Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Vyro reakcija

Vyro reakcija

Svetlana

S

980 įrašai

2011/07/03 19:45:50 19:45:50

Paskambinciau jam islaukusi tam tikra laiko tarpeli, po to stebeciau reakcija, gal ir atvirai klausciau apie tai kas man rupi. Matyciau kad nerupiu - atsiprasyciau uz trukdyma ir daugiau nebeieskociau kontaktu.Tai improvizacija,spontaniskumas. Beje idomu, kokie rezultatai, jei paskambinote jam?

Tiesiog-as

T

6 įrašai

2011/07/04 10:45:15 10:45:15

Parasiau jam, kai pamaciau prisijungusi skype. Labas labas, kur pradinges... Jis padekojo uz dovana, sake komplimentus, ir prisipazino, kad pratese gimtadienio sventima... Paplepejom, bet susimatyt jis nepasiule, ir vel tyla... Reiskia tikrai kazkas nutiko, ir man neverta zemintis... Bet taip ir likau nieko nesupratus, ka as tokio ne taip padariau...

pelergonija

P

6 įrašai

2011/07/04 14:36:53 14:36:53

Tiesiog-as: Parasiau jam, kai pamaciau prisijungusi skype. Labas labas, kur pradinges... Jis padekojo uz dovana, sake komplimentus, ir prisipazino, kad pratese gimtadienio sventima... Paplepejom, bet susimatyt jis nepasiule, ir vel tyla... Reiskia tikrai kazkas nutiko, ir man neverta zemintis... Bet taip ir likau nieko nesupratus, ka as tokio ne taip padariau...

nesupyk, bet gal tu jam "nedavei"? o šiaip tai patikėk, jie dažnai dingsta nieko nepaaiškinę ir svarbiausia kad ir pati niekaip nesupranti ką padarei ne taip. Bet manau visada yra vienas atsakymas: jis negalvoja apie ateitį su tavim. Jam tikriausiai visai neblogai buvo su tavim ir jei jo paklaustum, jis tikrai nuoširdžiai net negalėtų įvardinti priežasties, kodėl. Deja, manau tu nesi ta, dėl kurios jis pamestų galvą. Tai žiauriai skamba, bet patikėk daugumai moterų taip atsitinka bent kartą gyvenime.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/07/04 19:22:21 19:22:21

Tiesiog-as: Parasiau jam, kai pamaciau prisijungusi skype. Labas labas, kur pradinges... Jis padekojo uz dovana, sake komplimentus, ir prisipazino, kad pratese gimtadienio sventima... Paplepejom, bet susimatyt jis nepasiule, ir vel tyla... Reiskia tikrai kazkas nutiko, ir man neverta zemintis... Bet taip ir likau nieko nesupratus, ka as tokio ne taip padariau...

Et, jis ir pats gal to nezino, ka ne taip padarete. Kaip vienas zmogus pasake: nebeliko ugneles. Beje kodel reikia traktuoti, kad butent jus padarete ir ne taip?? Nesukite sau galvos, juk jei jums jis butu skirtas,netyletu.

VytasR

V

64 įrašai

2011/07/04 20:10:53 20:10:53

[quote:3dly41gu]
Paplepejom, bet susimatyt jis nepasiule, ir vel tyla...
[/quote:3dly41gu]
O tu siaube tai gal reikejo pasiulyti?
Gal paprasciausiai pamirso?

Tiesiog-as

T

6 įrašai

2011/07/05 11:26:36 11:26:36

VytautasR: [quote:3aucifpe]
Paplepejom, bet susimatyt jis nepasiule, ir vel tyla...

O tu siaube tai gal reikejo pasiulyti?
Gal paprasciausiai pamirso? [/quote:3aucifpe]

Koks tu bjaurus... Puse metu suniui ant uodegos, viltys, lukesciai, o jis net dorai negali pasakyt, kodel nenori bendrauti...

VytasR

V

64 įrašai

2011/07/05 13:50:16 13:50:16

O prie ko cia as?
Taip jis gal bjaurus, bet manes cia prasom nepainioti.
ir antras dalykas, kad zmogus nera bjaurus vien del to, kad per n-taji pokalbi nepasiule susitikti. Arba visi iki vieno zmones bjaurus jei taip nori. Pagalvok apie save, kada paskutini karta kam siulei susitikti?

Tiesiog-as

T

6 įrašai

2011/07/05 13:53:21 13:53:21

VytautasR: O prie ko cia as?
Taip jis gal bjaurus, bet manes cia prasom nepainioti.
ir antras dalykas, kad zmogus nera bjaurus vien del to, kad per n-taji pokalbi nepasiule susitikti. Arba visi iki vieno zmones bjaurus jei taip nori. Pagalvok apie save, kada paskutini karta kam siulei susitikti?

Sorry, jei izeidziau, bet asmeniskai as - visada pasiulau susitikti zmogui, kuris man idomus. Tiesiog man nepaaiskinama ta pozicija - ramiai tyliai pasitraukti, minimizuojant bendravima, atseit as pati turiu susivokti, kad jis manes nebenori? Juk ne paaugliai esam, abiem jam arti 40...

VytasR

V

64 įrašai

2011/07/05 14:03:37 14:03:37

Nea cia as giliai isizeides nuo kito posto siauteju. Nieko tokio.
Ma atrodo, kad tu turetum su juo atvirai apie tai pasisneketi, gal cia koks nesusipratimas.

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/05 14:30:27 14:30:27

Nesizemink ir nebeklausinek, pamirsk ji. Tai geriausia ka galetum padaryti - gerbti save.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume