Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → ko laukti is siu santykiu?

ko laukti is siu santykiu?

ledicristal

L

6 įrašai

2011/04/26 22:43:19 22:43:19

labukas ka tik prisijungiau prie tinklalapio ir nekantrauju gauti Jusu patarimu neseniai susipazinau su siek tiek vyresniu vaikinu, mes draugaujame apie 3 menesius, musu santykiai, bendravimas isoriskai atrodo puikus, taciau per visa ta laika kai esame kartu tebuvo keletas normaliu pasimatymu, matomes dazniausia karta per savaite, dazniausiai velyvu metu, nes jis nuolatos dirba, taciau sako, jog mane labai brangina ir kalba apie ateiti kartu, musu pokalbiai visuomet atviri ir be tabu, bendravimas yra pirmoje vietoje, stengiames vis labiau pazinti vienas kita,rupintis vienas kitu, taciau man truksta demesio, nezinau kaip elgtis, kartais norisi leist jam pailseti, kartais norisi papriekaistaut, kad niekuomet neatsisako darbu del manes... kitavertus, kaip zinoti, jog as jam esu tik meiluze? nes i namus dar ne karto nepasikviete... visuomet jis turi alibi ka veikia, ne karto jo neprigavau, ne karto mano pasitikejimo jis nesulauze, bet jauciu, kad yra kazkas, ko dar nezinau. nenoriu nuolat buti nepatikli ir nepasitikinti, ko verti santykiai be pasitikejimo, taciau taip pat nenoriu likti naivi.. idomi butu Jusu nuomone, kaip issiaiskinti vaikino siekius? ar gali vyras buti totalus darboholikas ir galvoti, jog jo moteris aprupinta gali buti ir be demesio? kaip ji patikrinti zodziais? kaip issiaiskinti ar isvis jam rupiu? perskaiciau nemazai psichologines literaturos apie vyriska santykiu suvokima, taciau atsakymo gauti nepavyko, su juo rodos dar siek tiek anksti kalbeti apie santykiu rimtuma, nes po triju menesiu dar ne pati negaliu spresti ar jis tikrai tas vienintelis, o jis turbut manes taip pat dar nelaiko savo vienintele, taciau nesinori gyventi po paslapties sydu, kai jau pajutau siek tiek stipresnius jausmus

cia tas draugas kuris

C

97 įrašai

2011/04/27 07:03:12 07:03:12

ledicristal: bet jauciu, kad yra kazkas, ko dar nezinau. nenoriu nuolat buti nepatikli ir nepasitikinti, ko verti santykiai be pasitikejimo, taciau taip pat nenoriu likti naivi.. idomi butu Jusu nuomone, kaip issiaiskinti vaikino siekius?

Knygoje Zavingoji, manau viskas atsakyta.

ieva

I

96405 įrašai

2011/04/27 07:40:24 07:40:24

Lauk pagerėjimo arba naktį, jam užmigus, įmontuok į smegeninę čipsą ir sužinosi jo tikruosius ketinimus, kitaip būsi priversta melžti ir taip skurdų LTU biudžetą - apvaginėti kaimynus.

Vandenėė

V

37 įrašai

2011/04/27 12:05:44 12:05:44

Patarciau nieko nesitiketi, nes pats faktas, kad susitinkate syki savaiteje, jau parodo kiek smarkiai jam esi "brangi". Jei vaikinas yra su rimtais ketinimais, jis nuo pat pazinties pradzios nores kuo daugiau praleisti laiko kartu, pristatys draugams ir pan.

Vaivita

V

290 įrašai

2011/04/27 16:08:16 16:08:16

Pritariu Vandenei Jei zmogui tikrai patinki ir tu jam esi brangi,tai jis tikrai nenores taves matyti tik karta per savaite... Buvo ir man toks atvejis,kai vaikinas su manim susitikti noredavo tik velu vakara... Tipo diena ir vakare jis labai uzimtas,neturi laiko,o gali tik velyva vakara... Tuo metu buvau jauna ir kvaila,ir tikejau,jog jis tikrai uzimtas... Taip mes bendravom apie 2 menesius... Na tai ir musu tokia pazintis baigesi tuo,kad as ji viena grazia diena pamaciau mieste su moterim ir vaiku... Tad,mano nuomone,toks jo elgesys nieko gera nezada. Aisku,buna ir isimciu,negaliu taip teigti,kad jis tave apgaudineja ir pan.,bet,kaip kiekvienas zinome,tu isimciu is taisykles buna tik viena arba dvi... Todel labai daug rizikos,jog sis zmogus tau meluoja...

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/04/27 16:20:49 16:20:49

Ir tu nežinai ar jis tau vienintėlis, ir jis galbūt dar nėra įsitikinęs... Tai ko čia skubėti ir į namus kviesti? Kartais tie santykiai, kurie labai greit įsiplieskia, labai greit ir perdega...
Tikrai gal žmogus darbštus ir šiuo metu labai užsiėmęs ir dėl tos, kuri, dar neaišku, kuo pataps, dabar mesti viską?
Skubos darbą velnias renka, mergaite...
Palik viską savieigai, neskubink įvykių,tik būk atidi ir viskas susiklostys taip, kaip lemta. Dar negimė toks, kuris sugebėtų kiekvienų besikuriančių santykių tėkmę ir baigtį numatyti...

ieva

I

96405 įrašai

2011/04/27 16:44:45 16:44:45

ledicristal: labukas ka tik prisijungiau prie tinklalapio ir nekantrauju gauti Jusu patarimu neseniai susipazinau su siek tiek vyresniu vaikinu, mes draugaujame apie 3 menesius, musu santykiai, bendravimas isoriskai atrodo puikus, taciau per visa ta laika kai esame kartu tebuvo keletas normaliu pasimatymu, matomes dazniausia karta per savaite, dazniausiai velyvu metu, nes jis nuolatos dirba, taciau sako, jog mane labai brangina ir kalba apie ateiti kartu, musu pokalbiai visuomet atviri ir be tabu, bendravimas yra pirmoje vietoje, stengiames vis labiau pazinti vienas kita,rupintis vienas kitu, taciau man truksta demesio, nezinau kaip elgtis, kartais norisi leist jam pailseti, kartais norisi papriekaistaut, kad niekuomet neatsisako darbu del manes... kitavertus, kaip zinoti, jog as jam esu tik meiluze? nes i namus dar ne karto nepasikviete... visuomet jis turi alibi ka veikia, ne karto jo neprigavau, ne karto mano pasitikejimo jis nesulauze, bet jauciu, kad yra kazkas, ko dar nezinau. nenoriu nuolat buti nepatikli ir nepasitikinti, ko verti santykiai be pasitikejimo, taciau taip pat nenoriu likti naivi.. idomi butu Jusu nuomone, kaip issiaiskinti vaikino siekius? ar gali vyras buti totalus darboholikas ir galvoti, jog jo moteris aprupinta gali buti ir be demesio? kaip ji patikrinti zodziais? kaip issiaiskinti ar isvis jam rupiu? perskaiciau nemazai psichologines literaturos apie vyriska santykiu suvokima, taciau atsakymo gauti nepavyko, su juo rodos dar siek tiek anksti kalbeti apie santykiu rimtuma, nes po triju menesiu dar ne pati negaliu spresti ar jis tikrai tas vienintelis, o jis turbut manes taip pat dar nelaiko savo vienintele, taciau nesinori gyventi po paslapties sydu, kai jau pajutau siek tiek stipresnius jausmus

Čia ir durnam aišku,kad netvarkoje.Taip nebūna ir pati tą jauti.Mano vaikinas darboholikas,bet bet kokiu atveju randa laiko kiekvieną dieną nors ir trumpam pamatyti.Nes kitaip jis negali.

ieva

I

96405 įrašai

2011/04/27 17:42:29 17:42:29

Ne visai aiskiai parasei. Pas save nekviecia, o pas tave i namus ir i lova lipa?
Vienas is paprasciausiu budu patikrinti- paskambineti jam vakarais, savaitgaliais ir paziureti, ar gali bet kada atsiliepti, kalbeti.
Atvirai pasakius, man atrodo, jis vedes, o jei ir ne, tai tik nemokamo sekso ieskotojas.
Ar bent iseinat kur i viesuma? Vede labai bijo eiti i teatrus

ieva

I

96405 įrašai

2011/04/27 18:12:56 18:12:56

Oi, patikėkite, čia tokių nemokamo sekso medžiotojų labai daug.

Kirkė

K

10 įrašai

2011/04/27 18:16:47 18:16:47

Vandenėė: Patarciau nieko nesitiketi, nes pats faktas, kad susitinkate syki savaiteje, jau parodo kiek smarkiai jam esi "brangi". Jei vaikinas yra su rimtais ketinimais, jis nuo pat pazinties pradzios nores kuo daugiau praleisti laiko kartu, pristatys draugams ir pan.

kam vaikinui rimti ketinimai, kai pati panelė dar nežino ko nori? Panelė kol kas tik seksu užsiima

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume