Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → kaip gyventi toliau?

kaip gyventi toliau?

mariuxas73

M

48 įrašai

2011/04/24 13:10:23 13:10:23

sveiki as jau rasiau anksciau,kad mano zmona nori skirtis.vakar suzinojau visa tiesa.as visalaik galvojau,kad yra 3,bet ji tikino kad nieko nera.o tiesa tokia,kad tas pats zmogus,kur norejo ji skirtis pries 2.5 metus ir dabar yra,bet situacija yra visai kita.as snekejau ,su jo bendradarbiu ir jis atskleide visa ties.kad ji dabar rasineja jam zinutes,o jis visai nieko nenori pradeti su ja,kad ji visai nereikalinga ir kad jie darbe juokesi is jos.as vakar nuvazevau pas ja ir viska papasokojau,kad as viska zinau ir del ko tu nenorejai taikytis ir nieko pabandyti.man jos labai gaila.ir kai ji sakydavo,kad ji nori pabuti viena 2-3 menesius tai supratau del ko ji taip elgesi,kad as liksiu atsarginis varijantas.as jai viska pasakiau,bet ji viska neigia.bet tiesa yra tokia.isarde seima ir del nieko.dabar nezinau kaip elktis ir kaip toliau gyvent.as ja labai myliu,bet nera noro su tokia zmona kazka ir galvoti,kai tave izduoda su kitu ir dar pati apsigauna.dabar jai turetu labai but sunku ir didele sarmata.nezinau,jeigu taip atsitiktu ir jeigu ji ateitu prasyt atleidimo,kaip man pasakyt,kad su ja nenori gyvent daugiau.as zinau kad sutiksiu gryzt pas ja,nes labai gaila jos ir dukros.ir kad mane mane isvare is namu ir kad daug skausmingu zodziu pasake as ja vistiek myliu.kaip geriau pasielkti?

dffg

D

3 įrašai

2011/04/24 13:37:49 13:37:49

o ka cia tu gali spresti? tai ji arba jie sprendzia.
iseis, issiskirs... negyvens del kurio paliko... buna ir taip. o buna, kad labai gerai gyvena.
o tavo skausmas yra tavo skausmas.
kas patyre, gali uzjausti ir paguosti, bet padeti nieko niekas cia negali.
gyvenime visada buna pusiausvyra: kazkam gerai, vadinasi kazkam blogai.
geriau kad butum tarp tu kuriam yra geriau.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/04/24 18:06:41 18:06:41

mariuxas73: as ja labai myliu,bet nera noro su tokia zmona kazka ir galvoti,kai tave izduoda su kitu ir dar pati apsigauna.kaip man pasakyt,kad su ja nenori gyvent daugiau.

Jusu zodziuose ir yra atsakymas.
Laukite,kas persvers:meile ar nenoras? Buvote jai atsarginis variantas. Jei jus tokia padetis tenkina - ka gi, bukite juo ir toliau. Kas iesko, tas randa, gal vel horizonte bus kadidatas...Rinkites. Niekas ezino kaip bus, tik jusu siela zino ko jai reikia.

mariuxas73

M

48 įrašai

2011/04/24 18:25:04 18:25:04

dar kaika suzinojau,visi pazystami zinojo kas buvo pries 2.5 metu,ir sake kad ji nuvazevo pas ji,o jis yra is latvijos ir sake,kad jai reikia laiko 2-3men pagalvot,o jis pasake kad 5min apsisprest arba dabar arba niekados,bet tada pasirinko mane.jeigu buciau zinojas ta tiesa buciau net neprases rankos jos.o dabar ji tikisi kad bus su juo,bet jis turbut kersina jei ka padare pries 2.5 metu.skaudu suzinot tiesa.dabar tik vienas savyje kenciu ta nenumaldoma skausma.ir antra karta as kenciu.as nesuprantu zmogaus,kuris taip mylejo arba taip atrode kad myli.o taip padaryti,paprasciause nesuprantu,kaip zmogus metosi savo jausmuose.ir dabar turbut neteks abieju.nes jis sake kad ji visai neidomi ir nereikalinga.

dffg

D

3 įrašai

2011/04/24 19:05:18 19:05:18

maziau pergyvenk del jos. ji turi savo nuomone ir savo tiksla.
ziurek saves.
o jai jau taip reikalinga-eik eskoti joss ir cia neverkslenk.
viskas. taskas.

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/04/25 06:01:43 06:01:43

Sita situacija man kazkodel panasi i sniego gniuzte paridenta nuo stataus kalno. Cia netgi ne tiek svarbus dabartiniai jusu santykiai, kiek paties psichologine busena. Siulau tamstai kuo greiciau ieskoti kvalifikuotos dvasines ir psichologines pagalbos....

Lady_scorpio

L

76 įrašai

2011/04/25 08:56:26 08:56:26

mariuxas73: sveiki as jau rasiau anksciau,kad mano zmona nori skirtis.vakar suzinojau visa tiesa.as visalaik galvojau,kad yra 3,bet ji tikino kad nieko nera.o tiesa tokia,kad tas pats zmogus,kur norejo ji skirtis pries 2.5 metus ir dabar yra,bet situacija yra visai kita.as snekejau ,su jo bendradarbiu ir jis atskleide visa ties.kad ji dabar rasineja jam zinutes,o jis visai nieko nenori pradeti su ja,kad ji visai nereikalinga ir kad jie darbe juokesi is jos.as vakar nuvazevau pas ja ir viska papasokojau,kad as viska zinau ir del ko tu nenorejai taikytis ir nieko pabandyti.man jos labai gaila.ir kai ji sakydavo,kad ji nori pabuti viena 2-3 menesius tai supratau del ko ji taip elgesi,kad as liksiu atsarginis varijantas.as jai viska pasakiau,bet ji viska neigia.bet tiesa yra tokia.isarde seima ir del nieko.dabar nezinau kaip elktis ir kaip toliau gyvent.as ja labai myliu,bet nera noro su tokia zmona kazka ir galvoti,kai tave izduoda su kitu ir dar pati apsigauna.dabar jai turetu labai but sunku ir didele sarmata.nezinau,jeigu taip atsitiktu ir jeigu ji ateitu prasyt atleidimo,kaip man pasakyt,kad su ja nenori gyvent daugiau.as zinau kad sutiksiu gryzt pas ja,nes labai gaila jos ir dukros.ir kad mane mane isvare is namu ir kad daug skausmingu zodziu pasake as ja vistiek myliu.kaip geriau pasielkti?

Pagailėkit ir savęs. Netikiu, kad Jus vilioja galimybė visą gyvenimą būti atsarginiu variantu.

mariuxas73

M

48 įrašai

2011/04/25 10:53:14 10:53:14

matot mes gyvenam ne lietuvoje ir cia mes turim vienas kita.nei tokiu draugu geru,nei giminiu.man gaila saves,kad as negaliu susitvarkyti su savimi,bet labiause gaila jos,kad ja paprasciause apgaus ir liks viena.nes ji yra labai patiklus zmogus.nezinau ,bet jauciu,kad taip ir bus.bet praeis kazkiek laiko ir pati ta supras,bet jau bus velu.as jau nieko nesistengiu kovoti del jos,nes ji jau sprendima prieme.bet dar nezinojo,kad tas kitas visai jai nerupi.as ir pas daug galvojau,kam man tokia reikalinga zmona kuri negali apsispresti ir dar kad ji pasirinko kita.kad ir ateis prasyt atleidimo,nezinau kaip bus sunku pasakyti,kad labai as ja myliu,bet buti kartu negaliu.cia jau kaip filmuose.pasaka su bloga pabaiga.mes abudu kalti del to ko kaltinti.toks jau tas gyvenimas,sunkus ir negailestingas,kai viena diena apsivercia aukstin kojom ir tada pradedi ieskoti kaltu.o kalti tik mes abudu,kad negalejom issakyti vienas kitam,ko norim vienas nuo kito.as dar pagalvoju,kad su manim is pradziu tik buvo aistra,o su juo ta tikroji meile.nezinau gal atvirksciai.laikas sudelios i savas vietas.

ieva

I

96405 įrašai

2011/04/25 12:47:47 12:47:47

mariuxas73: matot mes gyvenam ne lietuvoje ir cia mes turim vienas kita.nei tokiu draugu geru,nei giminiu.man gaila saves,kad as negaliu susitvarkyti su savimi,bet labiause gaila jos,kad ja paprasciause apgaus ir liks viena.nes ji yra labai patiklus zmogus.nezinau ,bet jauciu,kad taip ir bus.bet praeis kazkiek laiko ir pati ta supras,bet jau bus velu.as jau nieko nesistengiu kovoti del jos,nes ji jau sprendima prieme.bet dar nezinojo,kad tas kitas visai jai nerupi.as ir pas daug galvojau,kam man tokia reikalinga zmona kuri negali apsispresti ir dar kad ji pasirinko kita.kad ir ateis prasyt atleidimo,nezinau kaip bus sunku pasakyti,kad labai as ja myliu,bet buti kartu negaliu.cia jau kaip filmuose.pasaka su bloga pabaiga.mes abudu kalti del to ko kaltinti.toks jau tas gyvenimas,sunkus ir negailestingas,kai viena diena apsivercia aukstin kojom ir tada pradedi ieskoti kaltu.o kalti tik mes abudu,kad negalejom issakyti vienas kitam,ko norim vienas nuo kito.as dar pagalvoju,kad su manim is pradziu tik buvo aistra,o su juo ta tikroji meile.nezinau gal atvirksciai.laikas sudelios i savas vietas.

Gerai,kai tokių kaip tu yra ,gi gali apgaudinėti kiek tik nori.Net jei ir maldautų,kad ji būtų tau gera,tai žinok niekados taip nebus.Kartą paragavęs negali sustot.O tu,kaip atsarginis variantas gerai,o kodėl ne?

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/04/25 15:36:22 15:36:22

I beveik visus klausimus kuriuos pateikei rasi knygoje Laukinis sirdyje.

Svetlana, paklausk sio vaikinuko, ar nepanasu jam tai i pragara?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume