesistenkite jo pakeisti. Leidimas būti savimi, o ne priekaištai ar tobulumo pamokos padės jam atsiverti, tapti tikresniu.

• Mainykitės su juo talentais. Jūs jam – jausmingumą ir atjautą, jis jums – loginį mąstymą ir nagingumą. Tokie jums abiem naudingi mainai sutvirtins jūsų ryšį.
[url:25oc99p3]http://gyvenimas.delfi.lt/love/myliu-bejausmi-vyra.d?id=47184939[/url:25oc99p3]

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/10 15:14:08 15:14:08

Jei vyras priskaldęs krūvą malkų pasakytų, kad aš jam brangi, tai aš jam honoraraui ne ti kopūstų puodą pritušinciau

Senai visi žinom, kad vyrai myli akimis, o meterys kuom?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume