Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Ar imanoma myleti dvi moteris?

Ar imanoma myleti dvi moteris?

cia tas draugas kuris

C

97 įrašai

2011/03/26 18:13:51 18:13:51

Su sia tema panasiai kaip su siuo anekdotu.
Uzsiima vaikinas ir mergina seksu.
Mergina. Brangusis, ar tu mane myli?
Vaikinas. O ka mes pagal tave darome?!

Urgitutė

U

221 įrašai

2011/03/26 18:20:02 18:20:02

na mylejimasis yra viena is meiles isreiskimo formų

cia tas draugas kuris

C

97 įrašai

2011/03/26 18:24:41 18:24:41

[quote="Urgitutė] Kaip kas nori taip tas daro.[/quote]
Su siuo atsakymu tave ir sveikinu. Ka tik likimus spresti perdavei i vienas rankas.

Urgitutė: na mylejimasis yra viena is meiles isreiskimo formų

Yra mananciu kitaip.

Astulka

A

30 įrašai

2011/03/26 18:26:36 18:26:36

cia tas draugas kuris: Astulka. Nesupranti del ko pas tave lankosi tas vyrras. Nesupranti kai kuriu komentaru. Vadini tai svaigimu?! Nepatinka zmogus keisk poziuri i ji.
Nepajegia jis palikti savo zmonos.O tu tulzi lieji ant praeiviu. Jei teigia nepaliks, dulkinasi jis tik su tavimi, o kita makaronai. "Desimt" puslapiu atgal tau tai rasiau. Nera cia ka sneketi apie meiles.

Supratau supratau Kaip sakoma temoj, nemyli nei manes, NEI ZMONOS bENT DEL ANTROJO PUNKTO RAMI GALVA

Astulka

A

30 įrašai

2011/03/26 18:35:09 18:35:09

cia tas draugas kuris: Astulka. Nesupranti del ko pas tave lankosi tas vyrras. Nesupranti kai kuriu komentaru. Vadini tai svaigimu?! Nepatinka zmogus keisk poziuri i ji.
Nepajegia jis palikti savo zmonos.O tu tulzi lieji ant praeiviu. Jei teigia nepaliks, dulkinasi jis tik su tavimi, o kita makaronai. "Desimt" puslapiu atgal tau tai rasiau. Nera cia ka sneketi apie meiles.

NE TAU DEL SVAIGIMU SAKIAU. tIESIOG NESUPRANTU, KAM FORUME REIKIA AISKINTIS ASMENINIUS SANTYKIUS, ISILAVINIMUS.... ZMONEMS BENDravimo trukstai, tai, matyt, ir renkasi cia - ir pasimyelt ir pasibart.
Uz rimtus atsakymus, dekoju.

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/03/26 18:51:52 18:51:52

Dauguma mano kitaip ...kad tai yra pagrindine meiles israiskos forma.

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/26 18:55:36 18:55:36

senas hrienas:

O kas - gal kojiniu skalbimas?

Astulka

A

30 įrašai

2011/03/26 18:57:27 18:57:27

f

Svečias:
senas hrienas:

O kas - gal kojiniu skalbimas?

Urgitutė

U

221 įrašai

2011/03/26 19:05:25 19:05:25

Urgitutė] Kaip kas nori taip tas daro.[/quote]
Su siuo atsakymu tave ir sveikinu. Ka tik likimus spresti perdavei i vienas rankas.

Aš ne tą norėjau pasakyti
as taip pasakiau, dėl šios temos komentavimo. kad tam ir yra skirtos temos , kad jas diskutuoti ir vienam pasirodys taip, kitam kitaip. va šitai ir norejau pasakyti.
O jei sugryztant prie temos, tai santykiuose iskilusius nesklandumus reikia spresti ABIEMS PARTNERIAMS

Kas del meiles formu. tai pvz meile isreiskiame ir rupindamiesi vieni kitu, padedami ir kt. sakyti, kad mylejimas ir yra butent meile, tai netikslinga. tipo atejai pasimylejai ir jau cia meile, o visa kita nesvarbu

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/26 19:33:14 19:33:14

Urgitutė: Urgitutė] Kaip kas nori taip tas daro.

Aš ne tą norėjau pasakyti
as taip pasakiau, dėl šios temos komentavimo. kad tam ir yra skirtos temos , kad jas diskutuoti ir vienam pasirodys taip, kitam kitaip. va šitai ir norejau pasakyti.
O jei sugryztant prie temos, tai santykiuose iskilusius nesklandumus reikia spresti ABIEMS PARTNERIAMS

Kas del meiles formu. tai pvz meile isreiskiame ir rupindamiesi vieni kitu, padedami ir kt. sakyti, kad mylejimas ir yra butent meile, tai netikslinga. tipo atejai pasimylejai ir jau cia meile, o visa kita nesvarbu[/quote]

Pati sau priestarauji.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume