Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Seimos psichologas

Seimos psichologas

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2013/04/11 19:40:54 19:40:54

[quote="be saibu"]Geras klausimas. Ačiū.

Nežinau kaip kitų žmonių gyvenime, manajame toks laikas, kai su žmogumi galiu BŪTI. Ir to pakanka.
Labiau norisi dalintis nei gauti.
Realybėje (ne forume) keliauju ten kur renkasi labiausiai atstumti, nusivylę gyvenimu.

Jei gali būti tarp žmonių ir dalintis - tai jau didelis žingsnis į priekį. Tačiau būti vien tik toje aplinkoje nereikėtų. Į dienotvarkę, jei yra galimybės ir leidžia sveikatą, įtrauk punktą- sportas. Sėkmės ir stiprybės.

Be saibu

B

623 įrašai

2013/04/12 06:14:15 06:14:15

Sportuojam, kultūrinames skaitom knygas ir kartais varnas šaudau. Kartais sąmoningai renkuosi BŪTI tyloje.
Labaivairuojanti, sakyk man, na iš kur toks noras spėlioti?!
(sakydamas, gyvenimu nusivylusius turėjau galvoje potencialius savižudžius)

ir tau sėkmės

s. chrienas

S

7 įrašai

2013/04/12 07:46:02 07:46:02

svetlana:
s. chrienas:
O jūs siulote mažochizmą: "man bloga su juo/ja, bet aš pakentėsiu, kentėsiu tiek kiek reikės, kad ir visą gyvenimą". Tik prisiminkime , jog gyvenimas praeina, ir jei jame nebuvo nieko šviesesnio santuokoje išskyrus ginčus, piktumus, nesutarimus, labai liūdna palikti šį pasaulį. Nėra ką į kelionę įsidėti.

Jei nera melo ir slapukavimo , kurie gimdo nepasitikejima, rustybe ir galiausiai neapykanta ,tai gincai ir piktumai santykiuose yra visiskai normalus dalykai. Na, kai jie buna kasdien, tada jau problema kuria reikia spresti, bet kai nezinai kaip, tada atrodo, kad su kitu zmogum tu problemu nebeliks. Ir taip galetu atsitikti, bet... As nekaltas, aplinka kalta. Man bloga su juo ar su ja, o gal istiesu man labiau bloga su paciu savim? Beje, auksciau aprasyta situacija man atrodo butent tokia. Gali pabegti nuo vilko, bet nuo saves nepabegsi.

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/12 08:02:35 08:02:35

O dar pabėgęs nuo vilko gali ir ant meškos pataikyti

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/12 08:04:48 08:04:48

be saibu: Sportuojam, kultūrinames skaitom knygas ir kartais varnas šaudau. Kartais sąmoningai renkuosi BŪTI tyloje.
Labaivairuojanti, sakyk man, na iš kur toks noras spėlioti?!
(sakydamas, gyvenimu nusivylusius turėjau galvoje potencialius savižudžius)

ir tau sėkmės

šaunu, vadinas nėra to blogo, kas neišeitų į gerą

Be saibu

B

623 įrašai

2013/04/12 13:59:13 13:59:13

Senas Chriene. Mes nei vienas nežinome kaip spręsti ar spręsim problemas. Todėl, kad nežinom kokios bus problemos.
Kartais net per daug gerai apie save manom.

Man atrodo dar kiek kitaip.

Kiek pamenu Maslow poreikių piramidėje save dovanojanti meilė yra piramidės ašigalis.
Kai kurie žmonės mano, kad kažkuriuos poreikius gali išpildyti sutuoktinis.
Kai kurie net sąmoningai savo gyvenimo atsakomybę, norus, tikslus, siekius, svajones, (ir tt) permeta kitiems.
O kur dar nebylus poreikiai. (kažko trūksta bet nežinai ko?)
Seks nusivylimas.
O kartais tiek žmonės "atsiduoda" sutuoktiniui, kad pamiršta save.

[url:36ecyl5p]http://www.youtube.com/watch?v=lGFkDp-DYc0[/url:36ecyl5p]

"Atpratau nuo jo meilės, atpratau nuo jo dėmesio, anksčiau verkdama ir besiskųsdama tiesiog buvau užmiršusi,kad jis nėra mano pasaulis, kad pasaulio ribos kur kas platesnės. Šiuo metu tik sėdžiu ir stebiu kaip mano metai eina na..., o aš nieko nedarau. Čia tik laiko klausimas,kada pagaliau stosiu ant dviejų kojų ir žengsiu pirmus žingsnius...."

Kol nieko nedarai.
John ir Stasi Eldredge „Žavingoji"

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/12 19:07:28 19:07:28

"Kai kurie žmonės mano, kad kažkuriuos poreikius gali išpildyti sutuoktinis. "

Neįsivaizduoju santuokos, kurioje nei vienas neišpildo sutuoktinio poreikių. Štai tada ir gaunasi - tu sau, aš sau. Nusisukus vienam nuo kito ir tenkinant tik savo poreikius nebelieka bendrumo.

Be saibu

B

623 įrašai

2013/04/13 04:58:17 04:58:17

Pvz. Kokiu?

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/13 05:20:28 05:20:28

Be saibu: Pvz. Kokiu?

Gal geriau pats pavardink poreikius, kurie ne bendri, ne bendram tikslui, neskaitant asmeninio hobio, kažkurio užsiėmimo. Aš matau šeimoje tik bendrumą, gal jau vien todel, kad pati augau šeimoje, kur visi poreikiai buvo bendrume, neskaitant smulkmenų, ir nors tėvai pragyveno nepažinę nei Maslovo, nei piramidės, bet išgyveno iki mirtis išskyrė.

Be saibu

B

623 įrašai

2013/04/13 09:53:50 09:53:50

Oho, nieko nezinau apie tavo seneliu ir tevu seimos pamatus.

Viu pirma kas yra bendra.
Bendra mums pvz. Uzsitikrinti sauguma.
Man bus saugu kai.... . Tau bunsaugu kai .... . S. Chrienui bus saugu kai... .
Buti pripazintam, kai...
Buti mylimam ...
Save realizuoti...
Ir tt
Tai mums bendra, bet tai nereiskia, kad sitai turi issipildyti seimoje.
Seima yra kuriama. Jai teks daugiau atiduoti, nei is jos pasiimti.
Seima nera sajunga, seima yra vienybe.
Bendras tikslas tai ir yra vienybe.
Vienybe kame?!
Man tai ... Tau tai ... S. Ch. Tai ... Tavo seneliams tai ...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume