Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Neįprastas vyro elgesys

Neįprastas vyro elgesys

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/02 19:08:58 19:08:58

svetlana:
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Tai kad ne tik vienuoles bet ir vaikus iki paauglystes skaityti kaip sergancius.

[color=#000080:1zn1c1vv]Cia kazkaip kaip su sunim, gavo viena karta, tai kiekviena karta turi suleisti, kitaip stogas nuvaziuoja.[/color:1zn1c1vv]
Negavo nereik.

Tai jusu postas apie sunis Jis uzkliuvo ir man tame tarpe.
Atsakysiu jums ka radau cia asmenisko (klausete). Laikiausi kazkada tos nuomones, kad seksas desimtaeilis, o sielos reikalai pirmaeiliai. Mano santuoka del to isiro. Dabar teko smarkiai kovoti del antrosios. Nuomone pakeiciau - dabar neatskiriu kuno nuo dvasios. Is tikruju klydau kadaise ir galbut noreciau apsaugoti nuo tokios klaidos kitus...Utopiskas noras gal, bet...

jei užkliuvo, tikėtina, kad ir dabar turėtų būti dėl sekso problemų. Man šis komentaras neužkliuvo. Žmogus parašė komentarą. Na ir kas. Nar ir nieko

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/05/02 19:21:34 19:21:34

svetlana:
Atsakysiu jums ka radau cia asmenisko (klausete). Laikiausi kazkada tos nuomones, kad seksas desimtaeilis, o sielos reikalai pirmaeiliai. Mano santuoka del to isiro. Dabar teko smarkiai kovoti del antrosios. Nuomone pakeiciau - dabar neatskiriu kuno nuo dvasios. Is tikruju klydau kadaise ir galbut noreciau apsaugoti nuo tokios klaidos kitus...Utopiskas noras gal, bet...

svetlana manau jūs netaip supratot pati komentarą, nemanau, kad norėta kažką su kažkuo sulyginti. Aš sakyčiau esmė būtų, kad niekas dar nuo sekso stokos nenumirė, o visa kita jau individualu, kam ir kiek seksas svarbus ar išvis nesvabus.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/05/02 19:29:39 19:29:39

deepsorrow:
svetlana:

svetlana manau jūs netaip supratot pati komentarą, nemanau, kad norėta kažką su kažkuo sulyginti. Aš sakyčiau esmė būtų, kad niekas dar nuo sekso stokos nenumirė, o visa kita jau individualu, kam ir kiek seksas svarbus ar išvis nesvabus.

Nenumire zmoniu, bet kiek santuoku, santykiu numire. O tas komentaras apie sunis vienareiksmiskas, kaip ji dar kitaip suprasti. Mes gamtos dalis, tad viskas teisinga.
Gerai, kad temos autorei viskas issisprende , tikiuosi

Svetlana

S

980 įrašai

2011/05/02 19:32:08 19:32:08

Svečias: jei užkliuvo, tikėtina, kad ir dabar turėtų būti dėl sekso problemų.

Jau seniai nebera problemu. Bet skyrybos palieka prisiminima tam tikra, kuris po tokiu komentaru atgyja...

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/05/02 19:47:37 19:47:37

svetlana: Atsakysiu jums ka radau cia asmenisko (klausete). Laikiausi kazkada tos nuomones, kad seksas desimtaeilis, o sielos reikalai pirmaeiliai. Mano santuoka del to isiro. Dabar teko smarkiai kovoti del antrosios. Nuomone pakeiciau - dabar neatskiriu kuno nuo dvasios. Is tikruju klydau kadaise ir galbut noreciau apsaugoti nuo tokios klaidos kitus...Utopiskas noras gal, bet...

O as Jums galiu atsakyti priesingai. Kad "n" poru kuriuose sekas kazkoks yra, bet santuokos is esmes jau mirusios.
Pati prisimink ant kokio pagrindo statomas namas, ant uolos! ne ant smelio!

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/02 20:07:58 20:07:58

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
svetlana: Atsakysiu jums ka radau cia asmenisko (klausete). Laikiausi kazkada tos nuomones, kad seksas desimtaeilis, o sielos reikalai pirmaeiliai. Mano santuoka del to isiro. Dabar teko smarkiai kovoti del antrosios. Nuomone pakeiciau - dabar neatskiriu kuno nuo dvasios. Is tikruju klydau kadaise ir galbut noreciau apsaugoti nuo tokios klaidos kitus...Utopiskas noras gal, bet...

O as Jums galiu atsakyti priesingai. Kad "n" poru kuriuose sekas kazkoks yra, bet santuokos is esmes jau mirusios.

uztai ir mirusios, kad seksas "kazkoks"
tu tik patvirtinai svetlanos teigini

C

1075 įrašai

2011/05/02 20:17:38 20:17:38

Svečias: tu tik patvirtinai svetlanos teigini

nieko as netvirtinau. Reiktu tik sekso dar ir kitur jo yra. O kad suzinoti koks tas kazkoks kuris patiktu reik isileisti zmogu giliai i savo vidu. Ir cia nebeuztenka pasakyti "noriu suniuku"

Svetlana

S

980 įrašai

2011/05/02 20:56:16 20:56:16

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:

Nesigincysiu, mano, o ir daugumos pazistamu issiskyrusiu poru patirtis yra tokia. Seksas akivaizdziai laiko zmones kartu, bet gali buti ir priesingai.

C

1075 įrašai

2011/05/02 21:32:41 21:32:41

"To­dėl kaip tik no­rint op­ti­mi­zuo­ti sek­su­a­li­nį ma­lo­nu­mą svar­bu ne­izo­liuo­ti ir ne­de­zin­teg­ruo­ti sek­su­a­lu­mo, iš­plė­šiant iš mei­lės ir nužmo­gi­nant. Vis dėl­to ne­tu­rė­tu­me pa­mirš­ti: šitaip nužmo­gi­nus sek­su­a­lu­mą, jis ne­ga­li išsyk tap­ti žmo­giškas, pir­ma jį rei­kia sužmo­gin­ti. Kad bū­tų aiš­kiau, pri­si­min­si­me po­rą są­vo­kų, už ku­rias esa­me dė­kin­gi Freu­dui: jis sky­rė „po­trau­kio tiks­lą“ ir „po­trau­kio ob­jek­tą“. Pa­aug­lys­tė­je, kai pra­si­de­da sek­su­a­lu­mo siau­res­ne žodžio pras­me rai­da ir bren­di­mas, „po­trau­kio tiks­lu“ tam­pa su­si­kau­pu­sios sek­su­a­li­nės įtam­pos iškro­va, tai­gi iškro­va, anaip­tol ne­bū­ti­nai pa­sie­kia­ma sek­su­a­li­niu ak­tu, – tam tin­ka ir mas­tur­ba­ci­ja. Tik vė­les­nė­je sek­su­a­li­nės rai­dos ir bren­di­mo pa­ko­po­je pri­si­de­da „po­trau­kio ob­jek­tas“, dai­ro­ma­si part­ne­rio, tinkamo ir at­si­duo­dančio sek­su­a­li­niam ak­tui, ko­kio nors part­ne­rio, – tam tin­ka ir pros­ti­tutė.

Aišku, kad čia sek­su­a­lu­mas dar ne­pa­sie­kė iš­ties žmo­giš­ko mat­mens, ne­bu­vo vi­siškai sužmo­gin­tas; mat žmo­giška­ja­me mat­me­ny­je part­ne­ris ne­tam­pa ob­jek­tu, jis išlie­ka sub­jek­tas, ir pir­miau­sia ne­ga­li bū­ti nau­do­ja­mas vien kaip prie­mo­nė tiks­lui – pa­ten­kin­ti ins­tink­tus ar pa­tir­ti ma­lo­nu­mą! Sa­vai­me su­pran­ta­ma, tai ne­pa­nei­gia ma­lo­nu­mo, priešin­gai, ma­lo­nu­mas juo­lab at­si­ran­da kaip tik ta­da, kai jis žmo­gui ne­rū­pi.

Kas nu­tin­ka, kai sek­su­a­li­nė žmo­gaus rai­da įstrin­ga ties pir­ma ar an­tra pa­ko­pa ar­ba įvyks­ta re­gre­si­ja į ku­rią nors iš jų? Kol žmo­gus te­bė­ra pir­mo­je pa­ko­po­je ir ti­ki­si iš­si­vers­ti at­lik­da­mas „sek­su­a­li­nį ak­tą“ be po­trau­kio ob­jek­to, jis pa­si­tel­kia ona­niz­mą – ir jam rei­kia por­nog­ra­fi­jos. Ne­peržen­gus ant­ros pa­ko­pos fik­sa­ci­ja pa­si­reiškia ne­tvar­kin­gais ly­ti­niais san­ty­kiais – ir pri­rei­kus pa­si­tel­kia­ma pros­ti­tucija.

Va­di­na­si, ir por­nog­ra­fi­jos, ir pros­ti­tucijos po­rei­kį, net ir pro­mis­kui­te­to po­rei­kį tu­ri­me diag­no­zuo­ti kaip psi­cho­sek­su­a­li­nio at­si­li­ki­mo simp­to­mus. Ta­čiau sek­su­a­li­nė pra­mo­gų in­dust­ri­ja sten­gia­si, kad jie bū­tų gar­bi­na­mi kaip „pro­gre­sy­vūs“. Švie­ti­mo in­dust­ri­ja ir­gi pri­si­de­da, skelb­da­ma ka­rą veid­mai­nys­tei, ta­čiau sa­vo ruožtu veid­mai­niau­ja, gar­siai pro­pa­guo­da­ma lais­vę nuo cen­zū­ros ir nu­ty­lė­da­ma tik­rą­jį sie­kį: lais­vę da­ry­ti biz­nį ir pel­ny­tis.

Sa­kė­me, kad žmo­giš­ka­sis sek­su­a­lu­mas nu­žmo­gi­na­mas pik­tnaudžiau­jant juo vien kaip prie­mo­ne pa­tir­ti ma­lo­nu­mą. Vis dėl­to ne mažiau pik­tnaudžiau­ja­ma ir lai­kant sek­su­a­lu­mą vien dau­gi­ni­mo­si prie­mo­ne (amerikiečiai ski­ria rec­re­a­tio­nal sex ir proc­re­a­tio­nal sex)., užuot lai­kius jį tuo, kuo jis yra: mei­lės iš­raiš­ka. Kaip tik to­ji re­li­gi­ja, ku­ri Die­vą tie­siog api­brė­žia kaip mei­lę, tu­rė­tų bū­ti ap­dai­res­nė ex cat­hed­ra skelb­da­ma, kad san­tuo­ki­nė ben­drys­tė ir mei­lė pra­smin­gos tik ta­da, kai tar­nau­ja gi­mi­nės pra­tę­si­mui. Šiaip ar taip, ši žinia bu­vo pra­dė­ta skelb­ti, kai san­tuo­ka iš mei­lės te­bu­vo išim­tis, be to, įpras­tas reiški­nys bu­vo didžiu­lis kū­di­kių mir­tin­gu­mas. Šian­dien su­si­du­ria­me vei­kiau su prie­šin­gu reiš­ki­niu, gy­ven­to­jų skai­čiaus spro­gi­mu. Ir šian­dien tu­ri­me „tab­le­tę“. Ji ga­li pri­si­dė­ti sužmo­gi­nant sek­su­a­lu­mą, išlais­vin­da­ma jį: tik sa­va­no­riškai ir tik lai­ki­nai pa­si­tel­kia­mas gi­mi­nės pra­tę­si­mui, iš­va­duo­tas iš prie­var­ti­nės tar­nys­tės gi­mi­nės pra­tę­si­mui, sek­su­a­lu­mas išlais­vi­na­mas tam, kad vai­ni­kuo­tų mei­lę."
[url:qo6snotb]http://www.bernardinai.lt/straipsnis/2011-03-13-viktor-frankl-mei-le-ir-sek-sas/59440[/url:qo6snotb]

C

1075 įrašai

2011/05/02 21:40:18 21:40:18

Ir supratus kas cia parasyta, vis tiek jiems dviems bus reikalinga kryptis.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume