Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kodel jis su manimi buna?

Kodel jis su manimi buna?

Gabuciukas

G

71 įrašai

2011/06/19 06:13:43 06:13:43

Mes kartu jau pora metu, gyvenome ir uzsienyje, ir su mano tevais, dabar issinuomojome atskirai. Kankina tai, kad jam netinka mano charakteris, prikaisioju, itairineju (bendrauja su savo buvusia), tikrinu zinutes. Stengiuosi seip jam buti gera, visose srityse. Bet jis manes niekad neapkabina, nepabuciuoja, nenori myletis. Bet nepalieka. Ir nesuprantu kodel, viskas netinka, charakteris, kazkaip ir nebentraukiu. Kas vyksta?

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/19 06:30:31 06:30:31

jis nemyli, tik patogu del buities.O ka tu veiki cia uzsiregistravus? juk irgi ieskai geresnio? nesuprantu zmoniu, kurie tai gaista savo laika.

Gabuciukas

G

71 įrašai

2011/06/19 06:46:34 06:46:34

Svečias: jis nemyli, tik patogu del buities.O ka tu veiki cia uzsiregistravus? juk irgi ieskai geresnio? nesuprantu zmoniu, kurie tai gaista savo laika.

Nu koks patogu? Gyvendavom ir aksirai, vistiek susitikdavom ir tas pats. Neieskau as nieko, tik del diskusiju uzsiregistravau.

Svetė

S

256 įrašai

2011/06/19 11:17:31 11:17:31

Gal valgyt skaniai gaminat?:) Nelabai suprantu jūsų kl.Kodėl jis su manimi būna?'' Na, kad iš meilės -nepanašu, tiesiog jam dėl kažko patogu su jumis būti ir tai tik jūs pati žinote. Įdomu, kam jums toks vyras, kuris nenori mylėtis, neapkabina, nepabučiuoja?

Gabuciukas: Mes kartu jau pora metu, gyvenome ir uzsienyje, ir su mano tevais, dabar issinuomojome atskirai. Kankina tai, kad jam netinka mano charakteris, prikaisioju, itairineju (bendrauja su savo buvusia), tikrinu zinutes. Stengiuosi seip jam buti gera, visose srityse. Bet jis manes niekad neapkabina, nepabuciuoja, nenori myletis. Bet nepalieka. Ir nesuprantu kodel, viskas netinka, charakteris, kazkaip ir nebentraukiu. Kas vyksta?

Gabuciukas

G

71 įrašai

2011/06/19 11:55:24 11:55:24

Tai esme, kad jam niekas netinka. Buna skaniai pagaminu, buna ir nepatenkintas lieka. Galbut nepalieka ir del tevu, giminiu. Visi jau susitaike su tuo, kad viskas baigsis vedybomis. Nenori nuvilti?

liebe

L

6 įrašai

2011/06/19 12:24:42 12:24:42

Yra buvus panasi situacija man paciai, bet tai tebuvo draugyste, vaikinas irgi atsalo ir eme maziau rodyti demesio, susitikti, bet nepaliko... Ir veliau prisipazino, kad nenorejo manes palikti, butent toks buvo del to, kad as ji palikciau... nenorejo manes iskaudinti.. bet tavo atveju ko gero tikrai yra taip, kad jis del kazkokios naudos buna su tavimi, bet ir tu pati esi su juo... vadinas ir tau kazka santykiai tai duoda.. Tokie santykiai nera sveiki, paremti abipuse priklausomybe...

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/06/19 18:16:15 18:16:15

Autorei:
O jums kam jis reikalingas? Labai mylite? Kokią matote ateitį, jeigu vyras, anot jūsų, nenori mylėtis, bendrauja su buvusia, o jūs tikrinate jo žinutes?
Jei tarp jūsų jau dabar nėra pasitikėjimo ir meilės, ant kokio pagrindo jūs statote savo tolesnius santykius? Ko tikitės? Juk jis, pamatęs jus čia užsiregistravusią, lygiai taip pat gali įtarinėti.
Ir pabaigai: kodėl manote, kad tik vyras gali palikti? Jei jūsų kažkas netenkina, susėdate, išsiaiškinate ir jūs nusprendžiate - verta taip toliau gyventi ar ne.
Atminkite - jūs pati atsakinga už tai, ką turite ir pati leidžiate tam tęstis arba keičiate situaciją.

Gabuciukas

G

71 įrašai

2011/06/20 15:18:53 15:18:53

Mano atžvilgiu nauda tik tokia, kad myliu ir man gera būti šalia. Aišku, kenčiu labai. Ir nebelabai tikiu kad kas pasikeis. Bet nesinori palikti. Man dažnai pačiai atrodo, kad jis to nori. Buvome išsiskyrę, bet po mėnesio parbėgo ir prašė susitaikyt.

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/20 15:53:09 15:53:09

Varge tu varge... Negi tu manai, kad galima kurti seima su zmogum, kuriam netinka tavo charakteris, kuris nenori apkabinti... Ir cia dar vaiku nera, rutina dar neisismelke... Ka tu darysi, kai paskutinius meiles trupinelius uzgos nuovargis, vaikai, namu rupesciai, rutina? Nori paskui skirtis ir likti su mazais vaikais, o po to skustis, kad joks kitas taves su vaiakis nenori imti? Pagalvok, oi pagalvok gerai...

Gabuciukas

G

71 įrašai

2011/06/20 16:10:03 16:10:03

Svečias: Varge tu varge... Negi tu manai, kad galima kurti seima su zmogum, kuriam netinka tavo charakteris, kuris nenori apkabinti... Ir cia dar vaiku nera, rutina dar neisismelke... Ka tu darysi, kai paskutinius meiles trupinelius uzgos nuovargis, vaikai, namu rupesciai, rutina? Nori paskui skirtis ir likti su mazais vaikais, o po to skustis, kad joks kitas taves su vaiakis nenori imti? Pagalvok, oi pagalvok gerai...

As visa tai labai gerai suprantu, pati sau nelinkiu tokios ateities. Bet vis kirba mintis, o gal? gal viskas pasikeis?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume