2011/06/30 10:09:40 10:09:40
Prasau vyru patarimo...Su vyru bendraujame puse metu, viskas atrodo gerai, bet dabar esu tiesiog pasimetusi. Buvo jo gimtadienis, pirma karta sventeme kartu, puikiai praleidome laika, iteikiau jam dovanele, tokia verslo, vardine... Atsisveikindamas aistringai pabuciavo, isvaziavau. Eina jau antra savaite, o is jo nevera jokiu ziniu... Kodel jis pradingo? Lauzau galva, ka padariau ne taip... Pati nenoriu pirma skambinti, galvojau, kad jis pirmas turetu. Kodel vyras taip elgiasi?
2011/06/30 11:22:21 11:22:21
Kazkas cia negerai puse metu bendraujate ir nenori jam paskambinti
Paskambink tu jam, nusiraminsi. O tokio elgesio priezasciu gali buti daug, neverta sau sukti galva del to, gal jis vis dar savo gimtadieni svencia whatever... paskambink jam.
2011/06/30 11:23:28 11:23:28
Paskambink ir linksmu balsu paklausk, kur pradingo, gal ateiviai buvo pagrobę. Iš atsakymo spręsi, kokia situacija. Nesiknisk ieškodama savo kaltės, gali būti šimtai priežasčių nesusijusių su tavimi. Šiaip vyras, kuriam patinki, neturėtų dingti kaip į vandenį. Nebent guli reanimacijoje. Nepaskambinus nesužinosi.
2011/06/30 13:37:49 13:37:49
Na, laukiu dar pora dienu ir skambinu pati, nors kazin ar pavyks linksmu balsu...
Grazi moteris:)
G
12 įrašai
2011/06/30 18:18:52 18:18:52
Buvo ir man tokia panasi situacija,vyriskis dingo 3 menesiams... Paskui man teisinosi,kad turejo siokiu tokiu nesklandumu ir buvo uzdarytas... Bet cia tik jo pasakymas toks,o kaip yra is tikruju,tai tik jis vienas zino.
2011/06/30 18:22:10 18:22:10
Rimtai , gal zmogus reanimacijoi guli, o tu nors ir draugaujate 6 menesius ,vaidini princese ir nesiteiksi jam paskambinti.Nu zodziu .... Jei visa laika jis labiau rode iniciatyva santykiuose ir skambinedavo tau, tai gal eme viena karta ir nusprende paziureti kiek pati pasistengsi del santykiu. Ir stai eina antra savaite, o is taves jokiu ziniu.
Kuo ilgiau temsi guma, tuo maziau sansu jog jis benores testi santykius su tavimi, net jei ir paskambinsi jam.
O jei del kazkokiu priezasciu jis ir taip nebenori bendrauti, tai negraziai daro jis taip dingdamas. Paskambink ir pakviesk ji kavos
Oi nemegstu tokiu princesiu ...
2011/06/30 18:38:27 18:38:27
Taskas: Rimtai , gal zmogus reanimacijoi guli, o tu nors ir draugaujate 6 menesius ,vaidini princese ir nesiteiksi jam paskambinti.Nu zodziu .... Jei visa laika jis labiau rode iniciatyva santykiuose ir skambinedavo tau, tai gal eme viena karta ir nusprende paziureti kiek pati pasistengsi del santykiu. Ir stai eina antra savaite, o is taves jokiu ziniu.
Kuo ilgiau temsi guma, tuo maziau sansu jog jis benores testi santykius su tavimi, net jei ir paskambinsi jam.
O jei del kazkokiu priezasciu jis ir taip nebenori bendrauti, tai negraziai daro jis taip dingdamas. Paskambink ir pakviesk ji kavos
Oi nemegstu tokiu princesiu ...
As ne princese, o iniciatyva visada daugiau buvo is mano puses... Jis prisitaikydavo, nes jis ramesnis, o as tokia varikliukas. Stai ir nebenoriu as pati pirma. Jis ne reanimacijoje, viskas jam gerai... tik man kazkodel nebepaskambina...
2011/06/30 18:44:01 18:44:01
gal nusprende,kad vis tik jums nepakeliui abiems ir dabar galvoja kaip cia tau pasakyti? gal ta dovana parode,kad ne visai ant to paties laiptelio stovite ir pan.?
2011/06/30 19:07:33 19:07:33
O gal tas žmogus turi šeima, ar nepagalvojai apie tai?
2011/06/30 19:47:04 19:47:04
Vadinasi jis jauciasi princu Jei visad tu rodei iniciatyva, tai gal jis tebelaukia tavo skambucio. Gal galvoja , kad tai tu dingai ir budamas neiniciatyvus, bijosi taves ieskoti. O gal jam ir nusispjaut ant taves. Juk mes cia tik speliosime kas to vyruko galvoje. Gali viska palikti kaip yra ir laukti toliau, ir jei tikrai atsibos ta nezinomybe, tai paskambinsi ir pasiteirausi, kas cia nutiko jog isivyravo ta tyla tarp jusu.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume