Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Ar imanoma myleti dvi moteris?

Ar imanoma myleti dvi moteris?

Danielius

D

407 įrašai

2011/03/25 12:43:36 12:43:36

Jug visagalis viska zino...... o ash vel nemokshishai parashysiu... visi mano metai nublanksta TAMSTOS ishprusimu.....

Kitas astabus pilietis

K

5 įrašai

2011/03/25 12:52:56 12:52:56

Danielius: Jug visagalis viska zino...... o ash vel nemokshishai parashysiu... visi mano metai nublanksta TAMSTOS ishprusimu.....

Ne "jug" (rusiškai - pietūs), o juk.
Norėjau paklausti ar kariuomenėje tavęs nedūchino net kai buvai išventintas į senius, bet dabar matau, kad esi mokyklinio amžiaus. Taigi, klausimą statau kitaip - ar tu dabar ne pamokose dėl tos pačios priežasties? Šiuolaikinėse mokyklose, girdėjau, būna vaikų psichologų ir soc. darbuotojų, kurie galėtų tau padėti. Nenuvertink to.

Danielius

D

407 įrašai

2011/03/25 13:01:48 13:01:48

shitoij situacijoj, kazi ar kas mane beishgelbes, daugko gyvenime ishmokau, bet rashyti nu niekaip, sorry jai ka nervija, nebuna zmogenu be trukumu....

ELITA

E

255 įrašai

2011/03/25 14:23:06 14:23:06

Danielius: shitoij situacijoj, kazi ar kas mane beishgelbes, daugko gyvenime ishmokau, bet rashyti nu niekaip, sorry jai ka nervija, nebuna zmogenu be trukumu....

Zmogus parase tema ir galvojo,kad atsiras kulturingu zmoniu ta tema paanalizuoti.Bet pasirodo,kad suklydo!Nes si tema"kazka"suerzino!Stebiu diskusijas ir noriu to ar ne,bet persasi mintis,kad aplink vien neispruseliai.Diskusija tai ir yra tik minciu ar kiekvieno asmeniskai zmogaus samprotos israiska,o ne gramatiniu klaidu taisymas...

Astulka

A

30 įrašai

2011/03/25 14:43:59 14:43:59

3

Svečias:
ASTULKA: Esu macius situaciju, kai vyrai del geresnio sekso su kita nepalieka antruju pusiu. Kodel - cia jau kitas klausimas. dEL to ir klausiu... ar ga;i but taip, kad pasimestu tarp dvieju

Nepalieka, nes tokie vyrai būna pareigingi, atsakingi, kultūringi, dėmesingi, jautrūs, subalansuoti - mylintys savo žmonas ir vaikus. Nemato reikalo griauti savo šeimos ir skriausti savo mylimus vaikus.

Kalbejau apie nevedusius Na, jei sakai, kad jo susibalansavimo priezastis yra geresnio sekso paieskos su kita, o ne esamo tobulinimas su sava... tAI Del to atsakingumo, susibalansavimo drisciau susabejoti

cia tas draugas kuris

C

97 įrašai

2011/03/25 14:49:33 14:49:33

Hm. Gali. Priklausomai ka vadina meile?!
Gali prisiristi prie dvieju skirtingu zmoniu, del skirtingu dalyku.

Myleti dvi tikraja to zodzio prasme, kazkaip galvoje netelpa. Gal, kad monogamijoje "uzaugintas".
Kazkaip realiau skamba antroji puse. Nei viena ketvirtoji.

Jei labai giliai, negali. Todel, kad Adomui viena Ieva buvo sukurta.
Todel, kad yra kas veikti "saugoti" viena, o ka jau kalbeti apie dvi?! Apie banalu rysi as nekalbu.

PS krastuose kur poligamija moteris gyvena trumpiau.

cia tas draugas kuris

C

97 įrašai

2011/03/25 14:52:47 14:52:47

ASTULKA: Esu macius situaciju, kai vyrai del geresnio sekso su kita nepalieka antruju pusiu. Kodel - cia jau kitas klausimas. dEL to ir klausiu... ar ga;i but taip, kad pasimestu tarp dvieju

Tau sumelavo manau. Ne del sekso. Tik del sekso nekuriamas artumas, rysys! "susimokejai ir issiskirste"

Astulka

A

30 įrašai

2011/03/25 15:00:57 15:00:57

sutINKU, BEt,manau, kai is tikruju myles, nereiks nei prie dvieju del skirtingu dalyku prIsIrIst nei prie penkiu, tiesiog atsiras vidine dvasine pilnatve

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/25 15:03:17 15:03:17

Svečias:
Mangofruit: Manau, kad nemyli nė vienos, o dulkina gal dvi tris ar penkiolika.
juk nevedęs
.
ASTULKA: Kaip manote, ar nevedes vyras gali myleti dvi moteris?

Mangofruit, tavęs aš nedulkinčiau net už dyką. Gerbiu moteris, kurios griežtai laikosi doros moralės, mažiau gerbiu tas, kurios laikosi laisvo elgesio moralės, bet tokių kaip tu, kurios stovi per vidurį, nekenčiu. Niekas tokių nekenčia, nes jos pačios blogiausios - nei šaltos, nei karštos, bet drungnos ir vertos tik išspjauti.

per viduri, tai kur nepriklauso nei vieai kategorijai?

cia tas draugas kuris

C

97 įrašai

2011/03/25 15:05:00 15:05:00

ASTULKA: Kalbejau apie nevedusius Na, jei sakai, kad jo susibalansavimo priezastis yra geresnio sekso paieskos su kita, o ne esamo tobulinimas su sava... tAI Del to atsakingumo, susibalansavimo drisciau susabejoti

Visaip buna, ale pora bet svetimi. Gal negirdi kazkuris, gal nebylus kitas.
Uzkabino "tobulinimas su sava". Buna nejaucia moteris sekso del skirtingu priezasciu. Todel nera ten ka tobulinti. Perskaityk is naujo si posta.
Buna vyrai su ale fantazijom.
Siaip permazai detaliu diskusijai.

ASTULKA: sutINKU, BEt,manau, kai is tikruju myles, nereiks nei prie dvieju del skirtingu dalyku prIsIrIst nei prie penkiu, tiesiog atsiras vidine dvasine pilnatve

Istikruju myleti. Tai pastangos. Pastangos is detaliu.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume