Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Moteris P

Moteris P

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/10 17:28:58 17:28:58

Galbut pasikartosiu, galbut kazkam priminsiu jusu situacija, galbut saulauksiu kitokio paziurio, kaip sakant ' is sono'...
Trumpai drutai, situacija tokia, kad vaikinas, kuris iniciavo musu pazinti ir tolimesni bendravima, ilgainiui pasirode esantis ne toks jau ir demesi rodantis, o galima sakyti perdetai santurus...Nuolatos reikia tempti uz liezuvio ar bandyti isprovokuoti pasakyti kazka man palankaus ar meilaus, o ne daznai sulaukti absurdiskos reakcijos " nu va"...Situacija darosi ilgainiui kvaila, nes "tampomes " beveik tris menesius ir progreso nelabai matyti...eilini kart stengiantis graziai issiaskinti tokio man neiprasto elgesio priezastis ir uzsiminus apie egzistuojancius ' mes' vaikinas pareiske, kad sis klausimas dar nera iki galo aiskus , bet man pasiutus del santykiu neiskumo teige ,kad tai ir ne siaip ' pramogavimas'...logikos nerasta ar ne:) Esu pavargusi nuo nuolatinio " visados, kaip pirma karta ", nes apkabinimu, buciniu, siltu zodziu nelabai rasta... is kitos puses bunant dviese situacija pasitaiso, gimtadieniai neuzmirsti, geliu esu gavusi..Manau priejau liepto gala ir nezinau kaip toliau elgtis, nors vaikinas teige ,kad yra santurus ir kartais tiesiog burna ' uzsiklijuoja"...Gal padetumete pasidalindami ispudziais kaip cia galetu buti is tiesu, nes manau ,kad atejo metas kazkokiam sprendimui...

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/10 19:57:48 19:57:48

Buvo man tokia situacija. Nedrąsus. Bet kažkaip įsidrąsino truputį, parodžiau savo jausmus jam. Bet santūrokas taip ir liko. Jis mėgo kad labiau aš švelnumą jam parodyčiau, pabučiuočiau ir tt. Jį buvo ankstesnė ilgametė patirtis atbaidžiusi nuo švelnumo ir iniciativos rodymo.

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/10 20:00:09 20:00:09

Svečias: Galbut pasikartosiu, galbut kazkam priminsiu jusu situacija, galbut saulauksiu kitokio paziurio, kaip sakant ' is sono'...
Trumpai drutai, situacija tokia, kad vaikinas, kuris iniciavo musu pazinti ir tolimesni bendravima, ilgainiui pasirode esantis ne toks jau ir demesi rodantis, o galima sakyti perdetai santurus...Nuolatos reikia tempti uz liezuvio ar bandyti isprovokuoti pasakyti kazka man palankaus ar meilaus, o ne daznai sulaukti absurdiskos reakcijos " nu va"...Situacija darosi ilgainiui kvaila, nes "tampomes " beveik tris menesius ir progreso nelabai matyti...eilini kart stengiantis graziai issiaskinti tokio man neiprasto elgesio priezastis ir uzsiminus apie egzistuojancius ' mes' vaikinas pareiske, kad sis klausimas dar nera iki galo aiskus , bet man pasiutus del santykiu neiskumo teige ,kad tai ir ne siaip ' pramogavimas'...logikos nerasta ar ne:) Esu pavargusi nuo nuolatinio " visados, kaip pirma karta ", nes apkabinimu, buciniu, siltu zodziu nelabai rasta... is kitos puses bunant dviese situacija pasitaiso, gimtadieniai neuzmirsti, geliu esu gavusi..Manau priejau liepto gala ir nezinau kaip toliau elgtis, nors vaikinas teige ,kad yra santurus ir kartais tiesiog burna ' uzsiklijuoja"...Gal padetumete pasidalindami ispudziais kaip cia galetu buti is tiesu, nes manau ,kad atejo metas kazkokiam sprendimui...

pagal jusu apibudinima, tarsi viskas aisku: jis susidomejo, iniciavo pazinti ir bendravima, bet laikui begant, atrodo, kad jis kad nerado jumyse to, ko tikejosi, tiesiog neatsirado gilesni jausmai. Negi geriau butu, kad "makaronus kabintu"?
Virtuali pazintis?

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/10 21:42:49 21:42:49

[quote:mqek8ov0] pagal jusu apibudinima, tarsi viskas aisku: jis susidomejo, iniciavo pazinti ir bendravima, bet laikui begant, atrodo, kad jis kad nerado jumyse to, ko tikejosi, tiesiog neatsirado gilesni jausmai. Negi geriau butu, kad "makaronus kabintu"?
Virtuali pazintis? [/quote:mqek8ov0]

Tiesos tame gali buti, nors tarkim buvau suteikusi galimybiu issakyti ( velgi kazkokiu jausmu tema inicijuota manes pacios... ),kas jo manymu manyje ar mano elgesyje blogai, kad nebuciau viena nepatenkinta, taciau nieko neivardino...galu gale logikos truksta tame,kad mes leidziame sitiek laiko kartu, nors tarkim jis nerado manyje kazko ko ieskojo ne, pazintis buvo reali draugu kompanijoje, po kurios jis ieskojo mano numerio, ikalbinejo susitikti ir t.t.

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/11 22:41:37 22:41:37

Arba jis skaistus arba turejo viena pana ilga laika.Manau tau reketu ji gerai parurinti iskart jam protas prablaives ir viskas bus aisku ir apsispres ko nori.

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/12 05:58:17 05:58:17

Jo, dabar svarbiausia ruri - ruri! Ir tai vadinama meile? Vaikų darželis, ne daugiau.

Praeivė

P

63 įrašai

2011/05/13 19:41:13 19:41:13

Svečias: [quote:2f95i3ri] pagal jusu apibudinima, tarsi viskas aisku: jis susidomejo, iniciavo pazinti ir bendravima, bet laikui begant, atrodo, kad jis kad nerado jumyse to, ko tikejosi, tiesiog neatsirado gilesni jausmai. Negi geriau butu, kad "makaronus kabintu"?
Virtuali pazintis?

Tiesos tame gali buti, nors tarkim buvau suteikusi galimybiu issakyti ( velgi kazkokiu jausmu tema inicijuota manes pacios... ),kas jo manymu manyje ar mano elgesyje blogai, kad nebuciau viena nepatenkinta, taciau nieko neivardino...galu gale logikos truksta tame,kad mes leidziame sitiek laiko kartu, nors tarkim jis nerado manyje kazko ko ieskojo ne, pazintis buvo reali draugu kompanijoje, po kurios jis ieskojo mano numerio, ikalbinejo susitikti ir t.t.[/quote:2f95i3ri]

gal jusu draugas tiesiog intravertas? jie ilgai neatsiskleidzia ir nekalba apie jausmus

Moteris P

M

1 įrašai

2011/05/15 14:30:38 14:30:38

Draugas suprato,kad jam yra svarbesniu reikalu ir pasiule viska baigti aciu visiem uz nuomones

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/15 15:06:15 15:06:15

iskart kai pamatet,kad netinkat vienas kitam ir reikia viska baigti,o ne tampytis ir gaisti laika.Nes kuo daugiau tampaisi,tuo daugiau nesamoningu klausimu pasistoja.O cia ir taip aisku,kad jam taves nereikejo.

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/15 20:35:50 20:35:50

Svečias: iskart kai pamatet,kad netinkat vienas kitam ir reikia viska baigti,o ne tampytis ir gaisti laika.Nes kuo daugiau tampaisi,tuo daugiau nesamoningu klausimu pasistoja.O cia ir taip aisku,kad jam taves nereikejo.

Is dalies sutinku, tik kad pradziu jis man net nepatiko, o veliau atrodė viskas atvirkščiai nei sakai, mūsų nuomones, laisvalaikis,pomėgiai, skoniai sutapo kaip niekad ... Tik kad aš buvau 100 kart emocingesne ir to paties laukdavau is jo. Bet taikiausi visaip kai ismanydama prie jo ir štai turime rezultatą..gaila, kad neatėjo jis anksciau

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume